אלקטרוניקה בתאילנד

ofer and idan

New member
אלקטרוניקה בתאילנד

שמעתי שכדאי לקנות בתאילנד את ציוד הצילום שבו אני מעוניינת. האם נכון הדבר שהמחירים זולים בהרבה ממחירי ארה"ב בנושא אלקטרוניקה. האם יש מקום מומלץ לערוך בו את הקניות בלי לדאוג שימכרו לי מצלמה מזויפת וכו´.. והאם יש אפשרות לקבל מידע באינטרנט לגבי אותם חנויות.

וואלה צודק ברי הקפוא

מצלמות קונים בנפאל... אני קניתי שם את מצלמת הקנון שלי 300 אי או אס..פלוס עדשה 28-200 פלוס תיק פילם בטריות לפלש...המממ..מה עוד קיבלתי שם...לא זוכרת כבר אבל כל העיסקה עלתה לי 350 דולר....וזה החו"ל משתלם...לעומת המחירים פה בארץ או אפילו בארה"ב.... ובתאילנד מומלץ לבדוק טוב טוב טוב את מה שאתם קונים כי באמת הם מתמחים בזיופים! נסיעה טובה...אני כולי קינאה!

אנשלולה ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

מה שלומך??? זו באמת הפתעה לראות אותך כאן... וחוץ מזה איך אני לא יודע שאת היית במזרח?
למה לא מספרים לי כלום ב-
הזה? מצפה לראותך כחלק בלתי נפרד מקהילת מטיילים מדהימה זו

ברייייייייי ../images/Emo24.gif ממצף גייבר?

אתה פשוט לא טרחת לשאול.....כמובן שהייתי במזרח,איך לא???????? חובה על כל אדם באשר הוא לדעתי....המזרח טוב ליהודים,אני לא כל כך בטוחה שההיפך גם נכון..
אז התחלתי בכלל בארה"ב,משם לארץ לשבועיים,ואז יומיים דנמרק,ומשם להודו אהובתי,נפאל,שוב הודו ומשם לתאילנד אהובתי.... ואין לי שום ספק שאני אחזור לשם שוב ושוב ושוב.... אנשל מיתפקדת! יום כתום,

למעלה