אלף תודות לרולן ואוהי

אלף תודות לרולן ואוהי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

היה מקסים היה נפלא היה מרגש רולן ואוהי יקרים,תודה מכל הלב על הארוח הנפלא ,שמחתי מאד להכיר אתכם אתם אנשים מקסימים חמים ונורא מצחיקים. אוהי,אתה מתופף ענק.......... רולן את מלאת את ליבי באהבה את אישה נפלאה,שלא לדבר על הבנות היפיפיות שלך ...נשיקות רוצי לנוח אחרי שנתת את ליבך ללא הפוגתה קלה. (תשתדלו בפעם הבאה להעיף את הכלבים...
) סולו-שמחתי מאד להכיר איש כל כך מיוחד ,איש מדהים מקווה שנסעת בזהירות. יעלי ורגיעון-מרגש לפגוש אתכם שוב ,פיצי מוסרת ד"ש לאור שלכם,וממני נשיקות. יערית ומעוף-כל הכבוד שהפתעתם ,אתם זוג מקסים נהנתי מאד להכיר,מעוף,אין צורך להוריד או להוסיף במשקל אתה נראה 10.יערית את מדהימה. עלמתי ומורכב,איזה התרגשות לראות את האנשים המקסימים וילדיהם שמאחורי הכינויים,ידעתי שבחרתי לי חברה מקסימה... רצה לחלוץ נעליים נשיקות לכולם והמון המון תודות.

yaeli4

New member
מצטרפת לתודות הגדולות כל כך

לרולן ולאוהי שפתחו את ביתם בפנינו. היה יום נפלא. הגענו לפני חמש דקות ממש. הילדים נהנו ואנחנו זכינו בחברים חדשים ומקסימים אחד-אחד. רולן עם הלב הענק והרחב, אוהי החם והלבבי כל כך, עליכם נכתב השיר : "אנשים טובים באמצע הדרך". סולו השקט והשקול, איך שמחתי להכיר אותך. עלמה ומורכב ושני הילדים המיוחדים כל כך. מיוחד ומיוחדת.לא פלא שכך צריך לכנות אותם. מקסימונים כל כך. ואיך קטנצי'ק הסתדר עם מיוחדת. זוג משמיים. יערית ומעוף, הפתעה נפלאה. כמה טוב שבאתם ואיזה כיף להיות במחיצתכם, בצ'יק מתחברים אליכם ואל הסיפורים שלכם. ויונתי, תמתי, צחורתי האהובה, ופיצי שלה. אתכן אני מכירה עוד קודם. איזה כיף היה להיפגש שוב. אוהבת אתכן כל כך. יאללה, רולן ואוהי, לכו לגמור את הימבה אוכל שהשארנו לכם לכל השבוע. נשיקות, וד"ש מרגיעון, אור וקטנצ'יק.

rolan

New member
תודה לכן ../images/Emo39.gif

אמרתן הכל לי לא נותר אלא להיצטרף לכל מה שכתבתן ולומר ששמחתי מאוד להכירכם לשבת בחברתכם היה טוב

*יערית

New member
בשעה טובה ומוצלחת../images/Emo24.gif../images/Emo57.gifמחייב

הגענו בדיוק בשעה 19:00 על השעון הביתה, אחרי שקלטנו שעשינו כיברת דרך ארוכה בכדי...להכיר אנשים ניפלאים. תודה ענקית לך רולן ולאוהי על האירוח הניפלא על החמימות שהוקרנה מהשנייה הראשונה ועד לרגע העזיבה שנידמה שהיה קשה"נו אל תלכו..נו עוד מעט מה כבר יקרה?"אז היה קשה כי היה נעים ומעניין והזמן רץ כמו
והמחוייבות קראה לנו....יש ילדים ברקע הלוווווווווווו
ולבנות היפיפיות שהכרנו... לך יונה ואני לא הולכת לגלות על גבי הפורום את תדהמתי, את פשוט....טוב נו חייבת
...פשוט מדהימה בפנימיות שבך, רגע מה את חושבת שלא קולטים.....?קראתי לך בין השורות
כל מילה שאמרת לי אימצתי לעצמי
כשיש עומק לאדם מרגישים זאת מהמילה הראשונה,ואיך אפשר לצפות מפיצי לא להיות יפיפיה,בעלת קסם אישי...פשוט פיצי
עלמה והמורכב....הנה משפט שאמרתי לעלמה ואולי זה יאמר הרבה על מה שחשתי לידם"אתם נראים כאילו מאז ומעולם הייתם יחד, הטיבעיות,הדימיון,הדינאמיקה המיוחדת בינכם" אז להיות טיבעי....מבחינתי זה הדבר המוצלח ביותר שיש
ניפלא היה להכיר אתכם ואת הילדים
לך יעלי ולרגיעון....{על שום מה ניקרא רגיעון
} פשוט ניפלא היה להכיר אתכם ולשוחח איתכם יחד וכל אחד לחוד, להכיר את הילדים המורכבים,לעוד הרבה הרבה שנים של יחד
סול....העונג היה כולו שלי להכיר,לשוחח ולטעום קצת מחכמת החיים והניסיון על קצה המזלג..ובטח יש עוד הרבהההההההההה
תודה רבה רבה למעוף האיש,חבר נפלא שלצידי בלעדייך לא הייתי מגיעה לשם....
{הוא נפל שדוד על הספה} ולכל המטעמים תודה שהייתם ערבים לחיכי ולגרוני ותודה לאלו שעשו מאמצים לאירגון המפגש וכמובן תודה להוריי שהביאוני עד הלום
שבוע ניפלא לכולם

עלמה 3

New member
אלף ../images/Emo25.gif ואלף תודות ../images/Emo24.gif

לרולן, אוהי, סייחה ושבלולה על האירוח המקסים והנעים... תודה על שפתחתם את ביתכם וליבכם, הכנסת אורחים נפלאה וחמימה.... הכל נאמר כאן, אני חושבת על הדינמקה שנוצרה במפגש ביננו המבוגרים ובין הילדים, כאילו שאנו כולנו מכירים משכבר הימים ללא חשדות וללא מחסומים, כל כך מחבק ואוהב. ובציפיה כבר למפגש הבא... יעלי, מיוחדת מספרת שפגשה חבר חדש... יאללה להכין נדוניה
ולכל אחד ואחת מכם, נפלא לפגוש מקסימים ונמפלאים שכמותכם. עלמה, מורכב , נשם ומיוחדת

oehhe

New member
פשטידת בצל ופשטידת פטריות

זה מה שאכלתי לארוחת הערב. איזה סיום יכול להיות מתאים יותר ליום כה חביב. שלמי תודה שלוחים מכל יושבי הבית הזה אל אותם עזים וברי הלבב שהשליכו נפשם מנגד ויצאו לתור את הצפון הרחוק. מי יתן לנו ביקורים רבים כגון אלה. נעמה חברתכם לנו עד מאוד. צילו של אוהלינו הדל מצפה לצחוקכם. דשאנו, כמו גם כלביהם של שכנינו מצפים לליטופי ילדיכם. בקיצור, לאחר מנת הקשקשת המתלווה דרך קבע לאיגרותי, היה על הכיפאק. oehhe מחר מתחיל עוד דיאטה

blonda3

New member
כמה נעים לקרוא אתכם../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif

בפעם הבאה....בלי נדר....גם אנחנו....

סול11

New member
מצטרף לתודות

לאחר כל הברכות התודות והתשבחות,לא נותר לי להוסיף את תודתי אני. היה יום נפלא.שמחתי להכיר את כולכם,נהנתי מאד מחברתכם. לא אכתוב כרגע את כל אשר על לבי. המחשב משגע אותי.לא מצליח לכתוב ולשלוח כלום.נכנסתי למשרד סמוך לשלוח הודעה זו. לשולחי המסרים אחזור כשהמחשב יתוקן. ושוב תודה ונשתמע.

maof

New member
שלום אנשים.........../images/Emo140.gifלכל אחד../images/Emo13.gif

עכשיו אחרי מנוחה קלה....... ושכל הילדים הלכו לישון.....
רציתי לומר רק.......... היה אחלהההההההה תודה לכל אחד על החוויה הנעימה ואיך אומרים?????????????????????? חומוס עושים באהבה או לא עושים בכלל
מעוף

העין ה 3

New member
לא מספיק שאני אוכלת את הלב מהבוקר

עכשיו אתם עוד צריכים לספר לי כמה נהנתם? כבר שמעתי חוויות מעלמה בטלפון. רולן, אם נשאר הרבה אוכל, אולי אנחנו נבוא מחר אליכם... עכשיו ברצינות: אני שמחה לשמוע שהיה מוצלח. מבטיחה להגיע למפגש הבא (רצוי שיהיה יותר קרוב...) וגם זה רק בתנאי שכולנו נהיה בריאים.

oehhe

New member
אם לא הובנתי כשורה, אני חוזר ומדגיש

עונג רב נגרם לנו בשבת האחרונה. כל איש אשה וילדון למינהו תרם את חלקו. אינני פוצח בסדרת תודות אישיות לא כאן ולא במסרים אישיים (דרך אגב, מי המציא אותם? מה קרה? אין אימייל?) מפאת קוצר היריעה. ואם יחסרו לכם כמה סוגריים, אז קבלו () {} [] וכיוב. oehhe סתם עצלן

oehhe

New member
לבנה, תפסיקי, את מחריבה את הגיהוץ

יום טוב לך oehhe אני מגהץ אצלנו בבית

maof

New member
סליחה??????????

מה את מצטרפת???????? להחריב את הגהוץ???????
צהרים טובים לכולםםםםםםםםםםםם דרך אגב מישהו זוכר??????? שעל בטן מקרקרת קשה לעשות דברים
מעוף

*יערית

New member
ד"ר מעוף...

הבובה חולה..על באמת... הולכת למיטה...ומקווה לקום מחוזקת יותר... הבטן זה הדבר האחרון עליו חושבים

rolan

New member
יעריתוש

מרגישה רע? מה קרה? מקווה שיעבור מהר! תרגישי טוב

יעריתוש נשמה

תרבי בשתיה , וכמובן ויטמין סי יכול לעזור הרבה בריאות שולחת לך חיבוק כחיזוק ראשון

יערית שימי מוסיקה ,כמה פוזות ....

ותראי שהכל יעבור אני לא מתפלא שישי שבת ללא מנוחה זה קשה אז תנוחי וחזרי אלינו חזקה אילנה

*יערית

New member
אז כך.....

תודה רבה לכולכם,ישנתי כמו שצריך
הרבה חלומות היו זוכרת בברור, וקמתי רעננה יותר,אומנם העין עדיין מציקה לי, יש חולשה מסויימת, אך אין ספק שזה היה טוף! תודה רבה לכולכן על הדאגה

למעלה