אלמרקז אליאפי ללשביבה בכטר

אלמרקז אליאפי ללשביבה בכטר../images/Emo4.gif

نطالب البلدية بتجميد جميع الخطوات المتعلقة باخلاء المركز اليافي للشبيبة ونطالبها بتشجيع المبادرات الجماهيرية في مدينتنا يافا تنوي بلدية تل ابيب في 22.1.08 يوم الثلاثاء المقبل، اخلاء المركز اليافي للشبيبة التابع لحركة صداقة – رعوت. حركة صداقة – رعوت التي تعمل منذ سنوات عدة لتشجيع المساواة والعدالة الاجتماعية والسياسية في البلاد، تسلمت الملجأ من البلدية قبل ثلاث اعوام واقامت فيه مركزاً للشبيبة وفعاليات ناجحة ومستمرة لهذه الشريحة في مجالات الفنون والموسيقى والمسرح. ان قرار اغلاق المركز يأتي على خلفية مشاركة بعض اعضاء الحركة في النضال ضد هدم البيوت في يافا والذي تنفذه البلدية. لذلك، فنحن نرى بهذه الخطوة غاية في الخطورة، فيه تعاقب البلدية من اراد ان يؤثر وبشكل ديمقراطي على سياستها ويدفع ثمن هذه السياسة ابناء الشبيبة الذين يعانون شحاً في الاطر المناسبة لابداعتهم في يافا.

ותרגום לדוברי העברית שבינינו

ביום שלישי הקרוב ה- 22.1.08, מתכוונת עיריית תל אביב לפנות את המרכז היפואי לנוער השייך לתנועת סדאקה – רעות. תנועת סדאקה-רעות, שמרכזה ביפו, פועלת מזה שנים לקדם שוויון וצדק חברתי פוליטי בארץ. התנועה קבלה את המקלט מהעירייה לפני שלוש שנים, ומאז היא מקיימת בו מרכז לנוער ופעילות ענפה דרך אמנות מוזיקה ותאטרון. ההחלטה על פינוי המרכז באה בעקבות מעורבותם של כמה מחברי התנועה במאבק נגד הריסות הבתים ביפו, שמתבצעות בחסות העירייה. לכן, אנו רואים בכך צעד חמור שבו מענישה העירייה את אלו הרוצים להשפיע באופן דמוקרטי על מדיניותה. מי שמשלם את מחיר המדיניות הזו, הם בני הנוער, שממילא סובלים ממחסור במסגרות הנותנות ביטוי ליצירתיות שלהם.

THE WIZARD 55

New member
חבל, למה לפגוע בנוער

אני לא יודעת במה האשימו את חברי התנועה ואם המאבק הוא לגטימי, אני לא מבינה למה להעניש את כל הילדים.

mike00

New member
אולי הגיע הזמן....

3 שנים היא פועלת,אין צדק והחברה מתפרקת.....
ועכשיו ברצינות,עיריית תל אביב עושה כל מה שאפשר כדי לחבל בחיי היום היום של התושבים..... עוד מעט בחירות ואז נראה אם הבוחרים יבואו בחשבון עם חולדאי או שכמו תמיד ישימו לעצמם רגל...

mike00

New member
יש לחולדאי תחרות קשה....

הוא מתמודד מול יוסי שריד,שלמרות שאני לא אהבתי את משנתו הפוליטית,בתל אביב הוא לא יוכל להחזיר שטחים,ואם כן אז אני אשמח לראות את תושבי רמת אביב מפונים מבתיהם.....כמו שאמרו רבים וטובים לפני,שייח מוניס תחילה.... יוסי שריד יוכל לעשות שינוי בעיריית תל אביב,זה איש שבאמת אכפת לו מהאזרחים ומהחינוך,אני מאמין שבתפקיד הזה הוא יוכל להצליח....

THE WIZARD 55

New member
יוסי שריד, הוא בן אדם משכמו למעלה.

אני בטוחה שהוא יכול להוביל את החינוך. חבל שהוא לא שר החינוך.

mike00

New member
לא צריך להגזים.....

יש לו את הצדדים ההזויים שלו...... אבל בתפקיד שבו הוא לא יכול לקלקל יותר מדי אני אשמח לראות אותו מכהן...

THE WIZARD 55

New member
אני לא מגזימה

בכלל לא, ומה הזוי ביוסי שריד הוא מילא את תפקידו על הצד הטוב ביותר כשהיה שר החינוך.

THE WIZARD 55

New member
וחוץ מזה אם תשים לב

"ההזיות" שלו אז, הם המציאות של היום. הוא אדם חכם ללא ספק.

ינשוף4

New member
כפי שכתב מייק

יוסי שריד הוא בעל-יכולת, שאכפת לו, ושאינו חושש מהתיצבות בעמדות לא-פופולריות. מצד שני- הדיוק, או התיחסות לפרטים ש"לא מסתדרים" עם ההכרזות הנחרצות שלו- אינם ה"צד החזק" שלו... ונכון שאין להאשימו ב"שחיתות", במובן המקובל. אבל בדומה ליוסי בילין- גם הוא יצר תקדים של מינוי פוליטי של מנכ"ל, במשרד בו לפני כן היה מקובל שמינוי וחילופי המנכ"לים- על בסיס מקצועי בלבד, בלי קשר לחילופי השלטון. וגם לחולדאי היו השגים ופתיחות מוככים, לפני שנכנס לתפקיד הנוכחי. אז לא יודע אם זה התפקיד ש"מקלקל"...

הם פוגעים

כדי לעצור אנשים שנלחמו למען מגוריי אנשים בעיר האם הרס הבתים בכמה ערים מעורבות כמו לוד, רמלה ויפו הוא דבר צודק? צריך לעשות משו נגד זה

למעלה