אלפי ספרים מחכים רק לכם!

מור ד

New member
אלפי ספרים מחכים רק לכם!

בשכונות נווה נוי שבבאר שבע שופצה הספריה וכל הספרים הישנים עומדים להיזרק!, מדובר בכמות ע-נ-ק-י-ת של ספרים, אני שלא יכולתי לראות את הספרים עומדים להזרק אספתי כמות גדולה (מדי של ספרים), אם תוכלו לעזור לי ולבקש קצת ספרים או דבר בסגנון, אני מאד אשמח

השמ

New member
כל ספרי המד"ב המיותרים ....

אשמח לקבל
המשלוח...עליי [email protected]

רן בניס

New member
מחפש ספרים בנושאים שונים

אשמח לשמוע האם נותרו ספרים ואם צריך אני אגיע למקום.

addk

New member
הי

טוב ראיתי את ההודעה רק היום אני מקווה שלא מאוחר מדי אני אשמח לכל ספר שתוכל לתת לי (בעיברית). ממש כל ספר יתקבל בזרועות פתוחות לבית חם. תודה עדי.

YHS

New member
הטעייה מכוערת ולא מדויקת

מור מציג את עצמו כמציל ספרים . "יש מלאי של אלפי ספרים שעומדים להיזרק". כאילו - "בואו תצילו", רק תבקשו. אבל כשפניתי להתעניין בסוג ספרים מסוים, לא קיבלתי כתובת שאמרה לי "בוא תציל", אלא תשובה שאמרה - שלח כסף וקבל חוברת. אני מאד מקווה שלא כך היה עם שותפים אחרים לפורום, כי ראיתי הרבה שאלות בשירשור אך לא תשובה אחת ל"הצלה".

מור ד

New member
לא אני לא תחמן! ואני לא כלום!

הצלתי ספרים מזריקה לזבל זה דבר אחד, אבל מה לגבי זה העבודה שעשיתי?! חשבתי שאוכל להתמצות בין הספרים אבל מבין מאות ספרים לבדוק ספר ספר? זאת עבודה קצת קשה מדי...! אני מצאתי את הפתרון וכל הספרים ינצלו (את זה אני מבטיח), תאמינו לי שגם אם הייתי רוצה לא הייתי זוכר את כל הספרים והמיקום והנושר שלהם

YHS

New member
ייתכן שהצלת ספרים מזבל, אבל

לא היית ישר. הרושם שנוצר ממכתבך היה שאתה מצפה מאנשים שאיכפת להם שיגיעו לספריה ו"יצילו" את הספרים. במקרה כזה ציפיתי, ואני מניח שגם אחרים, שתיתן את הכתובת של הספריה ואנו נגיע "להציל" או שאספת ספרים ואתה מוכן להעבירם כי אתה לא מעוניין בכולם. המשמעות היתה אחרת - אתה "הצלת" את הספרים למחסן ביתך. עכשיו אתה רוצה למכור אותם , כדי שנציל אותך ושההורים לא יתרגזו ושתעשה כמה שקלים. אז לי אישית אין שום דבר נגד "עשיית" כמה שקלים. לגיטימי לחלוטין. אבל תכתוב:" חבר'ה, סגרו ספריה, הייתי בר מזל לדעת זאת ואספתי לי כמה ספרים ועכשיו אני רוצה למכור אותם". דרך אגב - זה לא שונה בכלל ממישהו שמחזיק הרבה ספרים בבית ומחליט בשלב כלשהו למכור אותם. אז אם באמת אתה יודע על ספריה שנסגרה והספרים עומדים ומחכים שיפנו אותם - תן את הכתובת. נגיע ו"נציל". אם לא, תגיד "ספרים למכירה". (ואל תתקע, בבקשה, מחירים סתם, בלי להסביר מה מקבלים תמורת המחיר
)

למעלה