אלמרה

liat1953

New member
אלמרה

הצצתי בגלריה אמנם ללא רשות
התרשמתי מאד,עבודות מקסימות.

אלמרה

New member
ליאת היקרה להצצה בגלריה אין צורך

ברשות - הרי לשם כך היא נמצאת ושם אני מציג כמה עבודות... שמח שמצאו חן בעינייך. תודה על המחמאה. האם העבודה האחרונה (היתוך) מוצאת חן בעינייך?

liat1953

New member
כמובן שהצורך ברשות היה מחויך../images/Emo9.gif

לגבי ההיתוך עבודתך האחרונה היא מאד מיוחדת,מענינת ויפה. רואה זוג חבוק בחום
. במיוחד אהבתי מבין עבודותיך המוצגות בגלריה את הזולה המרוקאית...ססגונית ושובה את העין. תמשיך במלאכת העשיה...יש לך כישרון רב כל הכבוד!!!

אלמרה

New member
חן חן... אכן...

אני לא ראיתי דמויות או צורות כלשהן בעבודה הזו, פעלתי מתוך דחף בלתי מוסבר ולא ידעתי למה לצפות כי זו העבודה הראשונה שלי בטכניקה הזו. אני שמח לגלות כי את מבחינה בדמויות, גם אני התחלתי לראות שם דמויות (אישה ועוד אחת חובקת ילד אולי) רק לאחר שהפנו את תשומת ליבי. ממש לא מקנא באומן אמיתי שצריך "לספק" תיאורי "מה התכוון המשורר" לעבודותיו, אני רק נהנה מעבודות היד שלי ולא מכנה זאת אמנות. תודה רבה ושוב תודה ואכן ה"זולה המרוקאית" היא פינת חמד בביתי ואני שם מקבל את אורחי בניחותא על כוס של תה עם נענע (ומעט מים בסוכר...) על פי המסורת...

liat1953

New member
היצירה יפה לכשעצמה

אומן לא צריך לתת הסבר על יצירתו, אלא אם מסיבה כלשהי נדברש לכך, כל אחד רואה באותה יצירה משהו אחר ורואה מה שממדבר אליו,נוח לו,בהתאם לניסיון חייו. באומנות,לדעתי,אין נכון או לא נכון. תיצור ותן לכל אחד לראות ביצירתך כראות עיניו. באשר למסורת,אני מכירה את התה עם נענע אך מה זה המעט מים בסוכר? לא מוכר לי. אני למשל אוהבת את התה ללא תיון כלל רק מים נענע וממתיק.

אלמרה

New member
הרבה מים בסוכר = מתוק מאוד!

כך נהוג שם במרוקו, הייתי שם, בטח לא תיון...

liat1953

New member
הקערה מרשימה ביופיה

הגוונים יפיפיים יש בהם מן תנועתיות מיוחדת

אלמרה

New member
אכן... תודה יפה הקערה והיטבת להבחין

תנועתיות בזכוכית... אהבתי!

jud1001

New member
אלמרה...כמו גלי סופה..../images/Emo41.gif

שולי שמלתה .. של קערת הפירות שלך.. אוהבת את נחשולי הכחול.. כמו עשויים במכחול..

jud1001

New member
טגיד מינהל..זה יום האהבה ../images/Emo41.gif

שהתחיל לפני 17 דקות????

jud1001

New member
אני שואלת אותך בתור מינהל...../images/Emo41.gif

מישהו אמר .. וולנטיין..משהו.. עם הרבה..
אז חשבתי שאתה יותר בעניינים במה שקשור לחגים...

אלמרה

New member
MOI? חזק בחגים? ועוד של ../images/Emo23.gif?

אני ממש חלש בזה... וגם כן לא חוגג חגים שהם לא חגינו כמו גם לא סילסבטר וXMASS טו באב הוא חג האהבה שלנו לא? וזה גם כן אחרי הקיץ....

למעלה