אלפקה פקה מחקה הודעות שהיו יכולות ל

אלפקה פקה מחקה הודעות שהיו יכולות ל

השרשור הראשון זה השרשור שבו מישהי העלתה כתבה חדשה שהיא יצרה והסברתי לאלפקה פקה שאולי צריך להתייחס אחרת לכאלו הודעות מאשר איך שהיא התייחסה אליה. ההודעה השנייה היא הודעה בעייתית שמישהו בא והעלה תמונה של בשר ושאל אם אני לא טועה אם זה נחשב צמחוני, אז הגבתי לו משהו אשר היה יכול לעורר פה עניין מסויים ואולי לפתח דיון. זה לא בסדר לדעתי אלפקה שאת ככה מעלימה הודעות שיש בתגובות שלהן משהו מעניין. אשמח להסביר לך ולהעמיק בנושא.

שכחתי להדביק חלק מהטקסט,

ההודעה שלי היתה צריכה להיראות ככה: התפתח לשיחה מעניינת. השרשור הראשון זה השרשור שבו מישהי העלתה כתבה חדשה שהיא יצרה והסברתי לאלפקה פקה שאולי צריך להתייחס אחרת לכאלו הודעות מאשר איך שהיא התייחסה אליה. ההודעה השנייה היא הודעה בעייתית שמישהו בא והעלה תמונה של בשר ושאל אם אני לא טועה אם זה נחשב צמחוני, אז הגבתי לו משהו אשר היה יכול לעורר פה עניין מסויים ואולי לפתח דיון. זה לא בסדר לדעתי אלפקה שאת ככה מעלימה הודעות שיש בתגובות שלהן משהו מעניין. אשמח להסביר לך ולהעמיק בנושא.

ailag

New member
אני דוקא מסכימה עם המחיקות

לפחות ממה שתארת פה. אגב, מאוד לא מקובל להעביר ביקורת ע"ג הפורום על הניהול. (יש לזה סיבות מצוינות אבל אין לי כוח להתחיל על זה דיון) יש לאלפקה תיבת מסרים. מה שכתבת זו הודעה אישית אליה. למה שלא תשלח במסר?

אני חושב שיש הרבה חוסר היגיון ואי

פירוט בהודעה שלך. בגלל שזאת רק דעתך אז אני לא אשקיע בלהגיב לך, אבל אני כן אבקש ממך לנסות להגיב לי שוב יותר בהיגיון. תודה,

זו לא רק דעתה

זה כתוב ברור מאוד בתקנון הפורום (ובתקנון של 99% מהפורומים שתגיע אליהם, לכן כדאי שתזכור זאת לשימוש עתידי). ביקורת על הניהול - תיבת המסרים של המנהל. הפורום הוא לא המקום להתכתבויות האישיות שלך איתו.

למה אני צריך להתייחס לתקנון אתר תפו

ז כל הדבר הנכון לעשות? את לא התייחסת וגם לא היא לזה שבשרשורים שמחרת היו הודעות שהיו יכולות להיחשב מעניינות. ולא יאה לדעתי שאת אומרת לי שבקומונה שפתחתי אני אנהג כרצוני כי גם זכותי להביע דיעה לגבי התנהלות דברים במקומות אחרים.

תקנון הפורום.

לרוב הפורומים בתפוז יש בנוסף תקנון לפורום עצמו. נמצא במאמרים. אחד מהסעיפים בפורום שאתה כותב בו כרגע (ובהרבה פורומים נוספים ולכן כדאי שתשים לב לכך) הוא שביקורת על הניהול תעשה במסרים מול המנהל או בפורום משוב, ולא על גבי הפורום עצמו. אם יש לך השגות נוספות לגבי ההודעות שנמחקו, אני אחזור ואגיד - פנה אל תיבת המסרים שלי.

אני מאוד מאוכזב מהתגובות שלך

חבל שאני לא מרגיש ממך מספיק רגישות. זה גם מה שבאתי להגיד לך בשרשור שמחקת. הייתי כותב לך עוד דברים אבל בטח את אפילו יותר תכעסי אז למרות שהם ליגיטימיים אני לא אכתוב. אני ממליץ לך להיות אדם יותר חושב ממה שאת.

קשה לי להבין איך אתה מאוכזב

כשאתה אפילו לא מנסה את אופצית המסרים (שזו האופציה שדרכה אתה אמור לשאול את השאלות הללו). אתה מתעקש לפעול בניגוד למה שמבקשים ממך, ומתרעם כשלא משתפים עם זה פעולה. ממש קשה לי להבין את זה...

Mיקי_

New member
אבל היא צודקת...

אין מקום לדיון על התנהלות מנהל על גבי הפורום (מה גם לפי מה שאתה מתאר המחיקות היו מוצדקות, גם אם תוכן ההודעות היה מעניין. לפעמים אני כמנהלת נאלצת למחוק הודעות מאד מעניינות כיוון שיש בהן לדוג' אאוטינג או עבירה על זכויות יוצרים, או כל דבר אחר שמנוגד לתקנון הפורום, אז למרות שהן מעניינות הן ימחקו). כל מי שענה לך בשרשור הזה הוא מנהל בתפוז, גם גליה וגם אלפקה וגם אני, לכן אל תזלזל ב"מחשבה" מאחורי התגובות אלייך, כיוון שכל מה שנאמר לך מגובה תקנונית, ומעבר לכך אין מה להעלב ממנו, כי זה לא אישי כנגד מישהו. אלפקה הציעה לך לפנות אליה במסרים, אני ממליצה לך לעשות זאת, למען הרגשה טובה יותר שלך, וכדי לאפשר לה להגיב לך בצורה מיטבית.

טוב, אז אם לדעתך

את צודקת בזה שאת אומרת שהיא צודקת ואם אני עובר על התקנון של תפוז אז למה בעצם שאני אגיב לך?

מצוין! סוף סוף הבנת.

אתה באמת לא אמור להגיב לה, אתה לא אמור בכלל להוסיף תגובות בשרשור הזה. אם יש לך השגות על אופן הניהול, אתה אמור לפתור אותן מולי במסרים ואח"כ (אם תרגיש צורך) מול הנהלת הפורומים דרך פורום משוב. אני שמחה שהעניין הובהר סוף סוף

אני לא התכוונתי למה שאמרתי לה

אלא רציתי להראות לה שאולי מה שהיא כותבת לא הגיוני. הייתי מוסיף ומבקר אותך אבל אני חושש מאיום המחיקות שלך. חושש מזה שאת אולי לא אדם שמצליח לחשוב בהיגיון. אם אני אבקר את ההתנהלות שלך בפעם הבאה אז אולי אני אעשה את זה בקהילה אינטרנטית עצמאית על מנת שיהיה אפשר לבקר אותך ואת האתר שאת מנהלת בו פורומים בצורה יותר חופשית.

ואני מקווה גם

שמקרה שציינתי את לא תיהיי פתאום מישהו שהוא בעד חקיקה של איסור דיבור על אתר תפוז באינטרנט

TheFinalCut

New member
.......

למה אתם מתפלאים שהוא לא מוצא שום דבר ממה שאתם אומרים כהגיוני? הבחור הזה שומע מהאשכונים... זה אפילו כתוב בכינוי, כנראה שצריך איזה מכשיר משוכלל שיתרגם לידידינו כאן את הטקסט, כך שהוא ישמע אותו דרך האשכונים כפי שהיה אמור לשמוע מהאוזניים.

אם כך אז...

אשמח אם בעצם תגיד לי במילים שלך שוב ואולי אני אנסה להסביר לך מה דעתי על הדברים. אתה מוזמן לקרוא את כל השרשור וגם את ההודעה הראשונה ואז להגיד לי שוב אם אתה חושב שזה הגיוני שלא לבוא בטענות למנהלי הפורומים של תפוז, וגם אם אפשר התייחסות אולי מתחשבת במה שכתבתי.

ואני מצפה שלא תעלם פתאום אלא

תגיב. אני מחבב מצבים בהם אנשים נעלמים כאשר מבקשים מהם דין וחשבון. וחוץ מזה אני לא מבין מה הבעיה שלך עם אשכים. אם אתה לא שלם עם האשכים שלך זה לא אומר שאחרים כמוך.

למעלה