"אלן דג'נרס כאן ועכשיו"

clyps

New member
"אלן דג'נרס כאן ועכשיו"

שלום
, היום שודרה התכנית "אלן דג'נרס כאן ועכשיו" ופיספסתי
רציתי לדעת אם יהיו שידורים חוזרים.. במהלך השבוע, ובכלל..
תודה.. שיר
.

hen chen

New member
חבל... היה את זה כל כך הרבה פעמים

באמת מופע מדהים. אני זוכר שראיתי את זה לפני שנה- לא הפסקתי לצחוק לשנייה. מאז ראיתי את זה עוד עשרות פעמים, הקלטתי את זה, העברתי בין חברים ויש לי את קובץ האודיו של זה על המחשב.אם לא יהיה בימים הקרובים,אני בטוח שישדרו את זה, אני יודע, בשנה הקרובה... אולי... אני ממש אוהב מופעים כאלה. צריכים להשיג לנו עוד לדעתי. המלצה אישית- ג'ים גאפיגן- גאוני!!! את המופע של וונדה סייקס, דייב שאפל וגריפין אהבתי פחות. ויחד עם "כאן ועכשיו" ממש ממש ממש אהבתי את "לבוש להרוג" של אדי איזרז. קורע.

clyps

New member
יא... אני ממש מקווה שישדרו שוב..../images/Emo10.gif

מאז שהתחילו לשדר את הסיטקום שלה בערוץ שלוש, בשתיים לפנות בוקר.. אני ממש אוהבת אותה\= טוב, אז נחכה
וכן! צריך להביא עוד מופעים כאלה! ושוב, להביא את התכנית אירוח החדשה שלה (אלן דג'נרס) ששמעתי שהיא הצלחה מסחררת באמריקה.. ושזה ממש מצחיק..

gilriv

New member
בשנה שעברה בפורים שמו הזה

אני זוכר >ושמים את זה מדי פעם !!אז עכשיו שיבצו את זה גם > היום למשל ישדרו את השידור החוזר של דייב שאפל בהופעה בשעה 23.50 את אלן דג'נרס לא יהיה כבר -אולי שובפם באחד הימים אני יזכיר

nikilove

New member
שאפל! איזה כיף

אני פה בכרמיאל לא יזיק לי קצת את המטורף הזה שיצחיק אותי "you used to live in my balls man!"

ih10

New member
שמתם לב שיצא הסרט התיעודי על

מסיבת הרחוב שהוא עשה? צריך להיות טוב

ראיתי :)

זה היה כזה שווה חחח :] וראיתי גם ביום למחרת כי היה שידור חוזר.... האלווי שיהיה עוד פעם כי זה היה קורע חח XD

למעלה