אלסנדרו ועוד שטויות

אלסנדרו ועוד שטויות ../images/Emo13.gif

היי בנות, ביום שישי בבוקר (22.10 - אגב חגגתי יום הולדת באותו יום
) הסתובבתי לי בקניון ארנה המחודש וראיתי דוכן של אלסנדרו או איך שקוראים לזה, הבנתי שזאת חברה גרמנית של לקים, מאוד התרשמתי ואמרתי שאני אקנה מתי שהוא לק להתנסות. משהי מכם ניסתה אותו?? האם הוא נמרח טוב? נשאר ליותר משבוע? צריכה חוות דעת עליו. דבר שני - ראיתי באי ביי שיש למכירה את claire's mood במחיר של 10.5 דולר על לק אחד (הגוון הירוק) כולל משלוח לישראל, האם זה מחיר סביר? משהי כבר הזמינה את הלק הזה? צריכה גם חוות דעת על מי שניסתה :) אגב אני נוסעת לת"א השבוע והולכת לעשות קנייה של לקים, אני אעדכן בהמשך. שבוע טוב שיהיה לכולם, זיו

מ ס ט י ק

New member
מזל טוב!

גם אני ראיתי את הדוכן הזה וחשבתי אם לקנות אבל לא ידעתי שוב דבר על המותג.. אני אשמח לשמוע גם מה חושבים על הלק. אגב - מה המחיר שהם רוצים שם?

תודה מותק!

וזהו שאין לי מושג מה המחירים, די הייתי שם לדקה ואז הלכתי כי זירזו אותי, ככה שלא בדקתי.

Ultra marine

New member
אני לא מכירה את החברה עצמה

אבל בגדול 10.5$ ללק כולל משלוח זה יקר מעט אבל אפשר לומר סביר אם מדובר במשהו באמת מיוחד וחד פעמי.. (דומה למחירים של החברות היקרות - OPI ו Essie)

הבנתי...

שמעי גם לדעתי זה יקר, אבל השאלה אם זה המחיר הרגיל, כי באי ביי כל שנייה מעלים את המחיר אז באמת שאי אפשר לדעת. מעניין אם משהי פה מהפורום קנתה אותו.

Ultra marine

New member
מה המחיר לפני משלוח?

יכול להיות שזה יקר כ"כ בגלל שאת רוכשת רק לק אחד.. ועבור כמה יהיה לך זול יותר..

המחיר נע בין דולר ויותר ככה זה באי ביי

ככה ש10.5 זה מינימום בשביל הצעה, אני צריכה לחפש משו שמוכרים בלי להציע.

Ultra marine

New member
אם הלק עולה נגיד עד 6-7$ זה נראה לי סביר

השאלה אם השאר זה משלוח או שהלק עצמו יקר..

JAP Noa

New member
המחיר הרגיל - 5$..

אבא ואמא הביאו לי מארה"ב לפני שבוע=)

פנרה

New member
לק המוד

יש לי 4 לקים כאלו. ובעיני בינתיים רק הירוק היה מוצלח ביותר. בכל אופן, רק שתדעי שזה ממש לא סביר בעיניי. בעקרון הלקים הללו עולים חמש או חמש וחצי דולר. זה אומר שאת משלמת כפול רק בגלל המשלוח. מה שממש לא הגיוני במיוחד כי מדובר רק בלק אחד, ואין מצב שמשלוח מפה לישראל עולה 5 דולר. בכל אופן רק שתדעי, שגם הכמות די קטנה. אם תרצי כשיזדמן לי מאוחר יותר אוכל לבדוק בדיוק כמה.

היי מותק

מאיפה הזמנת אותם? כי אני אשמח לדעת איפה אפשר... ויש משלוח ב-4 דולר לישראל ללק אחד, הרי זה לא שוקל כ"כ הרבה, כולה מכניסים אותו למעטפה עם פצפצים.

פנרה

New member
היי

אני גרה פה בארה"ב ולכן אין לי מושג איפה אפשר לרכוש אותם און ליין אני מן הסתם פשוט הלכתי לקליירס:) שוב, בעיניי 4 דולר למשלוח זה הרבה. זה כמעט מחיר הלק. אבל אני לא רגילה לשלם כל כך הרבה על משלוח כי אני גרה פה, אבל בכל זאת ללא ספק זה הרבה. בכל אופן לדעתי זה פשוט תלוי כמה את רוצה את זה.

../images/Emo240.gif הבטחתי את הקנייה שלי והנה היא.

מימין לשמאל: לה צ'ט Hawaiian Punch מספר 328 שיק 287 קאלר קאלב N02 Feelin' Groovy שיק 201 קאלר קלאב 886 Ms. Socialite

עוד לקים...

החלטתי לנסות את חברת laka לבדוק אותם ואני ממש מרוצה. השלישיה המנצחת שאגב מאוד מזכירה שני גוונים של essie. מימין לשמאל: לאקה מספר 107 לאקה מספר 85 לאקה מספר 104 - שלדעתי הוא הכי מנצח :)

ואחרונים...

הלכתי לאיזה חנות קטנה ממש בכניסה של הסנטר וקניתי משו שאני לא מכירה סתם בשביל לבדוק. זאת חברה בשם eve cosmetics שהאמת בהתחלה לא נראת מי יודע מה בקבוק אבל נמרחת ממש יפה ועם גוונים די ייחודיים. מימין לשמאל - (נא לא להתייחס ללק השקוף של לה צ'ט לא רלוונטי) מספר 12 - כחול מטאלי מהמם מספר 48 - זהוב כזה מספר 78 - סגול מטאלי ממש ייחודי.

angell4

New member
תתחדשי על הכל!!!

כמה עלו לך הלקים של eve cosmetics ו laka ? תודה

למעלה