אלרגיה אצל בת 3+

bsomm

New member
אלרגיה אצל בת 3+

שלום. לפני כחודש וחצי, טופלה בתי בתרופה אנטי-היסטמינית בגלל כאב אזניים, שלפי רופאת אף-אוזן-גרון נבעה מהצטברות נוזלים באזניים. לאחר כשבועיים נעלמו כל התופעות - כאבי האוזניים, נזלת ושיעול. והנה, לאחר עוד שבועיים בהם הפסקנו את הטיפול האנטי-היסטמיני, חזרו הנזלות והשיעולים. האם ישנם תרופות אנטי-היסטמיניות טבעיות או אחרות עליהם אתם יכולים להמליץ? אנחנו קבענו לה תור לרופא הומאופט על מנת שיבדוק אותה, אבל רק בחודש הבא. תודה, בועז.

ליחה בגוף

בועז היי, לביתך יש ליחה בגוף וככל הנראה גם חולשה בראות - שילוב של השניים גורם לדלקות אוזניים אצל ילדים המלווה בנזלת וברונכיט. בפעם הקודמת המלצתי על שינוי תזונצי והומאופתיה - האם ניסיתם? האם היה שיפור כלשהו? אנא פרט ע"מ שאוכל להמשיך ולהחוות דיעה. יעל

bsomm

New member
שינוי תזונתי והומאופטיה

אז לגבי הראשון, הורדנו את כמות החלב כמעט לאפס - עברנו לשוקו סויה וממרח שוקולד חרובים. מעבר לזה, בתי (שמה שלי) כמעט ולא אוכלת (הפוכה מאבא). לגבי הומאופטיה, אז כמו שציינתי קבענו תור לרופא הומאופט, אבל יש תור רק בחודש הבא. לפי דיווחים שקיבלתי קודם מאשתי, שלי היתה בסדר היום בגן, רק מאוד מנוזלת. ההחמרה קורית בלילה (שיעולים בעיקר). עד כאן.

אחלה ../images/Emo6.gif

חשוב להמשיך עם הרבה ירקות מבושלים כתומים וירוקים , אורז לבן ומלא ולנסות ולעבור ככל האפשר לדגנים מלאים ( חיטה מלאה, שיפון,וכד´) .ולגבי חלב כדאי לתת מעט ממוצרי חלב עיזים וכן לדאוג שתקבל את הסידן שלה ( ירקות ירוקים עליים, פרות יבשים ואם כבר מותר לה אז אגוזים וזרעים) אם יש לשלי כרגע כאבי אוזניים כדאי לתת לה כרגע את הפורמולה של E.N פורמולה בסירופ ( אפשר לתת אותה גם כמניעה.) אני לא מכירה את ההומאופתיה ואת הצלחותיה , עם זאת אני יכולה להמליץ על טיפולים בנרות הופי - שמוציאות את הנוזלים מהאוזן , טיפול בשמנים אתרריים, ורפלקסולוגיה -בהם ראיתי תוצאות יפות. בהצלחה והרבה בריאות יעל

עטרה ב ט

New member
גם בהומאופתיה יש תוצאות יפות

לענין האוזניים והדלקות החוזרות אצל ילדים. כדאי להוריד גם מתוקים וגם למעט במוצרי חיטה. זה קשה אבל משתלם. יש דגנים שסופחים לחות ומומלצים במקרים כאלו: דוחן, קינואה, אמרנט. מבשלים אותם כמו אורז. והם אפילו טעימים
. סידן נדמה לי יש גם בטחינה.

wei

New member
טיפול אזנים בנרות

שלום , אני ממליצה לך על טיפול בנרות . מדובר בטיפול אלטרנטיבי . אופן הטיפול : שימוש נרות פראפין חלולים אשר דרכם נשאבים בצורה עדינה ובלתי מורגשת הנוזלים שגורמים לדלקות . הטיפול עדין ונעים . אם תרצי פרטים נוספים אשמח לתת רונית

odeia

New member
לגבי בעיות באוזניים, יש טיפות

טבעיות שנקראות אוטלין, הן הכי טובות שאני נתקלתי. הן מכילות: שמן זית, ורבסקו, פלנטגו, קלנדולה ופרופוליס. הטיפות האלו מנקות ושואבות ליחה מכל מערכת הנשימה העליונה. זה עזר לילדה שכנה שלי שהיתה עם אנטיביוטיקה באינפוזיה 3 חודשים, ברגע שהתחילה את הטיפות, הפסיקה אנטיביוטיקה, הכאבים נעלמו מיידית וההורים הצליחו לישון סוף סוף. זו רק דוגמא אחת. לגבי שאר הדברים: אצלנו היו בעיות של ליחה שהגיע עד חנק והכחלה, כולל חום שקופץ מאוד גבוהה ואח"כ צונח למאוד נמוך. (בינקותה היו אפילו פירכוסי חום), החנק הופיע בעיקר בלילה ובנוסף התברר שהילדה סובלת מדום נשימה. תקופה ארוכה לא השתמשנו במוצרי חלב, קקאו, סוכרים במינימום, בננות, מוצרי בוטנים ועוד. עזר במידת מה אבל נעזרנו מידי פעם בדיקור ובנרות לאוזניים. אפילו סטרואידים ניסו לתת לה והפסקתי את זה כי זה לא עזר. כיום, למרות שעוד סובלת מייצור ליחה ומדום נשימה, בגלל שהיא בגן בקיבוץ, שם יש ממתקים ואוכל רגיל והכל, ולא מצליחים להקפיד איתה כמו בעבר, הילדה אוכלת הכל, והמצב היום בכל זאת קצת יותר טוב. במקרה שמתחיל סיפור של חום, או עודף ליחה, אני מפסיקה לכמה ימים את הממתקים, שמה לה אוטלין, מבער עם שמנים ועיסויים שקיבלתי ממטפלת סינית. יש גם את הסירופ שיעולי קיד שמאוד עוזר לליחה ושיעול. כל פעם השילוב והטיפול הוא לפי הסכמתה ומה שנראה לי מתאים באותו הרגע. מאחלת הרבה בריאות לילדתך. אורנה

אוטלין

אורנה היי האם את יודעת של איזה חברה זו? האם התרופה הינה הומאופתית? או על בסיס צימחי מרפא ? האם ניתן לתת אותה גם כמניעה לילדים עם דלקות חוזרות ונשנות? נשמעת לי אחלה של תרופה ( בכ"א לפי הצמחים שהיא מכילה...)

odeia

New member
יעל, כתוב על האריזה שזו תערובת

תמציות צמחים, מקווה שזה עונה על השאלה של הומאפתית או על בסיס צמחי מרפא. היא מיוצרת ע"י חברת סוריה נטוראל ומיובאת ע"י ד. א. ר. סוכנויות ייבוא. במרכז ניתן למצוא אותה בהרבה חנויות טבע. היא מתאימה לכל גיל ונראה לי שגם כמניעה, כי לפעמים כאשר יש רק התקררות או חשד לביות אוזניים אני שמה לי או למי שצריך ואז זה לא מגיע למצב של כאב. גם כשהיו לי נוזלים באוזניים שמתי את הטיפות. השילוב של הטיפות ושל הנר לאוזניים זהו אחד השילובים הכי מעולים שאני מכירה. ואם אפשר להוסיף לזה רייקי - הפתרון המושלם, וזה מנסיון שלי עם הילדה שלי.

bsomm

New member
תוכלי לשלוח לי איות באנגלית?

אני רוצה לעשות חיפוש באינטרנט על אוטלין. (Otalin??) תודה,

צמחים ושמנים

שלומ. לילדים יש טיפול מאוד יעיל בארומטרפיה וצמחי מרפא. יכולים להתחיל ממתן תערובת של תמציות אם כמו propolis, echinasea, cat´s claw אפשר להישתמש גם בתערובת שמנים שנקרא sinergy . היא מאוד יעילה לטיפול בילדים. זה המלצות כלליות. אם רוצים תשובות יותר מדויקות תשלחו יותר פרטים.

למעלה