אלעל טסה בשבת!!!

Alex33

New member
אלעל טסה בשבת!!!

טיסת אלעל 1032 ג'מבו 744 4xels נחת בנתב"ג בשעה 0230 בבוקר שבת.הטיסה היתה אמורה להמריא ממיאמי עם כ 300 נוסעים בטיסה ישירה לארץ. עקב תקלה באחד המנועים(נשמע נדוש כבר...)נחת המטוס בניו יורק קנדי,ועקב כך התאחרה הטיסה,ונחתה בליל שישי,בבוקרה של שבת קודש.כן ירבו.

ערן שחר

New member
זה לא הגיוני

טיסות אלעל עם 4 ספרות זה קוד שרינג משהוא אחר ביצע את הטיסה

gilgor

New member
הטיסה הייתה של אלעל..

טיסות עם4 ספרות של אלעל שמתחילות ב5 או ב6 מבוצעות כטיסות של סאן דור, גם טיסות הקארגו רובם המוחלט הם 4 ספרות. קורה מצב שבו אין ברירה וחובה להחזיר את הנוסעים לארץ והטיסה ממריאה לפני השבת ונכנסת עמוק לתוך השבת.. קורה.. אגב אתמול יצאה בסביבות 23:00 בלילה(יום שישי) טיסת ERO217 ללונדון סטנסד, הטיסה עצמה היא של אלעל אבל כדי שהטיסה תוכל להמריא בתוך השבת.. שינו את האות קריאה לסאן דור ושלום על ישראל.

eagle701

New member
אלעל טסה בשבת??? לא יכול להיות!!!

שרק עכשיו גילת את זה.... אלעל מאז ומתמיד טסה בשבת הכל בולשיט אחד גדול שהם לא טסים אני היתי פעם במרכז שליטה של אלעל והיה אפשר לראות על המחשבים בברור טיסות של מטוסי אלעל בשבת ובנוסף פעם יצא לי להיות בכיול בנתב"ג זה היה ביום שבת ואני ספרתי יותר מ5 מטוסים של אלעל שהמריאו לחו"ל

הנכד של

New member
../images/Emo15.gifבשבת טסים רק המטוסים ללא הסמל

ומי שלא מאמין שיכנס לאתר ש"ת ציריך ויראה איך 737 עם סמל תקוע שם כל השבת.

kennedy

New member
אני קורא ולא מאמין!

זה נראה ממש כמו הבדיחה עם היהודי,שהגיע לגן חיות ראה פיל,ואמר זה לא יכול להיות,אין חיה כזאת..... אתמול אכן מטוס של אלעל,ברישום שהוזכר לעיל, בצבעי אלעל,סמל אלעל בלי דגל על זנבו, כי אלעל החדשה,חוסכת בצבע,ועל הסינגפורי, רק רשמו אלעל בלי דגלים...... בבוקר שבת המריאו שלושה מטוסים של אלעל ג'מבו 400 747 עוד ג'מבו 200 747 ו 200 757 בדרכם לבורגס בבולגריה,אבל הם קראו בשם סנדור וזה כבר לא חדשה עיתונאית מי יודע כמה.... ואלה החדשות:פעם אלעל לא טסה בשבת,רק טייסיה ומטוסים ללא סימני זהוי. אח"כ התחילו גם מטוסים מזוהים כאלעל עם אות קריאה סנדורי לטוס בשבת,והיום גם אות קריאה אלעל גם מטוס בצבעי אלעל וגם טייסי אלעל.כן ירבו

ערן שחר

New member
לא הבנתי כל 4 ה 747 ו 757 כולם

טסו לבולגריה? מה זה חילקו כרטיסים חינם

eagle701

New member
תקשיבו לקנדי הוא יודע על מה הוא מדב

הרי כל הקטע בהקמת סאן דור היה בשביל למצוא פיתרון איך אלעל יטוסו בשבת ולדתיים לא יהיה אכפת המטוסים של אלעל טסים בשבת והם תמיד טסו בדרך כלל על אות קריאה של סאן דור אבל הצוות והמטוס והכסף של אלעל

למעלה