אלקטרה

Supermans girl

New member
אלקטרה

האם הקומיקס אלקטרה מבוסס על הדמות של אלקטרה מדרדוויל?

Supermans girl

New member
סליחה על הבורות, מה זה ספין אוף?

ולמה אלקטרה קיבלה קומיקס משלה? היא לא כזו מעניינת ואין לה כוחות...

Cartman

New member
באמת, זה לא

שיש לה כוחות מגניבים כמו לבאטמן ורובין! P: וספין אוף זה מונח שמשתמשים בו בדרך כלל בעולם הטלוויזיה ומשמעותו סדרת בת, סדרה ש"צמחה" מסדרה אחרת. הדוגמא הראשונה שעולה לי לראש היא אנג'ל, שהיא ספין אוף של באפי.

shiran lee

New member
וגם............

זינה הנסיכה הלוחמת היא ספין אוף של הרקולס ואם כבר העלתי את הנושא...... האם יש לזינה קומיקס???

Thanos

New member
ראיתי פעם בסטימצקי

זה נראה דפוק, נראה לי שזה של דארק הורס או של אימאג', אני לא חושב שזה עדיין יוצא.

murmur

New member
עזבי אותו, ככה הוא..

אכן ספין אוף זה סדרת בת, ואנג'ל לבפאי זאת דוגמא מצויינת.. גם כל הסדרת שצמחו מתוך מסע בין כוכבים המקורי (TOS בגיקית) כמו הדור הבא (TNע) וחלל עמוק 9 (DS9) הם דוגמאות טובות לספין אוף... אלקטרה היא גיבורה מוצלחת בפני עצמה ואין סיבה על פניה שלא תהיה לה סדרה שווה כמו של"נייטווינג" (רובין לשעבר) יש סדהר משלו.. לכן הדוגמאות שנתן אריאל דווקא טובות :)

אמיר0

New member
אני לא מסכים לגמרי

ספין-אוף הוא מונח המתאר יצירת סדרת בת לסדרה קיימת תוך שימוש באלמנטים הלקוחים מהסדרה המקורית - בד"ך הדמויות או קווי עלילה מעניינים אך משניים לסדרה הראשונית. בד"ך, דמות משנית חשובה שמופיעה הרבה בסדרה המקורית נהפכת לדמות המרכזית בספין-אוף. אנג'ל וזינה הן דוגמאות טובות לספין-אוף - אבל אני חושב ש Star-Trek: TNG/voyager וכן Law and order: special victims אינן ספין-אוף, למרות שהן סדרות המשך וסדרות בת של הסדרות המקוריות. (DS9 היא בספק). זאת מכיוון שהן אינן כוללות דמויות או קווי עלילה שהיו בסדרות המקוריות, למרות שהן משתמשות באותו הרקע.

Cartman

New member
מי מתנשא?

סך הכל התבדחתי. ועוד עניתי לשאלה שלך! חצופה!

apathic

New member
אני איתך

לא מצאתי את ההתנשאות פה, ואותי אישית זה הצחיק. יש לכם בעיות אנשים, קצת חוש הומור, אוקי? לא הכל זה ביקורת. (מה אני עדיין עושה כאן? ביי לכולם)

למעלה