אלצהיימר ומלטונין

miriporat

New member
אלצהיימר ומלטונין

אימי בת ה74 אובחנה כחולת אלצהיימר לפני 4 שנים. אני משתמשת במלטונין כדי לטפל בהפרעות שינה שסבלתי מהן כ8 שנים, ומתוך היכרותי את המלטונין ולאחר עצה שקיבלתי מפרופסור קרסו התחלתי לתת לאימי 5 מ"ג מלטונין לפני השינה. היום, 4 שנים אחרי שאובחנה כחולה, לא זו בלבד שאין התדרדרות במצבה, אלא להיפך, הזיכרון שלה השתפר, התקפי האלימות נעלמו, תפקודה הכללי השתפר לאין שיעור, וכתוצאת לוואי היא גם ישנה נהדר. המלטונין השפיע כמו נס. את המלטונין אפשר לקנות בארץ רק כנגד מרשם. בארה"ב ניתן להשיגו חופשי. תעשו לעצמכם וליקירכם טובה ענקית, תנו להם מלטונין ועיצרו את המחלה הנוראית הזו.

מלטונין

הי, אני רוצה להבין , האם פרופסור קרסו המליץ על המלטונין בתור עזרה לענין בעיית הזכרון ? יש לי מלטונין עקב הפרעות שינה. אשמח לתת לאבי אם יש בזה איזה סיכוי של הטבה. אודה לתשובתך.

miriporat

New member
מלטונין

פרופ קרסו המליץ על מלטונין כמעכב תהליכי הזדקנות. אני התחלתי להשתמש במלטונין לפני 10 שנים כטיפול בהפרעות שינה. אני נראית צעירה לגילי. אצל אימי זה פשוט עצר את ההלצהיימר, שיפר את איכות השינה שלה, צימצם את הצורך בתרופות פסיכיאטריות, וכל זאת כאשר היא לא מקבלת כל טיפול אחר להלצהיימר. אל תהססי, תני לה 5 מ"ג כל ערב. בהצלחה

מלטונין

שלום, בארה"ב ניתן לקבל את התרופה ללא מרשם רפואי. אינני יודעת את מחירו, קיבלתי אותו. (אם אדע מה המחיר , אכתב לך) השימוש הוא להסדרת הפרעות בשינה. (כמה שידוע לי - מעורר את ההורמון האחראי על השינה -).

מלטונין

בחיפוש , הקלדתי מלטונין, והגעתי לאתר מאוד מעניין. תנסי לחפש מלטונין. אם לא תצליחי תנסי את הכתובת הבאה. בהצלחה. http://www.tevalife.co.il/article.asp?id=731

למעלה