אלעד וכולם

מוגי 13

New member
אלעד וכולם../images/Emo9.gif

שלום לכם.שמי אורית ומידי פעם אשתמש בכינוי מוגי#13 או ניקיטה#13 אני וכמו שאתם חולה על זינה ושאר השחקנים. אומנם לא נכנסתי וראיתם אותי אבל אני מידי פעם נכנסת ומתעדכנת.. אז אני חושבת שהגיעה הזמן להגיד לכולם שלום רב. אלעד, פורום מצוין!!!! עקב פתיחת ערוץ 10 והסיבה היחידה שאני רואה את הערוץ הזה הוא רק בגלל זינה!! כדי להבהיר את המצב בראש שלי אני רוצה להבין משהו, העונה השישית עם הפרקים החדשים זו העונה באף פעם לא ניצפתה? בישראל או שכן והיא היתה בערוץ ביפ? שאלה נוספת ואשמח מאוד אם תעזרו לי. אשמח לקבל מן תקציר של העונה החמישית. עבר הרבה זמן מאז שהראו את העונה החמישית. אומנם בערוץ STAR WORLDמופיע פרקים בש.ח. (לא שזה לא טוב, אחלה מצוין- הפרק האחרון שהיה זה הפרק עם מחזמר..צחוקים). נו מה אתם אומרים

קודם כל, התמונה חצי ../images/Emo58.gif FIN

כי כולם כבר מכירים אותה... דהההה... דבר שני, ברוכה הבאה, השבה או הנוכחת! :) העונה שהולכת להיות משודרת בערוץ 10 היא העונה השישית, האחרונה והסופית
שצילמו בניו זילנד. בקיצר, היא לא שודרה מעולם בישראל, אבל מיום שבת היא כן. הבנתי שבעוד כמה מדינות היא לא שודרה, ויש גם מדינות שהיא לא תשודר בהם לעולם... אבל זה לא משנה, לנו יש אותה <מה אפשר להגיד, אני סנובית :)> תקציר של העונה החמישית... קודם כל, את יכולה להיכנס לכל אתר כמעט של זינה שיש, הנה שלושה מובחרים שלי כמו האתר של אמפיפוליס ווילג´, האתר של מארי די וווש, ששם יש את התקצירים הכי טובים או... שאת יכולה, אם את רוצה תקציר בעיברית, את מוזמנת לכתוב לי לאייסיקיו, אני אספק לך את כל הפרטים
... בלי סאבטקסט, אבל עם הרבה אלטי :) שיהיה לך יום טוב,

מוגי 13

New member
לצערי..

המחשב היחיד שאני משתמשת בו זה בעבודה ויש לנו מן אמצעי הגנה-חוסמים לנו אתר כגון בידור ופנאי וכדומה. לצערי, מחשב אין בבית אבל אני מקווה שיהיה לי (העובדה שאני לא נמצאת בבית הרבה) אבל זה יהיה בעוד מספר חודשים. הסיבהשאני אומרת לך זה שהקישורים ששמת לי אינם פעילים אצלי והם חסומים. ולכן לא אוכל להיכנס כלל. בנוגע לאי סי קיו אותו דבר אין לי! אבל יש לי מסנג´ר. האם יש לך? אשמח מאוד יהיה לך
. אורית רק תזכור קטן לגבי העונה החמישית?! קיבלתי מן בלאק אאוט..קורה..לא?! יש לי תמונות מהממות של ניקיטה..אומנם גם לזינה אבל לא מספיק. . כי ראיתם עובדה שהעתקתי מכם

למעלה