אלן אלדה זכה באמי על תפקידו כוויניק
A AnnabeI Lee New member 28/8/06 #2 רגע רגע רגע, אני רואה את זה באיחור או משהו?! בדיוק באתי לבשר את הבשורה.
A AnnabeI Lee New member 28/8/06 #4 נכון ../images/Emo7.gif האמת שממש לא ציפיתי שהסדרה תקבל משהו, אבל אבל CJ! מ11- ל1... עוד מעט נראה מה לסטודיו 60 יש להציע.
נכון ../images/Emo7.gif האמת שממש לא ציפיתי שהסדרה תקבל משהו, אבל אבל CJ! מ11- ל1... עוד מעט נראה מה לסטודיו 60 יש להציע.
ה הילה_והגבר New member 28/8/06 #5 וגם זה שבראדלי ויטפורד לא היה מועמד עם כל הכבוד, זו הייתה ה-עונה שלו... בקיצור, אני ניקרתי רוב הטקס.
O o n o f f New member 28/8/06 #7 חחח חשבתי שאני בין הבודדים שאשכרה נשארו ערים....היה ממש מאכזב... לא חשבתי שהבית תזכה, אבל אחרי שאליסון לא זכתה כיביתי את הטלויזיה והלכתי לישון..... פיספסתי איזה 40 דק'.....הפסדתי משהו מעניין?
חחח חשבתי שאני בין הבודדים שאשכרה נשארו ערים....היה ממש מאכזב... לא חשבתי שהבית תזכה, אבל אחרי שאליסון לא זכתה כיביתי את הטלויזיה והלכתי לישון..... פיספסתי איזה 40 דק'.....הפסדתי משהו מעניין?
L lightanddark New member 28/8/06 #8 לפחות היא הפסידה למישהי נורמלית (ויש לה 4 פסלונים בבית אז...) אבל איך לעזעזל 24 ניצחו!!!!
L lightanddark New member 29/8/06 #10 לזאת מ svu אני אפילו לא אנסה לכתוב את השם שלה אבל היא נראתה מדהים מתאים לה אדום
ה הילה_והגבר New member 29/8/06 #11 מריסקה האגרטי... באמת לא לעניין מסתבר שהיה שינוי בשיטת הבחירה של האמי'ס השנה, אני לא יודעת ממה למה, אבל אולי זה השפיע על התוצאות.
מריסקה האגרטי... באמת לא לעניין מסתבר שהיה שינוי בשיטת הבחירה של האמי'ס השנה, אני לא יודעת ממה למה, אבל אולי זה השפיע על התוצאות.
L lightanddark New member 29/8/06 #12 כן וזה עבד מצויין...... הם רצו לתת יותר סיכוי לסדרות כמו בנות גילמור וורוניקה מארס ובסוף קיבלו את אותן הסדרות לא לדבר על התעלמות מוחלטת מארבעת הסדרות שסיימו את דרכן השנה
כן וזה עבד מצויין...... הם רצו לתת יותר סיכוי לסדרות כמו בנות גילמור וורוניקה מארס ובסוף קיבלו את אותן הסדרות לא לדבר על התעלמות מוחלטת מארבעת הסדרות שסיימו את דרכן השנה