אלצהיימר

smadar501

New member
אלצהיימר

אמא שלי חולה באלצהיימר בדרגה בינונית ואני רוצה לדעת לפי נסיונכם האם תרופת הממוריט או תרופה אחרת עוזרות לעכב את התפתחות המחלה, ורציתי לדעת אם יש למישהו המלצה על רופא מומחה בתחום.

פנטזי1

New member
smadar 501 שלום

יש מספר תרופות שניתנות לאלצהיימר שכמובן לא מרפאות אבל אמורות לעכב קצת את התקדמות המחלה,כמובן שכל תרופה משפיעה אחרת על כל בן אדם,יש שהיא לא משפיעה ,יש שסובלים מתופעות לוואי ויש שלא. כמובן שעד שלא מנסים לא יודעים.באופן כללי לא צריך לצפות לשהתרופות האלה יביאו לשינוי גדול כי מנסיוןזה לא כך.אצלינו רק לאחר כמה שנים של מחלה בראיה של היום אפשר לומר בזהירות שאולי התרופות שאבי התחיל לקבל בשלב מוקדם של המחלה האיטו את התקדמותה כי כבר 6-7 שנים שהוא חולה ,מצב הזכרון בכי רע אבל הוא עדין יחסית מתפקד.אוכל לבד מתרחץ לבד ישן טוב .יש כמובן בעיות אחרות איתו אבל יחסית למה שאני שומעת מאחרים זה עוד מצב סביר. מסקנה:כדאי ללכת לרופא גריאטר שמומחה בתחום שימליץ על התרופות המתאימותכי לא מדובר רק בתרופה אחת אלא בשילוב של כמה כולל ויטמינים ונוגדי דיכאון ולכן רק רופא יוכל להמליץ.אולי תנסו באחת ממרפאות הזכרון בבתי החולים(איכילוב לדוגמא)

zs1957

New member
תגובה לסמדר 501

שלום סמדר! תרופת הממוריט שקבלה אמך מעכבת את התדרדרות המחלה. נכון להיום אין תרופה שמרפאה את המחלה. כל התרופות גם אלה שאינן כלולות בסל מעכבות את ההתדרדרות של המחלה ונותנות למשפחה עוד כמה שנים טובות עם החולה אשמח לתת לך המלצה על מספר רופאים טובים. כתבי לי היכן אמך גרה? זהבה שחם/עמותת אלצהיימר

SwedeKid

New member
כתובת

כתובתי סמדר טלמור רחוב רוטשילד מס 21 כפר סבא ברצוני לקבל שמות רופאים מומחים.בתודה מראש סמדר.

למעלה