אלקטרה ייצא בארץ ב 3 לפברואר שבועיים וחצי אחרי ארה"ב. איזה כיף!
L LemonLimeLilach New member 10/12/04 #1 אלקטרה ייצא בארץ ב 3 לפברואר שבועיים וחצי אחרי ארה"ב. איזה כיף!
ד דיD New member 10/12/04 #2 אני כבר מחכה... חבר'ה תפתחו עיתון 7 לילות של ידיעות יש כתבה {די קטנה} על לנה אולין-אירנה דרבקו בעמ' 13
אני כבר מחכה... חבר'ה תפתחו עיתון 7 לילות של ידיעות יש כתבה {די קטנה} על לנה אולין-אירנה דרבקו בעמ' 13
R rifkin1 New member 10/12/04 #3 ג'ניפר תשתגע מכל יחסי הציבור שהיא תצטרך לעשות לאלקטרה ולאליאס. אני עדיין לא מבינה איך לבחורה עדיין לא היהתה התמוטטות נפשית מרוב עבודה.
ג'ניפר תשתגע מכל יחסי הציבור שהיא תצטרך לעשות לאלקטרה ולאליאס. אני עדיין לא מבינה איך לבחורה עדיין לא היהתה התמוטטות נפשית מרוב עבודה.
L LemonLimeLilach New member 11/12/04 #4 והם כל כך אוהבים את לינה! כמו שצריך. בקשר ליחסי הציבור של אלקטרה ואליאס - באמת וואו. יהיה לג'ניפר המון עבודה, במיוחד שאלקטרה יוצא שבוע אחרי שהעונה הרביעית מתחילה. ומה שהכי לחץ זה שהיא אמורה עוד להמשיך לצלם לאליאס תוך כדי יחסי ציבור לאלקטרה. מסכנה האשה.
והם כל כך אוהבים את לינה! כמו שצריך. בקשר ליחסי הציבור של אלקטרה ואליאס - באמת וואו. יהיה לג'ניפר המון עבודה, במיוחד שאלקטרה יוצא שבוע אחרי שהעונה הרביעית מתחילה. ומה שהכי לחץ זה שהיא אמורה עוד להמשיך לצלם לאליאס תוך כדי יחסי ציבור לאלקטרה. מסכנה האשה.