אלרגיה למוצרי חלב - שאלות

אני100

New member
אלרגיה למוצרי חלב - שאלות

שלום, לפני כשבועיים שאלתי בפורום לגבי דם בצואה של ילד יונק בן כשלושה חודשים. התשובה שניתנה לי כאן וגם על ידי רופאה בקופ"ח היא שכנראה מדובר באלרגיה למוצרי חלב. בבדיקות שנלקחו לא נמצאו טפילים. שבוע וחצי לא אכלתי מוצרי חלב והתופעה לא חזרה. הרופאה יעצה לי לנסות בכל פעם מוצר חלב אחר ולראות מה משפיע. לאחר שבוע וחצי, ביום שישי האחרון וביום שבת, אכלתי גלידה. היום, יום שלישי שתיתי קפה עם חלב. היום שוב הופיע דם בצואה והילד עשה קקי אחרי כל ארוחה, אחרי שבשבוע האחרון הוא עשה רק פעמיים-שלוש ביום. בעקבות מה שפירטתי יש לי מס' שאלות: 1. מה הסיבה לדם - הגלידה או הקפה? ובכלל תוך כמה זמן האוכל שאני אוכלת משפיע על התינוק? 2. האם האלרגיה הזו מצביעה על כך שתהיה לו אלרגיה למוצרי חלב גם בעתיד? 3. האם יש בדיקה כלשהיא שיכולה להצביע על כך שאכן מדובר באלרגיה לחלב? (הרופאה בטיפת חלב אמרה שלא נראה לה שזו אלרגיה ושכנראה מדובר בלפיסורה שלא ניתן לראות מבחוץ) 4. אני חושבת לשלב תחליפי חלב בתזונה של הילד האם לתת לו תחליף על בסיס צמחי או לבדוק קודם תחליף על בסיס חלב? תודה רבה

אלרגיה לחלבון חלב פרה

הכי טוב זה להפגש עם גסטרואנטרולוג ולשוחח על כל השאלות שלך- כי השאלות מורכבות וחלקן מעוררות שאלות נוספות אי אפשר לדעת אם האלגיה לחלב בקפה או לגלידה- יוגורטים עדיפים על חלב את צריכה לקבל תוספת סידן קרוב לודאי כי כן מדובר באלרגיה לחלבון חלב פרה מציע לנסות תחליף על בסיס צמחי אשמח לעזור אם תרצו הרבה בריאות

למעלה