אלקטרה עם פוני ושיער חלק!!!

rifkin1

New member
אלקטרה עם פוני ושיער חלק!!!

שלום לכולם ובמיוחד בשבילך ג'ואי אלפא!!! זוכרים את אלקטרה היפה עם התלתלים מדרדוויל? שכחו ממנה! קבלו את אלקטרה החדשה עם פן ופוני... מה שמנחם אותי בכל הסיפור הוא שהשחקן לא בן אפלק והרבה יותר שווה

joyalfa

New member
זה שמצאת תמונה מאוחרי הקלעים

לא אומר כלום בכלל לא אולי זאת רק סצינה אחת מסויימת שבו היא משתתפת עם פן ופוני. או שזה בכלל תמונה מהאימונים שלה לסרט עצמו את לא יכולה לדעת אז בקיצור חברים אל תשכחו מהלוק הקודם של אלקטרה לבינתיים

rifkin1

New member
עוד הוכחה...הא

הנה עוד הוכחה שהיא עם פוני ושיער חלק ורואים שזה צילום של סצינה. חוץ מזה זה לא כל כך נורא אני יותר אוהבת אותה עם חלק,היא נראית רעה עם תלתלים.

קרלוצה

New member
זה ממש יפה לה!!

היא נראית טווווווב!!!
מתי אלקטרה תצא לאקרנים??

inbal145

New member
../images/Emo45.gifהיא מדהימה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

כרגע אלקטרה רק בשלבי צילומים אז כנראה שיש עוד זמן עד שנראה את הסרט
ועד שהוא ידיע עוד לארץ... אבל יש למה לחכות

dress n glasses

New member
מי../images/Emo35.gif נוח../images/Emo35.gif סתם..

כן הוא היה איזה רופא בER אבל מאחר והפסקתי לראות אחרי עונה שניה אני רק יודעת לצטט שהוא היה/עדיין ד"ר קובאק לוקה או משהו כזה.

joyalfa

New member
בתמונה השנייה...

היא נראית הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טוב . וגם אם היא תשחק ככה אני מקווה שהפעם היא תוציא שם טוב לסרטי הקומיקס כי הסרטים "הענק" ו"דרדוויל" שבו היא מככבת הם על הפנים . זה מה שנחשב

מווותק

New member
השחקן שאני מתכוונת אליו הוא...

גוראן ויסניץ' שמשחק את ד"ר לוקה קובאץ'. נוח ויילי הוא זה שמשחק את ד"ר קרטר. נו באמת...אתם לא זוכרים? ולגבי שיקאגו הופ - קרלוצה את מתבלבלת - זה ששיחק את נוח היקס ב - ALIAS גילם שם את הרופא בילי קרונק. מקווה שעשיתי סדר...
שיהיה שבוע טוב!

קרלוצה

New member
עשית../images/Emo9.gif רק הבעייה שלי היא....

שאני לא מכירה אף אחד מ ER כי לא ראיתי את התוכנית......

dress n glasses

New member
גדול

דווקא דנה הבינה אותי התכוונתי בכותרת (בצחוק) לנוח של סידני אבל כתבתי ER במקום שיקגו הופ, ובסוף יוצא שיש גם נוח בER שבוע טוב כולם

Wiccan Scorned

New member
לכל מי שראה את דרדויל...

שווה לראות תסרט כי הוא טוב? או ששוה לראות תסרט בשביל ג'ני?!

למעלה