אלפרד בסטר

• פותח הנושא Leto
  • פורסם בתאריך

Leto

New member
אלפרד בסטר

אני מחפש ספרים של אמן המדע הבדיוני אלפרד בסטר (הסופר לא הדמות מבבילון 5). אשמח לקבל מידע על ספרים בעברית / אנגלית / משומשים / חדשים......

Leto

New member
אקסטרו??

מבין השלושה אקסטרו לא מוכר לי - אשמח לקבל מידע באשר לאופן ההשגה של ספר זה.

Boojie

New member
די אם אומר,

שבכל תקופת שיטוטי בחנויות ספרים משומשים, ואיסוף מד``ב אובססיבי, לא ראיתי את אקסטרו אפילו פעם אחת! (כן, אני יודעת שיש כאלה שראו ואף קנו. אני פשוט רוצה להדגיש כמה שהוא נדיר.)

Leto

New member
זה ממש מתסכל.......

מהמעט שקראתי של בסטר ( פני מועדות לכוכבים, האיש המושמד וסיפור קצר שנקרא פרנהייט פרוע) הבנתי שמדובר במשהו מיוחד...

preacher

New member
אקסטרו

אקסטרו הוא ספר מטורף למדי, שמשלב את הסגנון המהיר של בסטר, עם נרטיב בגוף ראשון בסגנון היינליין המאוחר והומור במסורת מדריך הטרמפיסט לגלקסיה. העלילה המבולבלת למדי כוללת בני אלמוות, מחשב בעל תודעה, מכונת זמן שלא פועלת כמו שצריך, ואת ישו הנוצרי בעצמו, וכל זה בעתיד אנרכיסטי לחלוטין. איכשהו בכל הבלגן עדיין יש דמויות נוגעות ללב. יש עוד שני ספרים מאוחרים שלו שלא תורגמו - גולם^100 ו- the decievers. ``גולם`` מתרחש בערך באותו עתיד כמו אקסטרו, קצת פחות מצחיק וכרגיל אצל בסטר משתמש באלמנטים מהפסיכולוגיה - הפעם זה משהו עם שדים שיוצאים מהתת מודע הקולקטיבי או משהו כזה. ספר מוזר למדי. the decievers היה כנראה אמור להיות מין אמירה פוסט0מודרנית על ספרי הפאלפ של פעם אבל בסופו של דבר יצא דומה מדי לפאלפ אמיתי והוא די חלש וטיפשי.

Leto

New member
מישהו מכיר עותק של

אקסטרו למכירה / החלפה???

Boojie

New member
``פרנהייט חביב``

מופיע באתר של פרויקט פנטסיה 2000.

Boojie

New member
ומבין שלושתם, ``פני מועדות לכוכבים``

קל יחסית להשגה, ואפשר להתקל בו לעתים קרובות בחנויות ספרים משומשים. למעשה, לי יש עותק להחלפה שנשמר למישהו שנעלם מפני השטח, משום מה.

למעלה