אלן - בדיקות רישוי בחולון

יוליקה

Member
מנהל
רק אם תטביעי אותו בדלי עם אקונומיקה כך שלא יוכל לצאת...

אלן - בדיקות רישוי בחולון

לפני שנתיים נשלחתי בטסט של הרכב לתקן איזה רג'קט, וכשחזרתי הרב-בוחן כתב מה שכתב ושלח אותי לקופה.
תוך כדי הליכה לקופה, ראיתי שהוא הוסיף רג'קט שלא היה קיים לפני כן וסימן אותו כ-"טופל".
תהיתי למעשה הזה אולם לא נדרשתי לשלם, וחשבתי שזו מעידה חד פעמים.

היום הלכתי לעשות טסט והבוחן אמר שהכל בסדר חוץ מכך שצריך להחליף את שני הצמיגים הקדמיים.
הגעתי למתקן הנקרים, והוא אמר שהוא לא רוצה להחליף לי אלו צמיגים מ-2012 טיפה שחוקים אבל לא ברמה שמצריכה החלפה (ותשלום).
אמרתי שיחליף כי אין לי איך להתווכח עם הבוחנים.
הוא החליף לי צמיגים תוך שהוא מציין שהם משנת 2012 כאשר הצמיגים האחוריים הם מ-2008......
כמובן שהרב בוחן הביט בצמיגים החדשים ואישר תקינות.

צילמתי את הצמיגים כולל המוחלפים ואת הטפסים (כי הרי לוקחים אותם ממני), ואחפש אם צילמתי את הפעם שעברה, כי אז אשקול להתלונן.
האם הוא חייב לכמות מסויימת של רג'קטים כדי להוכיח שהוא עובד ?
תמהני.

בת אל751

New member
לדעתי כן אבל הוא צריך לשתות ממש את האקונומיקה לא לצוף למעלה

עמיקם10

New member
הצמיגים הם הקשר שלנו לכביש.

היזכרת לי שלפני חצי שנה אשתי באה עם פאנצ'ר-וישר החלפי גם את המפונצ'ר וגם את חברו.והצמיגאי העיר לי ליש פגם גם באחורי. אבל לא החלפתי אז.
אני כבר הולך לבדוק.. בדיקת צמיגים כללית.
נ.ב.
ערביי ישראל הם הקשר שלנו עם העולם הערבי..ואנחנו כעת על הר הגעש..של המזרח התיכון.כנראה שכל פעם נשלם במספר הרוגים.שלנו ואצלם..אללה ירחם.

מה הקשר ?

הצמיגים מ-2012 והפאנצ'רמאכר אומר שיש שפשוף זעיר שלא מצריך החלפה, אבל את האחוריים שהם בני שש שנים לא מחליפים ?

זה בכוונה שאמרת שהצמיגים הם הקשר לכביש והערבים הם הקשר לעולם הערבי ? אז אם כך, באותה הזדמנות נחליף את הצמיגים ונחליף את הערבים, אולי בתאילנדים ?

עמיקם10

New member
בשביל זה עושים טסט..כדי שלא יקרה

וכל 4 שנים יש בחירות גם בשביל זה..
--------------------------------
ולגבי הערבים גם מלחמת השחרור התחילה ככה.הרגו חמשה באוטובוס מנתניה לירושלים. ותמיד התפלאתי איזה מין קו זה היה.
מנתניה לירושלים ? אני חושב שגם היום אין קו ישיר כזה. דרך צומת סגולה..כי הרצח היה בערך ליד ישיבת נחלים[שאז לא היתה]..על כביש 40. חושב שליד קולה..שם היה יעד מבוצר שעשינו בו פעם אימון.
הקיצר- הלוואי ואתבדה..ולא תתחיל התקוממות כללית של הערבים. ואם כן ישכחו כל מה שפלילי היום..ואת השחיתות. למה יש לי הרגשה שזה מה שהולך להיות?

יוליקה

Member
מנהל
מאיר, אז מדוע לא החלפת בין הצמיגים?

האחוריים קדימה וההפך?

חוץ מזה

אם הייתי מחליף, הרב-בוחן היה רואה שהצמיגים הקדמיים לא הוחלפו והם משנת 2008 והיה מורה להחליף גם אותם.....
למרות שגם הם לא שחוקים במידה שצריך להחליף.

יוליקה

Member
מנהל
לא לזה התכוונתי...

התכוונתי למה לא קנית 2 צמיגים חדשים לקדימה
ואת הקדמיים שהיו להחליף אחורה במקום הישנים מ-2008....

לא הייתי מרויח דבר

כי בשנה הבאה היו אומרים לי להחליף את אלו.
מה שאני מתכוון, בשנה הבאה להחליף את האחוריים כדי שלא יימצא לי רג'קטים, אבל אולי אני טועה והם חייבים לכתוב מידי פעם רג'קטים כדי להראות שעובדים, ואז ימצאו משהו אחר......

למעלה