אלפרו וניל בעוגות, אפשר תזכורת?

נטעליג

New member
אלפרו וניל בעוגות, אפשר תזכורת?

ביצה אחת=1 אלפרו? ואם יש במתכון 40 ג' מרגרינה אין צורך להפחית\להוסיף בעקבות השינוי?

 
נדמה לי שזו ההמרה המקובלת

אבל אני הייתי נזהרת עם טבלאות ההמרות האלה... ומחפשת מתכון טבעוני מראש! פעמיים ניסיתי לעשות המרה ובסוף היה בכי (שלי!)
 

נטעליג

New member
תודה תמר, במקרה הזה ההמרה לא באה מהכיוון הטבעוני

יש לי מיקס של עוגה מוכנה ואין חומרים אחרים בבית (ערכה של קאפקייקס להלואין, ואת המנז'טים והקישוטים המאגניבים לקחה גיסתי).
 
למעלה