אלעד, כמה מחמאות קיבלת היום

טל קר

New member
משרשרת לכאן את הודעתה של ניבה

אצלי בפורום הי טל, רציתי לדעת אם הייתו niv_204 אתמול בכנס זינה ומה חשבת על הכנס?

טל קר

New member
והתגובה שניבה קיבלה מבוג´י

אני לא טל, אבל אספר Boojie שבנזוגי היה בכנס (אחרי שהוזמן על ידי ידידה שלו), ואמר שהיה נחמד מאד (הוא לא מעריץ זינה בעצמו, אז קשת התגובות האפשרית שלו לנושא לא תהיה ברמת המעריץ...), ושהיו בעיקר בנות ונשים, מעט מאד בנים וגברים, ואחוז גבוה של לסביות (מה שאמרתי לו מראש שיהיה, כי זינה היא אייקון לסבי ידוע, והוא לא האמין לי...)

טל קר

New member
והנה התגובה שלי.

קודם כל מצטערת שהודעתך נמחקה מפורום פמיניזם, פשוט אנחנו מאוד מקפידות על שרשורים, והודעות חדשות בנושא אוף טופיקי זה דבר מאוד לא מקובל אצלנו בפורום, במיוחד לא בנושא אוף טופיקי שמיועד רק לכותבת אחת עם אימייל (אני). שנית, בטח שהייתי, מה זה נהניתי, (הבנתי שאת לא הניבה ששרה עם זינה, או שהתבלבלתי? כי היתה ניבה ששרה עם זינה את WE CAN WORK IT OUT אבל היה לה פתק עם ניבה ק. על החולצה). חוץ מזה, אמרתי לאלעד שאני מחפשת בנרות מישהו עם הקלטות של העונות הראשונות כי התחלתי רק בשלישית בערך באמצע, וכשימצא מישהו כזה בגלל שאני גרה בדירה שכורה אני מזמינה אנשים (טוב כמות מוגבלת של אנשים) מהפורום למרתון אצלי בבית, בהרצליה. טל

Celaeno

New member
הי טל

מסקרן אותי לדעת מאיפה הגיע החבר של Boojie למסקנה שהיה אחוז גבוה של לסביות בכנס. אני לא הבחנתי בבנות שהתגפפו בציבור, וזה לא דבר שכתוב על המצח של אף אחת.

ענבר1

New member
Celaeno גם אותך ראיתי בכנס

לא חשבתי שיגיעו כול כך הרבה איזה יופי מעניין איך יהיה הכנס ה 3עם הדסון (אנשים אופטימיות בבקשה!!)

טל קר

New member
שאלתי אותה באי סי קיו, והנה קאט

אנד פייסט לתשובה: "קודם כל, היו שם כמה שהוא מכיר, שזיהו לו אחרות שהוא לא מכיר שנית, כן היו שם כמה שהופיעו בזוגות ובהתנהגות זוגית ושלישית, כבר תצטרכי לשאול אותו"

Alexis

New member
וואו!

אני לא חושבת שהיו שם לסביות בכלל... מי בדיוק התנהג ככה? כי אני פשוט רוצה לדעת...

למעלה