"אלעד ירד אל הירדן"

"אלעד ירד אל הירדן"

נכשלו מאמצי למצוא מי כתב את השיר ובאיזה אוסף אפשר למצוא אותו. אגב, אם למישהו יש את המילים והוא רוצה לשלוח לי אותן, הוא מוזמן.

שקמי

New member
אברהם זיגמן-מילים ולחן.

המילים נמצאות באלף זמר ועוד זמר, חלק א´, עמ´ 21. מפאת חוסר זמן, אני לא יכולה להקליד. צר לי.

אלעד ירד אל הירדן

אלעד ירד אל הירדן הוא ראה הכל פורח להרדוף אותו הריח ממש כמו בראשונה אלעד ירד אל הירדן הערבה ירוקה כפליים והנה שקטים המים ממש כמו בראשונה פזמון: אלעד אלעד יקים הגשר כמעשה אבות אלעד אלעד ירקום הקשר בין הלבבות אלעד ירד אל הירדן הוא שבר אבני הקלע אבני גזית חצב מסלע ממש כמו בראשונה אלעד ירד אל הירדן לחדש אורחות כקדם, זקן ונער בם ירדו ממש כמו בראשונה פזמון: אלעד אלעד.... אלעד ירד אל הירדן שני מחנות חיבר בגשר ברית תהי לנו וקשר ממש כמו בראשונה אלעד ירד אל הירדן הוא הביט בתכול רקיע יונים תחורות אל על הפריח ממש כמו בראשונה. פזמון: אלעד אלעד.... להנאתך

גרי רשף

New member
פיקוד דרום + אביבה אבידן../images/Emo22.gif

השיר בוצע על ידי להקת פיקוד דרום בתוכניתם הרביעית ´מדרום תפתח הטובה´ משנת 1972. הסולנית בשיר היא אביבה אבידן (שהוציאה לאחרונה דיסק חדש), והלהקה כללה גם את רוני בראון, אבי ברנד, יוריק בן דוד וחנה לסלאו. הפרטים מדיסק האוסף המצויין ´יש פרחים´ של הד ארצי.

למעלה