אלמנת צה''ל שאלה בפורום האלמנות:

אלמנת צה''ל שאלה בפורום האלמנות:

שושי מהעמק כתבה נושא:: עדי יש לך 1200 חברים רשומים @@@ תוכן: אז בשביל מה אתה צריך את הארגון של האלמנות!!!??????. אנחנו אפילו לא שליש ממה שרשום אצלך מה אתה צריך בכלל להלחם ולהכנס לארגון שלנו האלמנות, יש לך יותר כוח וחברים רשומים אתה יכול כיו"ר שלהם לעשות המון (אפילו לארגן כנס מחאה מול הכנסת עם כל היתומים הרשומים אצלך) למה בכלל אתה "משתחל כאן באתר " אתה בכלל לא צריך אותנו ..... במיוחד שיש לך כבר עמותה רשומה ופעילה... בשביל מה אתה צריך את כל המריבות וההתכסחיות עם האלמנות ..... תוציא אנרגיה מול הכנסת ומשרדי הביטחון..... כל דבר שתוציא מהם זה רק לטובת כולם ...... דברתי עם הבנות שלי וגם של חברות אחרות הן בכלל לא מעונינות בכל המלחמה נגד האלמנות ....... טוענות שבכלל לא מעניין אותן כל הארגונים למינהם ושיתנו להם לחיות בשקט ובשלווה.... אז למה למה למה אתה מתפרע באתר שלנו די הגיע הזמן שתמשיך להתעסק בארגון שלך ולפחות שם תקבל תפיחה על השכם...... מה יצא לך מזה שאתה רוצה להכנס בכוח לארגון האלמנות שלא רוצות אותך ??? ובקיצור שיהיה לך רק טוב בחיים ושתעזור לעוד הרבה יתומים, אלמנות והורים שכולים שלך שושי @@@@@@@@@@@@@@ תשובה לשושי בוקר נפלא לך שושי – מניסיוני ועבודתי המשותפת איתך ידוע לי פועלך הרב למען ההורים השכולים האלמנות ויתומי צה''ל. ולכן אני טורח להשיב לך ארוכות. א. מעולם לא ''התכסכתי '' עם אף אלמנת צה''ל ( אפילו לא עם פנינה כהן אותה הצלתי מלספוג מכות בסינמטק תל אביב מידי יתום חמום מוח). מדויק יותר לומר כי אלמנות בודדות בחרו להשמיץ אותי כאן באתר כי האמת הכואבת ששטחתי כאן לא מצאה חן בעיניים. ב 7 שנות פעילות במסגרת עמותת יתומי צה''ל לא נתקלתי בשורת שקרים נאלחים בנוסח : ''בני תרם לך 200 שח'' - ''ניסית לסחוט (!) את הבנות'' או תגובות אישיות כגון '' אינך יכול לנהל ועד כיתה'' שמהוות לשון הרע ודיבה וכל זאת בגלל שאמרתי אמת צרופה שמסיבות ששמורות עימי – כרגע איני יכול לפרטן, ובקרוב אם לא ישתנה היחס מצד אלמנות המאבק כולן, יצא לאור ואפילו בצורה הכואבת ביותר והמשפילה ביותר. אני בפרוש יכול לפרט חלקית, כי, לצערי הרב, אלמנות המאבק בגדו בי אישית, בנו יתומי צה''ל ובכן אלמנות צה''ל ! הבגידה הבולטת ביותר והנראית לעין כל היא שבעקבות פנייתן לבית המשפט ובניסיונה של נאוה להתמנות כמנהלת הארגון, התבטלה הדחתה של פנינה לתקופת זמן ארוכה ובזאת גרמה סבל אישי כבד לי- ידוע לכל כי פנינה תבעה אותי בשם ארגון האלמנות, הן אישית וכן את עמותת היתומים- ובעקבות חזרתה לתפקיד בעת ביטול הדחתה קדמה שנית תביעה זו נגדי ואלצה אותי להוציא כספים רבים נוספים ומיותרים מכיסי על הגנה משפטית מיותרת! כן נאוה וצוות מנהיגות המאבק – עורכי דין שנאלצו להגן עלינו ועלי תקופה נוספת ומיותרת לא באים בחינם! אף אחת מכן לא לקחה אחריות אמיתית ואמרה: סליחה – אנחנו נישא באחריות למעשים שלנו! כן נורית יאירה ושאר המלעיזות: צוות מנהיגות מאבקכן התחייב (!) לפנינו (איתנו ועם גורמים נוספים ושונים ליתר דיוק) ''לישר קוו'' איתנו ועם הגורמים המוזכרים לעיל, ובודאי לא לפעול מבלי לשתף פעולה וליידע אותנו מראש על כל פעולה. בתמורה לשיתוף הפעולה קיבלו הבנות ממני יעוץ שלא יסולא בפז - המבוסס על עבודה סיזיפית וניסיון של שנים רבות. (בידי אין ספור הוכחות לכך – לדוגמא: התכתבויות עם נאוה ואילה בדוא''ל ! שכרגע מחמת יעוץ שקבלתי אני מעדיף להשאירן בידיי.) פנייה מיותרת זו לבית המשפט והחזרתה של פנינה גרמה לבזבוז של מאות אלפי שקלים מקופת הארגון היוותה הפרה בוטה של הסכם שיתוף הפעולה וגרם לכם האלמנות, ליתומי צה''ל,למשפחתי ולי סבל אישי רב ומיותר לחלוטין! סבל זה היה יכול להימנע - אם היה נשמר שיתוף הפעולה שסוכם! אם רק היינו מיודעים מראש היינו נוקטים פעולה שונה ומשותפת. כן, בודאי שאני כועס. שהרי גם ברמה האישית נוצלתי ניצול מחפיר! בדיוק כפי שנוצלתי בשנת 1993 על ידי פנינה שניצלה את ניסיוני וכישורי כאמן ומפיק טלוויזיה (עטור פרסים- נורית יקירתי) בארה''ב לטובתה האישית- גם כאן אני מרגיש ויודע כי נוצלתי על ידי אלמנות המאבק. שושי – למרות האמור לעיל לא הפסקתי לרגע לעזור ולסייע כמיטב יכולתי ואף למעלה מזה- והרי את יודעת מניסיונך האישי כמה מאמץ את ואני עשינו ביחד במלחמת לבנון הרי גם בעת כשגרוני שרוף וצרוב בחוץ ובפנים מ- 35 הקרנות- לא ויתרתי והמשכתי לנהל את העמותה את המאמצים לסייע לכלל משפחת השכול בתקופה קשה זו של מדינת ישראל. על הצלחות אלו לא יודעות המלעיזות! המלעיזות אינך יודעות על עשייתנו האמיתית לטובת יתומי ואלמנות צה''ל כי איני ממהר לכתוב : ''עזרנו לזה ולזו עשינו כך וכך'' העשייה האמיתית שלך, שלנו ושל כמונו, נעשית הרחק מעין התקשורת! איני צריך עדת מעריצים ומעריצות שישירו לי שירי הלל ויצאו בתופים ובמחולות על כל עשייה קטנטונת בנוסח שכותבות הגרופיז של צוות המאבק. ההיפך הגמור- התופים והמחולות מראים לציבור כי משהו לא אמיתי בעשייה הזו! אסיים בזאת שלאחרונה זימננו את הנהלת הארגון והמתמודדות לפגישה. כאן יהיה המבחן האמיתי של צוות המאבק. כאן נראה האם ההבטחות הניתנות לכן יתקיימו או לא. לדבר ולהבטיח קל. לקיים ולעשות קל רק למי שמתכוון למה שאומר ומבטיח. העתיד הקרוב יאמר הכול לנו – ליתומי צה''ל חשוב לדעת האם חל בכן שינוי או לא. שבת טובה לכולכן.

אני רק רוצה לחזק את דבריו של עדי

ולהזכיר שכל הפעילות הזו באה מיוזמתו של עדי על מנת לסייע ליתומי צה"ל ולא מתוך רצון בכוח, שררה או כסף וחבל שצריך להמציא כאלה סיפורים

למען הסר כל ספק- אין האמור מעלה

מתייחס למנהלת אתר האינטרנט של ''אלמנות המאבק'' הגב' אילה ו/או לגילה אמית רזין שלא הצטרפה בזמן שהסיכום וההסכמות של שותפות מלאה נקבעו.

למעלה