אלקטרה תל אביב

Cherrie lover

New member
אלקטרה תל אביב

שום דבר בקבוצה הזאת לא מייצג את מכבי.מכבי זה לנצח.להפסיד 7(!) משחקים ברצף,גם אם זה רק משחקי אימון זה פשוט בושה.אני לא תולה את היכולת החלשה רק בשחקנים.במשחק מול גליל חסרה הייתה נגיעה של המאמן,משחק כאוטי.ואיזה מאמן?אדום.אפי בירנבאום הוא הפועל.זוכרים את גל מקל?שנה שעברה מכבי החזירה אותו כמחליף לביינום והלפרין,איזה הצגה הוא דפק לנו עכשיו!אני חושב שהבנייה לעונה הזאת הייתה רעה(מי לא בעצם?).עונה אחת חופש מפיינל פור אירופי זה לא בושה.היו משאירים את מקל והלפרין,מביאים סקנד גארד נורמלי.הבסיס חייב להיות ישראלי.

Cherrie lover

New member
המשך

לא יודע מה לעזאזל עבר למזרחי בראש בקיץ הזה.אתם מבינים שהסיבה היחידה שארז כץ ומרקוביץ לא משחקים אצלנו זה כי הם לא רצו?לאן הגענו שפונים אליהם,ויותר גרוע-שהם לא רוצים לבוא!פעם היו בארץ שחקנים טובים באמת ששווה היה לגנוב לקבוצות אחרות אבל חג`ג`?סימונס?ויליאמס?לא לא לא.קחו את ההצעה שלי לאיך חמישיה לעונה הזאת יכלה להיות,אפילו בלי זרים:הלפרין,בורשטיין,כספי,אליהו,גרין.ברור שזה לא מספיק,אבל זה טוב.טוב יותר מהאידיוטים האלה שמבזים את הדבר האדיר שהיא מכבי תל אביב.אמרו להם לשחק בשביל הסמל?הם לא מבינים מה זה.

lb22

New member
הצביעות של אוהדי מכבי

מגיעה לשיאה. פתאום הלפרין הוא כוכב? בוכים על זה שהוא עזב. רק לפני שבוע צרחו לו בוז בגלל ששונאים אותו .. גל מקל ? נו כרגיל אתה כמו ישראלי טיפוסי , הציג משחק 1 טוב וכבר הוא כוכב שהילד הזה יראה את היכולת הזו כל משחק ואחרי זה נדבר. לאן הגענו שפונים לישראלים טובים? יש לך ישראלים טובים מארז כץ...אתה יודע החוק הרוסי בארץ די מגביל את כל הקבוצות. עד כמה שזכור לי אין להם מושג מה זה הסמל הזה , כי הם שנה ראשונה פה , ניקולה וויציץ שיחק בשביל הסמל בעונה הראשונה שלו פה? פארקר שיחק בשביל הסמל? לא שזכור לי אבל כרגיל בישראל כמו בישראל מפטרים ושופטים רק לפי משחק 1. אם מישהו פה ציפה לנצח את צסקא , פאנא ואולימפיאקוס אז הוא חיי בחלומות מאוד ורודים .. מכבי הפסידו סך הכל 4 משחקים לא מחויבי המציאות , פתאום גביע ווינר חשוב לכולם למרות שכולם ירדו עליו בתחילת העונה הזו ובעונה הקודמת. די עם הצביעות , קחו זמן , תנשמו אוויר ותראו מה יהיה .

Cherrie lover

New member
לא ירדת לסוף דעתי

ואני לא צבוע.מקל והלפרין יודעים מה זה הסמל,הם גדלו במכבי.לא כזה משנה לי אם הם כוכבים של ממש אבל הם כן שחקנים ועל עזיבת שניהם הצטערתי.שחקנים כאלה זה מה שצריך,לא שכירי חרב.עם כל כמה שאני לא אוהב את פניני,אם הוא היה במכבי הוא היה משחק בשביל הסמל.וכל השחקנים הנהדרים שציינת..לא,הם כנראה לא שיחקו בשביל הסמל,אבל אז מכבי הייתה מכבי.היום הסמל לא שווה כמו אז,ובאמת מכבי ייצגה משהו שונה,היום פדרמן וכץ שאני נורא מעריך מה שהם עושים למען מכבי הופכים אותה לעוד קבוצה.בעצם בשתי מלים אומר את ההבדל בין אז לעכשיו.מוני פנאן.

Raz Amir

New member
אני לא מתחבר לכל הנושא הזה.

כי נאמרים פה הרבה דברים שלטעמי לא נכונים, אבל זה לא משהו שיכול להוביל לדיון ענייני. הנקודה הנכונה שהעלת, אומנם לא בדגש אני מסתכל עליה, היא גיא פניני. חבל מאוד שגיא לא חלק מהסגל של מכבי העונה. אני באמת חושב שהוא נכס למכבי במצבה.

TheWhiteTigris

New member
קל להיות שטחי, הא?

להלפרין מגיע בוז אדיר וצורם לא בגלל היותו שחקן עלוב או משהו, אלא דווקא בשל היותו שחקן טוב ובנוסף שחקן בית במכבי, שהראה לה אצבע משולשת במעברו עקב מרדף אחר הכסף. תשאל בוודאי - "מה הבעיה עם זה ששחקן מקצוען רוצה כסף?" ותשובתי תהיה - כמובן שאין בעיה. זכותו של כל שחקן, מבחירתו בכדורסל כמקצוע מפרנס, לבחור את הקבוצה בה ירוויח את כספו. אך בבחירה זו הוא מבטל את אפשרות היותו סמל, וקבלת הערכה מהקהל מעבר להערכה מקצועית ותו לא (ג'ובאני רוסו הוא דוגמה לשחקן כזה שמוערך מקצועית, אבל אף אחד בקבוצות לא באמת נלחם על הישארותו בקבוצה). וכשאתה לא סמל - מותר לשרוק לך בוז עד מחר. כשם שישרקו בוז לשחקני ירושלים - ואתה תהיה צבוע אם תגיד שאתה לא שורק להם בוז - אזי יש היתר לשרוק בוז לשחקן מקצועי לגיטימי שמשחק בקבוצה זרה כלשהי, גם אם הוא ישראלי.

Cherrie lover

New member
טוב..

לגבי הלפרין אני חייב להסכים איתך.התאכזבתי שהוא החליט לברוח לאולימפיאקוס במקום להשאר ולהאבק על מקומו בת``א.בוז

נמשל

New member
לרוב אני מסכים איתך

אבל אפשר להבין את הלחץ של האוהדים עונה שעברה הותירה טראומה מאד מאד קשה. וכשאתה עובר טראומה כזו, פתאום המילים "זמן" ו"חיבור" נראות מופרכות, כי זה בדיוק מה שאמרו בעונה שעברה

bobich1

New member
כמה הגזמות

א. זה כולה הפסדי אימון ומה גם שלא היה לה ממש מחנה אימון וחלק מהשחקנים באו מהאמצע המשחקים לא היה ממש קל להתחבר, וכל הפסד והרעש שעשו ממנו הגביר את הלחץ שגם ככה היה קיים מאובדן האליפות. ב.. לגבי דרור חגג לדעתי הוא אחד מהשחקנים המובילים כיום ודווקא אני התרשמתי ממנו בחיוב מהמשחקים עד כה, ולדעתי לא נותנים לו מספיק דקות ודוווקא ממנו הכי התרשמתי עד כה...מה גם שיש לו עוד נסיון ירווליג באחד הקבוצות ששיחק באירופה בעבר ג. מה הקשר לאפי הוא ''מאמן הפועל''' . גם פיני היה בעבר מאמן הפועל י-ם וראשון והיה דווקא מאלו שיצאו נגד מכבי אז מה? אפי הוא מהמאמנים המנוסים כיום שיש ... ד. כולה משחק אחד טוב של מקל לא הופך אותו לשחקן שחסר למכבי ה בחור עדיין קצת צעיר וחסר נסיון.. ה.לגבי הלפרין חבל באמת שעזב, אבל השחקן כרנאה רצה לעזוב וגם מכבי קיבלה עליו סכום די גבוה ומה לעשות שהיום אי אפשר לצאת לחגיגות כלכליות במיוחד לאור המשברים הכלכלים שיש עכשיו .

Cherrie lover

New member
לא הגזמות

א.משחקי אימון או לא,קרה משהו בין טורניר בנדל לגביע ווינר,כי בראשון פירקו את גליל ובשני גלבוע נצחו בצדק.

למעלה