אלצהיימר

BUDHA HIPPO

New member
אלצהיימר

שלום רב, אודה מאוד על אינפורמציה בנושא קבוצות תמיכה לבן זוג של חולי אלצהיימר. אימי חולה במחלה ולאבי קשה ההתמודדות והוא מסרב להטמיע את העיניין וממשיך לחשוב שאמא עושה דברים בכוונה

zs1957

New member
ברוך הבא לפרום BUDHA HIPPO

שלום רב, עמותת אלצהיימר מפעילה קבוצות תמיכה בכל הארץ לבני בנות זוג וכו לילדים של חול אלצהיימר. אנא כתוב לי במסר אישי היכן אמך גרה ? אני אכתוב לך במסר אישי את שם המנחה ומספר הטלפון. זהבה שחם

אירילה

New member
ברוך בואך לפורום - קבוצות תמיכה

ההכחשה היא שלב ראשוני אצל בני משפחה לחולים כאשר מובא לידיעתם דבר המחלה של בן הזוג או ההורה ,זה הוא שלב טבעי ,קשה ,וטוב עשית כשפנית כאן לעזרה בנושא קבוצות התמיכה. בפורום זה תמצא הרבה מאוד מן המשותף לבעייותיכם בנושא המחלה ,כולנו כאן באותה סירה ,כואבים את כאבנו ונותנים תמיכה אחד לשני,משתפים את כולם בתיסכולים והכי חשוב לומדים מנסיונם של האחד מהשני. אצל רבים כאן וגם אל אחרים קשה להשלים עם הידיעה ואלה שקשה להם מנסים להשליך את המעשים של החולה כאילו הם נעשים בכוונה ,צריך הרבה סבלנות והדרכה נכונה ע"מ להביא להשלמה עם המחלה.טוב תעשה גם אם תצרף את אבא עמך לקיראה בקישורי הפורום ,שם תמצא גם הרבה מאוד חומר על המחלה ,אבחון ,סימנים ,התנהגות החולה ,ההתייחסות לחולה ועוד הרבה הרבה חומר. תיכנס לקישורי הפורום ושם תמצא את עמותת אלצהיימר ,בתוך אתר העמותה תמצא רשימה של כל קבוצות התמיכה בארץ. דרך אגב באיזה אזור מגורים אתה גר? אני מלווה את חמי לקבוצת התמיכה בראשון לציון. שיהיה לכם בהצלחה גרשון/מנהל הפורום

ענתי44

New member
ברוך בואך למשפחת אלצהיימר../images/Emo140.gif

למרות הצער על כל חולה חדש ועל משפחתו. מה שגרשון אמר לך במסר הקודם שהוא מלווה את חמו לקבוצת תמיכה בראשל"צ הכוונה לקבוצה ייחודית של חולים שנמצאים בשלבים ראשונים של המחלה ונפגשים לתמיכה הדדית. יש אם אני לא טועה עוד קבוצה כזו ואולי אמא תתאים לה. באשר לקבוצות תמיכה לבני משפחה יש כאלו ברחבי הארץ. אני ממליצה לך ללוות את אביך, לפחות בפעמים הראשונות לקבוצה. גם לך תהיה הזדמנות ללמוד יותר ולהתפרק וגם זה יתן לאבא שלך שבטח, כחלק מההכחשה שלו, מוטיבציה כן ללכת.בהצלחהואנחנו פה עבורך ועבור אבא תמיד

למעלה