אלעד שמואל התחרה כבר?

לגבי הקרב של אלעד שמואל,

ברגע שאדע פרטים,אדווח על כך בפורום. שלך בפורום, אורי צבי,

daskaliano

New member
שיהיה לו בהצלחה ושיחזור בריא ושלם

ניצחון או הפסד פחות חשוב.

יש חדש בקרב של אלעד?

הבנתי שהקרב היום,יש למשהו קשר עם יניב או רענן על מנת שנתעדכן. אני בכל מקרה בטוח בנצחון האיטלקי אך סקרן לדעת איך נלחם הבחור אז למי שיש מידע תעדכנו לטובת הקוראים. יום טוב ושבת שלום.

BROWN BOMBER

New member
בואו לא נמהר....

בחיים לא ראינו את האיטלקי... על הנייר הוא נראה חזק יותר מאלעד אז הוא ללא ספק יהיה הפבוריט בקרב... זה שאלעד עולה לקרב מול יריב חזק ממנו אז כבר זכה בכבוד בלי קשר לתוצאה.. אני לא רוצה להתחיל לנחש מה תהיה התוצאה מכיוון שלא ראיתי את האיטלקי אף פעם, אבל אני מאחל הצלחה לאלעד ומברך אותו על האומץ לעלות לזירה כאנדרדוג... מקצוענים אחרים בארץ עדיין לא עשו זאת...

מסכים איתך

אני מחכה בסבלנות ומקווה שאלעד ינצח למרות ש10 סיבובים כקרב ראשון בחו"ל נראה לי גדול עליו החלטה די שגויה של רענן. אני הייתי מסתפק ב 5-8 ולפי התוצאה מחליט לאן להתקדם. בכל מקרה בהצלחה וגם במקרה של הפסד כמו שאמר בומבר טוב להשתפשף והעיקר הכוונה והאומץ. בכל מקרה שיהנו מדרום איטליה.

daskaliano

New member
דרום איטליה = ערסאווטים

מגעיל שם. אוכלוסיה כל כך דומה למזרח תיכון אבל ערסים בשפע. הצפון כל כך שונה. האוכל בדרום מצויין אבל המנטליות זוועה. בכל אופן ברלוסקוני ידידי - מה עם איזה פרושוטו קרודו מלון וקיאנטי ?

אל תכליל יעקב ידידי

הדרום כל כך גדול ויש בו כפרים ערים וחופים מהממים. נכון שהאוכלוסיה פרימיטבית, פטריאכלית,קתולית בשלוב עבודת אלילים אך הם מכניסי אורחים. כמו כן האיים בקצה המגף הדרומי זה סוף הדרך קפרי, אלבה ,איסקיה,סרדיניה, סיציליה. מי שלא ביקר בראוולו ,סוראנטו,אמלפי,טרה צ'ינקווה הפסיד. הנשים יפות עם זרזיף של שפם סקסי,אוכל משגע ים תיכוני עם השפעות בלקניות אוסטריות צרפתיות וערביות. והלימונצ'לו שלי ושלך יעקב. נזמין גם את ג'רי ובומבר ואת בוקסליין ושחאדה ונעשה צ'רקסיה שלמה. מה אתה אומר???.(אפשר גם פרושוטו אך זה לא בריא ללב שלי)

daskaliano

New member
יש היום פרושוטו כשר לא רע בכלל

לגבי לימונצ'לו - אמרתי כבר אין בעיה תקבעו ונפתח שולחן עם קיאנטי, פארמג'אנו, פרושוטו קרודו, מורטדלה, אוסובוקו בתור אפריטיף קמפרי ולקינוח גראפה מהצפון. אין לי בעיה להיפגש עם כוווווללללם.

לא מענין כשרות

חזיר בשר שמן. ומורטדלה אני שונא. אני לא מתנגד לביסטקה קון אוליו אוליבה ס'נצה פורמג'ו.

daskaliano

New member
טוב על טעם וריח לא מתווכחים

אבל פסטה זה בסדר ויין זה טוב ללב. אגב - וליפוצ'לי הוא יין מצויין.

garey

New member
שבועיים מזמינים ,איפה התכלס יאללה

מה זה בנית רומא מחדש ,קדימה הזמנות לימונצ'אלו יין ,רק מגרים את הנשמה השפעות {שפעת }בלקנית ,איפה קובעים פותחים שולחן ,ושיתפוצץ לו העולם, ג'רי

daskaliano

New member
מסכים עם הבומבר.

אינני מכיר כלל את יריבו של אלעד, אולם אני מעריך את הרצון של אלעד להתקדם ולנסות להשיג את מה שהוא יכול ושואף. אני כמוכם ממתין בקוצר רוח לתוצאות.

daskaliano

New member
מישהו יודע אם הקרב משודר באיטליה ?

באיזה שהוא ערוץ שם ?

למעלה