אלף פרצופים ונשמה אחת

אלף פרצופים ונשמה אחת

תוריד את המסיכה היא ביקשה כאן זה בית לא המלחמה תוריד את השריון כאן תשמור עליך אהבה בחוץ עולם מלא רעים פה יהיה לך נעים לא תאהבי את מה שתראי ניסיתי לשכנע אני יודעת מה יש מלמטה אמרה וליטפה את הצלקת אלף פרצופים ונשמה אחת הורדתי מסיכה אחת ועוד אחת ועוד אחת ועוד אחת ועוד אחת ואז כשלא נשארו עוד מסיכות התחלתי לקלף את העור לא ידעתי שהגעתי אלף מסיכות אינן פנים פצועות זבות דם זה אני או לא אני אני שואל היא לא עונה אני שואל היא לא עונה אלף מסיכות קרועות על הרצפה ואני לא מצליח להרכיב אחת תקינה לא מצליח הנשמה כבר לא שווה זה יפה בהתחלה אחר כך כשלבד לא יודע מי אני היא מסתכלת מרחוק אף פעם הוא לא ידע והוא כן עכשיו כבר לא

את לא תדעי

להרכיב אותי מרסיסים פאזל של אלף חלקים זה שלי או לא שלי לא יכול לחזור לשם לא מצליח לנשום כאן ובמראה פנים שלא שלי ובפנים הנשמה מיוסרת ופצועה לא שואלת איך קרה טוב היא רק הנשמה נשמה אחת של אלף פרצופים לא יכולה עם אלף רסיסים

ranch

New member
זה מרגיש

זה מרגיש לי את האמירה. זה מרגיש לי אמיתי . מ.

ברונטית

New member
זה הפראדוקס

אתה יקר, איש אינו אוהב להיפגע, אבל יום יום נוספים "נפגעי אהבה" חדשים לרשימה... סיגלנו לעצמנו, כל אחד מנסיונו הוא, את התופעה של "מסכות" על פנינו, ו"שריון" עטוי לגופנו, וכל זאת כדי להגן על עצמנו מפגיעות. הפרדוקס הוא, שכאשר אנו חשים, שהנה הרגש שוב מפעם בנו, שהנה אנו עומדים להתאהב שוב, אנו פוחדים להוריד את ה"מסכות" מצד אחד, אך מצד שני - אין ולא תהיה אהבה אמיתית עם לא נהיה אנו עצמנו ב"מערומינו". הרגישות שלך קורעת. יבוא יום ותמצא את הנכונה שתדע להעריך את ה"בשר החי" שלך.

האלי

New member
היא הבטיחה !

עכשיו זמנה לקיים את ההבטחה ! ! ! תגיד לה שתחבק. שלא תשפוט, שלא תדבר, שרק תהייה שם בשבילך ותחבק. אם תהיה בה התבונה הזו (וזה לא קל להקשיב בלי "להגיד מה שאת חושבת") זו תחילתה של אהבה נהדרת. אתה יודע מה? אם אין לך את הכוח להגיד לה את זה, בקש ממנה שרק תקרא את ההודעה הזו. הייתי שם, מכיר את ההרגשה... אל תוותר על עצמך. אני עדיין זוכר את ההרגשה של הבוקר למחרת, כאילו אני פגיע, חשוף ולא מוגן... כמי שעבר את זה אני יכול לספר לך שאתה הרבה יותר חזק (וגם הרבה יותר שלם) ממה שזה נראה לך כרגע. זה תהליך שלוקח זמן, אבל אתה בדרך הנכונה. שלך, האלי.

אלף הבטחות והפרה אחת

היא לא הבטיחה לי או לו זה לא אני זה הוא היא אמרה את שאומרים תמיד כשמתחילים היא איננה איתי יותר היא לא תקרא ולא תדע זו הדרך היחידה כשמפרידים תאומים סיאמיים אחד מת

דר גריי

New member
החוכמה היא להישאר

בהתחלה זה קל לכולם אומרים דברים שמתפרשים כהבטחה ומי הבטיח מי הפר ?

נדר שהופר והבטחות לרוב

אין חוכמה באהבה יש בה חום שמיטיב במינון מתאים ושורף כל חלקה באהבות גדולות

*צופיה*

New member
יוצא ש...

אין אהבות גדולות ששורדות (או ככה לפחות אני זוכרת מהפסיכומטרי שאז קראו לו פסיכוטכני). אולי בכל זאת יש סיכוי ? אולי צריך להפעיל קצת "חוכמה" בכדי לכוונן, ולו במעט וכמה שפחות במודע וכן במידה, את מינון החום ? אתה כותב נפלא.

להישרף באש האהבה

אהבות גדולות לא שורדות הן מעוררות קנאת אחרים הן מהוות תוכן לספרים הספרים נשארים הגיבורים מתים היום אולי לא מתים מאהבה אבל החיים כבר לא מי יודע מה ולא אי אפשר לכוון את מינון הלהבה וגם לא כדאי ואת זה אומר מי שחווה

*צופיה*

New member
~~ לכוון ~~

- לא היתה בחירה טובה. אבל בין להיות גיבורה של ספר ללהיות – אני בוחרת להשאיר את הצעיף האחרון עלי.

זו לא בחירה

לא שלי ולא שלה זה פשוט להיבחר ואי אפשר להשתחרר אלא במחיר החיים עצמם

למעלה