אלצהימר

ronnyw

New member
שלום מיכל.

קשה לתת את כל התורה על רגל אחת... אבל אם תדפדפי בפורום, תראי שאתמול (אולי שלשום) מישהו שאל את אותה שאלה, וקיבל כמה תשובות. התשובה שקיבלת מאריאלה נכונה תמיד - יש בפורום תילי תילים של שאלות, תשובות, טיפים, מחשבות, התלבטויות. קראי לאחור לאורך חצי שנה ומעלה. בעצם זו כל התורה על רגל אחת... אגב - אביך אובחן במרפאה מיוחדת או שזו רק ההרגשה שלכם? כח אבחנה מסודרת היא תנאי לכל ההמשך. בהצלחה.

כאן תקבל תמיכה

בחור יקר אני מקווה שאיני טועה, כאן בפורום תוכל לקבל תמיכה מאנשים בעלי נסיון של שנים בטיפול בבני משפחתם. נשים וגם גברים המטפלים במסירות בהורים ובבני זוג והידע הרב שהם צברו בתחום יכול לעזור לך. מאחר וגם בעלי חולה צעיר בן 57 , אני מבינה שאולי אתה מחפש תמיכה לך ולאחים כי זה משהו שגם ילדיי מאד רוצים וצריכים. לצערי עדיין לא מצאנו קבוצת תמיכה מתאימה לילדים צעירים של חולים , אך אנו נברר בקרוב אם יש צעירים בקבוצת בני המשפחה של העמותה. בנוסף לכך אתה יכול להכנס לעמותה ולהתקשר לאחד/אחת מהמתנדבים הרשומים שם ולקבל תמיכה טלפונית. כך אני הכרתי את זהבה שחם שעזרה לי מאד ותמיד דואגת לי. בנוסף לכך אם מישהו זקוק לתמיכה אישית מקצועית , ניתן להעזר במחלקה לשרותים חברתיים במקום מגוריכם. גם אני נפגשתי במשך כמה חודשים עם עו"ס בעירי , כמובן בתשלום וזה עזר לי באותה תקופה. כל דבר שמטריד אותך יכול לעלות כאן , כולם כאן ישמחו לעזור, כל טוב ותחזיקו מעמד , טובה

geryr

New member
מענה למיכל עובדיה

מיכל שבוע טוב אשמח לעמוד לרשותך למתן מידע ותמיכה גרי רוט מנכ"ל עמותת אלצהיימר - 0547986691

כואב שבעתיים כשאבא כל כך צעיר

ומצד שני, יש גיל שבו האלצהיימר רצויה? כאן תמצאי המון תשובות לשאלות ובעיקר - הקשבה. דפדפי אחורה ותמצאי המון מידע שלא האמנת בקיומו.

ענתי44

New member
אפס שתיים יקירה

את כל כך צודקת... אבל מצד שלישי חולה צעיר "נקטף" בשיא פריחתו, כשעוד יש לו עוד הרבה דברים לעשות. אני מנסה להסתכל על אמא שלי, מעבר לאנוכיות שלי שלו, חלילה וחס, חלתה בגיל צעיר יותר,של לטפל בה יותר שנים, וחושבת כמה המון היא הספיקה בעשרים וכמה שנים בין גיל חמישים לגיל 70+ אז נכון שלו חלתה בגיל 90 היה יותר טוב.... בכל אופן, אולי לא לנו החשבונות האלה. וגם, בגיל צעיר כל כך הילדים שאמורים לטפל עוד כל כך זקוקים להורים. חושבת על בן דודתי שאיבד את אביו בתיכון וכל כך נזקק לו לאורך מסלול התבגרותו.

ענתי44

New member
שלום מיכל עובדיה ../images/Emo140.gif

הלוואי ולא היית נזקק לפורום. אבל מאחר ונגזר אז ברוך הבא. ראשית, עליך לקחת את אבא לאיבחון של אלצהיימר, ( האם אבא היה במרפאת זכרון ושם אובחן?) האם אבא עדיין עובד? אם כן, והוא מצליח לתפקד שם, תלחמו שישאר שם כמה שאפשר, גם במחיר של שינוי מעמד בעבודה. במידה ולא, ישלחו את אבא לרופא תעשייתי ולוועדה מיוחדת שתקבע את מצבו ותחליט לגבי עתידו. חשוב ביותר שתתייצבו איתו. תחפשו בין מסמכיו של אבא לבחון האם עשה ביטוח רפואי שמקנה לו זכויות במצבו, לא אחת יש ביטוחים במקום העבודה. סוגייה חשובה אחרת ודחופה זה האם אבא נוהג? כי אם כן. חייבים למנוע ממנו להמשיך לנהוג. זה מסוכן. אתם גם צריכים לשבת בני המשפחה ולהחליט מי יהיה אפוטרופוס של אבא. זה גם נושא חשוב. אני ממליצה לך בחום על יצירת קשר עם העמותה על מנת להצטרף לקבוצת תמיכה במשפחות החולים. ומאחר ואביך צעיר ובשלב המתפקד, ניתן אפילו לצרפו לקבוצת תמיכה של חולים. יש, אם אני לא טועה שתי קבוצות כאלו. לגבי מיגע על המחלה הן לעמותה והן כאן בפורום יש מידע רב. שולחת לך ולמשפחתך חיבוק של חיזוק ולגבי כל שאלה ספציפית, או סתם צורך לשפוך את הלב ולקבל תמיכה - אנחנו כאן בשבילך 24 שעות ביממה.

zs1957

New member
שלום לך מכל עובדיה

צרי קשר עם גרי רוט מנכ"ל עמותת אלצהיימר. הוא שלח לך את הטלפון הנייד שלו. בעמותה תקבלי סיוע ועזרה , על תמיכה למשפחה, מרכז יום, קבוצות תמיכה ועוד. כל טוב, זהבה שחם

למעלה