אלצהיימר לגיל צעיר

ידידים

New member
אלצהיימר לגיל צעיר

לכל ידידי. מאחר ונושא הטיפול בהורים (גיל מעל 70) שונה לגיל 50-55. (בן הזוג עובד,ילדים עדיין בבית וכו'). אני פונה לאלה שנמצאים במצבי לצור איתי קשר. [email protected] בתודה

חולים צעירים

כמי שמנחה את קבוצת חולי האלצהיימר בראשון לציון וגם קבוצת תמיכה של משפחות אני מסכימה עם כך שיש הבדל גדול בין חולה מבוגר או זקן לבין חולה צעיר. אשלח לך תקציר בעניין הקבוצה שלנו ואם זה יעניין אשמח להמשיך לענות על שאלותייך.

מני בר

New member
עופרים

תוכלי לספר מה ההבדל בין חולה צעיר לזקן(50% מהקשישים מעל גיל 85 יפתחו אלצהיימר ..) ואיך עובדת קבוצת תמיכה לחולים? אני מבין שהם בשלב הראשוני ומודעים לכך שזכרונם לקוי

ידידים

New member
תשובה

ההבדל הבדל ענק. (מתוך הכרה של שני הצדדים) עם חולה צעיר שמחיל את מחלתו ומבין - מפסיקים לו את עבודתו, נשללת ממנו זכות הנהיגה, (משברים שרק הייחם בסביבה נבינים אותם, שלא יזכה אף אחד לרגע שמודעים לו שהוא לא מתאים למערכת בגלל שישכחה שעדיין לא מתאימה כל כך לאופי העבודה - מכה שמדרדרת את המצב בצורה רצינית) ממטפל בילדים אתה הופך להיות מטופל על ידם. (ילדים שעדיין לומדים בבית הספר) גם אצל הזקן המחלה נוראית (עברתי חוויה זאת) אך אצל הצעיר היא קשה הרבה יותר. בכל מקרה נקווה לכולם רק לטוב

למעלה