אלפחרוס על פי קרין גורן
שלום לכולם אתמול רציתי להכין אלפחרוס על פי מתכון של קרין גורן, הכל הלך בסדר עד לשלב שבו היה אמור להיות לי בצק... במקום בצק קיבלתי פירורים בכל מיני גדלים. הכנסתי למקרר כמו שרשום במתכון- וכלום עדיין היו לי פירורים... מה עושים??? (הבצק מחכה במקרר) המתכון: 200 ג' חמאה רכה 200 ג' אבקת סוכר 3 חלמונים 1 חב' אינסטנט פודינג וניל 200 ג' קורנפלור 200 ג' קמח 2 כפיות אבקת אפיה 1/2 כפית אבקץ סודה לשתיה הוראות: - חמאה+ אבקת סוכר במיקסר עד לתערובת חלקה ואוורירית. להוסיף חלמונים עד שהתערובת מתאחדת. - לנפות את שאר החומרים ולהוסיף לתערובת עד לבצק אחיד (מה שאצלי לא היה גם אחרי כמה דק') ולהכניס למקרר לשעתיים. - כל שאר ההכנה לקרוץ עיגולים, אפיה וכו'. תודה לעוזרים
שלום לכולם אתמול רציתי להכין אלפחרוס על פי מתכון של קרין גורן, הכל הלך בסדר עד לשלב שבו היה אמור להיות לי בצק... במקום בצק קיבלתי פירורים בכל מיני גדלים. הכנסתי למקרר כמו שרשום במתכון- וכלום עדיין היו לי פירורים... מה עושים??? (הבצק מחכה במקרר) המתכון: 200 ג' חמאה רכה 200 ג' אבקת סוכר 3 חלמונים 1 חב' אינסטנט פודינג וניל 200 ג' קורנפלור 200 ג' קמח 2 כפיות אבקת אפיה 1/2 כפית אבקץ סודה לשתיה הוראות: - חמאה+ אבקת סוכר במיקסר עד לתערובת חלקה ואוורירית. להוסיף חלמונים עד שהתערובת מתאחדת. - לנפות את שאר החומרים ולהוסיף לתערובת עד לבצק אחיד (מה שאצלי לא היה גם אחרי כמה דק') ולהכניס למקרר לשעתיים. - כל שאר ההכנה לקרוץ עיגולים, אפיה וכו'. תודה לעוזרים