אלף כבאים לא יצליחו לכבות אותי...

לי לי

New member
אלף כבאים לא יצליחו לכבות אותי...../images/Emo168.gif

היי לכולם, אתמול נזכרתי במימדי הגוף האמיתיים שלי ולא בגלל שהסתכלתי במראה (אילפתי אותה לשקר
). זה קרה ע"י אמצעים פיזיולוגיים בלתי רצוניים הנובעים מטמפרטורה חיצונית בלתי נשלטת ובקיצור - לא הייתי בקרבת מזגן ושכחתי כבר שאני מזיעה במקומות הלא נכונים בפיגורה הנוכחית. קצת התבאסתי ואז בהשפעת החום וחוסר האינסולין חשבתי לי שאם נקודת ההמסה של השומן היתה יותר נמוכה, הייתי מורווחת ופחות מורחבת....(
). כיוון שכרגיל אני לא עומדת בקצב
ויש לי עוד המון לקרוא, אז: ברוכות הבאות כל הבנות החדשות
תותי, רווח לי לקרוא את ההודעה שלך שעכשיו הכל בסדר
שלגיה, אני מקווה שגם אצלך הכל בסדר - לא כ"כ מתאים היום תה חם
אני עוברת ל-מוד קריאה.... ביי לי לי

לי לי ../images/Emo42.gif

אני זוכרת את הזמן שלא ראיתי את האמת במראה, והיום אני נזכרת שלפעמים כשהתלבשתי לקראת יציאה או משהו הייתי שואלת את בעלי איך אני נראית ואת יודעת כבר איך הבעלים אוהבים "ומגנים" עלינו. הוא היה אומר, את נראית בסדר וכו´. לפעמים הייתי שואלת אותו האם הפנים שלי מלאות מדי...וכו´. ואז בעדינות הוא היה אומר משהו שרק קצת אולי אני צריכה לרזות. תודה לאל על הבעלים שלנו לי לי. כי חוץ מהמראה אם הם היו אומרים לנו את האמת ברגעים שאנחנו לא כל כך רוצות לשמוע, אוףףף. זה היה מכביד עוד יותר. אח"כ כשיצאתי למלחמה שלי, עוד בזמן שהיא היתה מול המאזניים (כי בהתחלה עוד לא התנתקתי מהם בחוכמה כמו שהייתי צריכה לעשות
). אז המלחמה היתה "כנגד" המספר. אני חשבתי כל הזמן: אני? ינצח את המספר שם. לא יעזור!!! ובמבט לאחור, אני נזכרת שעם הכנה נפשית מראש שאולי לא אראה את מה שחלמתי, לא "נתתי" בשום אופן לזה לשבור אותי. אין הייתי כולי אש וסערה וגיצים להגיע למטרה הר לא היה עוצר אותי.
לי לי, בעברית אומרים: take your time.
אם לא עושים דבר אין מה שיטעין את המוטיבציה והמצב רוח מחדש, אבל כל זמן שיודעים שעושים - יודעים שהתקווה הולכת ונרקמת. אז בואי נראה מה יש לנו: חברה טובה - יש לנו (אנחנו. אנחנו. אם לא הבנת את הרמז
). פלפל שאנחנו מפזרים זו לזו כל הזמן על הזנב - גם יש לנו. לא לבד - גם יש לנו. וראש טוב ואחר - מאוד מאוד מאוד. לי לי, שלא יהיה לך ספק שאת תהיי "שם". זאת אני. שהייתי ועברתי בדיוק מה שאתן וניצחתי. ואם אני יכולתי אין אחד/ת שלא!! (תחזיקי חזק בכנף הרוח כי אנחנו טסים ביחד
). שלך תמיד, דליה.

לי לי

New member
תודה דליה.....

אני קצת ב"משבר אופנה" ביומיים האחרונים ולכן הקיטורים. אין בעיה עם הסבלנות (גם ההשמנה לא קרתה בין יום...) אבל כנראה שהקייץ שמתקרב קצת מלחיץ. תמיד היה לי קר ובקיץ פרחתי, עכשיו זה שונה. החום בעייתי, הבגדים בעייתיים וללכת ברחוב באופן כללי די מתיש. מצד שני, אני כל כך אוהבת את האור הגדול הזה, את השמש, האבטיחים והאופטימיות של העונה הזו. באחד הקייצים שהיתי בבוסטון וכ"כ סבלתי ממזג האוויר כך שנכונה לגבי הקלישאה - אין כמו בבית נקבל את הקיץ בחיבוק חם

למעלה