אלצהיימר וכאבי בטן

sundea101

New member
אלצהיימר וכאבי בטן

היי, האם מישהו יכול להדריך, משפחה בתחילת הדרך, ולא בתחילת המחלה... לחמתי מצאו שיש אלצהיימר לפני כמעט שנתיים, כעט היא מתלוננת המון על כאבי בטן, האם יש קשר? היתה מאושפזת ולא מצאו כלום. בסך הכל היא עדין מתפקדת באופן עצמאי, וגרה לבד. ודבר שני- איזה רופאים ואיזו מרפאה- או מרכז רפואי מומלצים באזור חיפה והצפון? תודה sundea

אירילה

New member
האם היא נוטלת תרופות?אם כן איזה?

ידוע על תרופות הניתנות לחולי לאצהיימר העלולות לגרום לכאבי בטן כתופעות לוואי.

sundea101

New member
לא בטוחה בשם..

תודה על התשובה, היא משתתפת באיזה ניסוי או מעקב, לא הבנתי מהגיסות שלי כלום, ויש לה מדבקות לשים על הכתף, פעם ביום. אני מתערבת רק עכשיו- כי היא אושפזה לצורך בדיקות בבית חולים אחר, ושם במכתב השיחרור שהיא הראתה לי, לא רשום שבכלל מישהו אמר להם שיש לה אצלהיימר ואיז התרופות היא נוטלת. מה שלי אישית נראה מוזר, והזוי. חשבתי שאולי כאבי הבטן הם מתופעות האלצהיימר... האם יש איזו דיסיפלינה רפואית, שניתן לקבל דרכה יעוץ כוללני? יום נעים, סמדר

ענתי44

New member
מרפאת כאב

היי סמדר, אצל אמא שלי הצוות הרפואי ניסה להתחמק מקביעת אבחנה ותירץ את השינויים שחלו כתופעות לווי של מחלת אפילפסיה, גיל וכו' אבל אני התעקשתי והבנתי מהעמותה של חולי האלצהיימר אליהם פניתי, כי חששנו מזה, לפנות למרפאת כאב, שם הרופאה אמרה לי מיידית הגם שאיבחון סופי אי אפשר לקבוע. דרך נוספת, במיוחד אם יש ביטוח מושלם, רופא מומחה לגריאטריה. כדאי לך גם לפנות לרופא המשפחה ולברר באיזה ניסוי אמא משתתפת. כל מידע רפואי חייב לעבור גם דרכך חזקי ואמצי ענת

sundea101

New member
תודה ענתי

זו חמתי, ולכן זה לא עובר דרכי, וגם אני לא ממש מתערבת, ולא מעורבת, כי אני מחלימה מסרטנשד... אבל, נדמה לי שמאחר ולי יש הכי הרבה גישה לעולם הוירטואלי, כדאי שלפחות אעביר לבן זוגי מידע רב, ואולי הוא יוכל להזיז שם משהו... האם יש לך שם של רופא גריאטרי טוב באזור הצפון? אפשר במייל [email protected] המון תודה,

ענתי44

New member
שלום סמדר

מקווה שקיבלת את המייל שלי אני טירונית אינטרנט ולא תמיד מצליח לי.

sundea101

New member
קיבלתי ועניתי

אני כל כך מעריכה את מה שאת עושה, כל הכבוד לך! מניסיון- יש גם אחרת... המון בריאות וכחוחות, סמדר

אנימו

New member
קיימת תופעה של כאבי בטן במחלה

הדימנטית. כנראה שמקורה בחרדות של החולה. קראתי במאמרים שאינני מצליחה עכשיו לאתרם.בשעתו הגענו לרופא גסטרולוג שביצע בדיקת קולונסקופיה (אם איני טועה בשם). התוצאות היו שליליות , דהיינו, בסדר , והנושא ירד מסדר היום.

אירילה

New member
זו גם אפשרות ,גם לאנשים בריאים

לעיתים כואבת הבטן מפחדים שונים ,ישנו המעי הרגיז שהוא אחד מהאחראים על כאבי הבטן. בכל אופן לא הייתי שולל גם אפשרות לתופעת לוולאי של אחת התרופות.

ידידים

New member
אקסלון

אקסלון הנלקח ללא ארוחה מספקת גורם לכאבי בטן חזקים מאוד, לבחילות ולפעמיים להקאות. זה לא מספרות אלא מנסיון.

למעלה