אלעד, אלעד...

Dafi the Mighty

New member
נמאס!

חלאס, נו באמת. בהתחלה, שתי תמונות של זינה וארס מ"נגינה מרה", ישר היו תגובות עם תמונה של זינה וגבריאל. בסדר. אח"כ, אני פרסמתי שתי תמונות של זינה וארס מהרקולס, והופ, תגובה נגד, זינה וגבריאל. אלעד התנצל, וחשבתי שהכל יהיה שקט. מה? כבר אי אפשר לפרסם תמונות בלי שנקבל תמונה כנגד? מה הקטע? אני לא זוכרת שאי פעם היה קטע שפרסמו תמונות של ס"ט, ועל כל תמונה השיפרים הגיבו בתמונה אחרת. זה מספיק. כמו שאני מכבדת את כל הדיעות שקיימות פה בפורום, אני מבקשת מכולם שיכבדו את הדיעה שלי ושלא בכל פעם שאני מפרסמת תמונה של ארס וזינה אני צריכה למצוא בהמשך תמונה של זינה וגבריאל! מה הקטע?! כ"כ קשה פשוט לשבת בשקט בלי לצרף תמונה אחרת? אז בבקשה שזאת תהיה הפעם האחרונה... כי נמאס! אל תתחילו מלחמה מיותרת, כי ממנה כולנו נצא מפסידים. דפנה

ares chosen

New member
משהו בשבילך... :) דפי בלי עצבן!!

נכון שזה מעצבן אז בשביל מה אני פה? בשביל מה איילת? רונית? ענבר? ורד? כל השיפרים ברחבי העולם?

Niff74

New member
Why can´t we all just... get along? ../images/Emo7.gif

וברוח הדברים של ה-God of love, נחתום את העניין בתמונה שתשתיק את כולם לעד. ככה כ ו ל ם מרוצים, ואף אחד לא יישן לבד הלילה....
**** התמונה כוללת ספוילר לפרק 10 מעונה 6 - "Old Ares had a farm".

Celaeno

New member
התמונה של ניף היא ספוילר

וחוץ מזה, מאיפה קיבלת את הרעיון שכולם שמחים? העיניים של זינה בתמונה המרכזית יוצאות מחוריהן! מה עוד שאני לא הייתי שמחה לחלוק מיטה כזאת פיצפונית עם עוד שני אנשים, ולא אכפת לי אם הם יהיו הכי סקסיים בעולם. בקושי עם בן אדם אחד אני יכולה להסתדר.

*זינה*

New member
יהיה נחמד מצידך להסביר לי מה הקשר..

אלי??? לא התכוונתי להדגיש הבדל או לצאת נגדך, התכוונתי להוסיף וולפייפר שלדעתי מאד יפה, בלי קשר או התנגדות לתמונות שלפני! זאת לא תמונה כנגד, זאת סתם תמונה יפה. נראה שאתם כ"כ עסוקים במלחמות האלה - שיפר / סאבר , שכל דבר נראה לכם כמו תגובה! זה לא ככה! -זינה

למעלה