אלעד מגלה את הגיטריסט שבו פרק 2

אלעד מגלה את הגיטריסט שבו פרק 2

הפעם החלטתי ללכת בהשראת חבר על Green Is The Colour. בעיקר כי את רוב האקורדים בלחן אני מכיר. אני מקווה שאין יותר מדי טעויות בליריקס (בד"כ שאני שר שיר בלי הליריקס הקשר בין המילים שאני שר לבין האמתיות הוא מקרי בהחלט). יש "תקיעה" בשורה התחתונה. אם למישהו יש חשק להתלונן: www.intel.com אני בטוח לא הכתובת
סיונרה

FuryUri

New member
אחי,

בס"ד. תעבוד קודם כמו שצריך על נגינת אקורדים. קצב הפריטה שלך מזעזע. אולי לא בעיני אדם שלא מנגן, אבל אדם שמנגן, זה פשוט חורה באוזניים... הקצב שלך הוא כמו של רובוט. וזה ממש דבר רגיל, בהתייחס לזה שאתה די מתחיל... תתאמן על פריטות, תנגן הרבה הרבה הרבה שירים, ואל תנגן כמו רובוט. אפשר לשנות קצב פה ושם. הפריטות גם נורא גסות. למעלה! למטה! למעלה! למעלה! לא... זה לא צריך להיות ככה... תפרוט ברכות... לפני שאתה פורט בנעימות לאוזניים, להעלות שירים זה די מיותר (אלא אם כן זה לקבלת ביקורת...). למרות שיש התקדמות בהחלט ניכרת מאיך שהפריטות היו בהקלטה הקודמת, זה עדין לא זה... תתאמן עוד קצת על פריטות אקורדים... בהצלחה בהמשך

אני מקליט עם מיקרופון שלא הייתי

מקליט איתו פרסומת לאלטעזכן. זה לא נשמע ככה כשאני מנגן, המיקרופון גורם לפריטות להישמע "צורמות", במציאות הן הרבה יותר רכות.
תודה על חוות הדעת הכנה

פשש יפה יפה

בהחלט משתפר. אם אין לך רעיונות לפריטה יותר מיוחדת אתה יכול לקחת פריטות מכל ספר אקורדים הכי מעפן לגיטרה ואחרי כמה זמן כבר תצליח לבד להסתדר עם הפריטה

דווקא כן יש לי רעיונות

קשה לי ליישם אותם כאשר אני פורט ושר באופן סימולטני, זה עדיין קצת קשה לי לעשות אותן באופן סימולטני. (בכל זאת, גבר) בגלל זה יש נטייה לפריטות להיות מאד רובוטיות וחוזרות על עצמן, גם אני שמתי לב לזה, אני עובד על מנת לשפר את זה. (אין לי את הבעיה הזאת שאני רק מנגן) תודה

Anuerysm

New member
שמע, בן אדם

לא להעליב או משהו, אבל אתה פשוט לא זמר, זה לא משהו שבא סתם ככה, אם אתה ממש בקטע של זה כדאי שתתחיל לקחת שיעורי פיתוח קול

FuryUri

New member
המלצה- come as you are

בס"ד. השיר הכי טוב לעבוד על "שירה עם נגינה". קורט שר בלי קשר קצבי כמעט בכלל בשיר הזה... ממש מבלבל לשיר את השיר הזה עם הנגינה... וגם ממש לא קשה להוציא את השיר משמיעה...ככה שזה גם יכול להיות עבודה קטנה על השמיעה המוזיקלית (ממש קטנה ולא מסובכת...) ואם לא מצליחים... לא חסרים באינטרנט טאבים לשיר הזה...

RoieL

New member
דווקא מאוד בעייתי

יש שם טרנספוזיציה של משהו כמו 2 טון פחות מהכיוון הסטנדרטי. תנגן כך שהצליל הראשון הוא מיתר שישי פתוח.

FuryUri

New member
זה לא "טרנספוזיציה"...

בס"ד. וזה מאוד לא בעייתי... בסה"כ לכוון שני מיתרים חצי טון אחורה...

FuryUri

New member
נו שתהיה בריא...

בס"ד. אם יש משהו שאני שונא זה קשקשנים. א, זה חצי טון(ולא שניים) למטה (ולא אחורה כמאמרך) ב, להרפות את המיתרים לא יכול לגרום לקרעיתם ג, זה לא טרנספוזיציה... טרנספוזיציה זה לשנות את סולם השיר המקורי לסולם אחר כדי שיתאים לזמר בעל מנעד שונה או דברים כאלה... כיוון שונה של הכלי הוא לא טרנספוזיציה, ועוד שזה המקור, ולכן בכלל לא הגיוני שזה יהיה טרנספוזיציה, לא משנה מה עושים... אנא...

אין בעיה רק

למה לקרוא לאנשים קשקשנים? גם אם לדעתך הם טועים? אנא, המנעו מגישה כזו. היא פוגעת, לא רלבנטית לפורום, ומבריחה גולשים.

למעלה