אלרגיות

אלרגיות

שלום לכולם, אשמח לקבל הצעות, רעיונות.. כבר שלושה חודשים (בערך) אני סובלת מאלרגיות היסטריות. (העניין התחיל כששהיתי בניו-יורק בזמן אסון התאומים). האלרגיות באות לידי ביטוי בהתעטשויות הסטריות ונזלת. לפעמים אני לא ישנה כל הלילה בגלל האלרגיות. ולעיתים אני מתעוררת לפרקים. במהלך היום אני מצוננת משהו, ולעיתים הכל בסדר. אני במודעות מאוד גבוהה לגבי חיי ומה שקורה לי. סה"כ אני בתהליך ריגשי נכון וטוב יותר מאי פעם. לעיתים נראה לי כי אני מתנקה. אך בנתיים מה אני יכולה לעשות על מנת לשפר במעט את המצב המטריד. אשמח לקבל כל הצעה, במידה ואפשר בהתאם לפרטים הכלליים שתארתי כאן. תודה שולחת לכם אור ואהבה אינסופית

אלרגיות

היי אלרגיות ברפואה הסינית הינה חולשה של מערכת החיסון והראות ולא פלא שהראות החלו להגיב אחרי כמות אבק כ"כ גדולה שנשמת בניו-יורק . החורף המחליש את מערכת החיסון בודאי לא תורם לאלרגיות. רצוי בתקופה זו להמנע מאלכהל , מוצרי חלב פרה חומרים משמרים קופאין מטוגן וסוכר לבן הידועים כאלרגנים .חשוב לשתות הרבה מים עם לימון -המנקה את הגוף ישנו בשוק מוצר הומאופטי הנקרא ALLERID - שאני ממליצה עליו במצבי אלרגיה אקוטיים (אלרגיה הנגרמת משאיפת חומרים) וכן על תוסף מזון קוורצטין קומפלקס (QVERCETIN COMPLEX) שהינו נוגד חימצון ומעודד סינתזה של קולגן מה שמקל על קדחת השחת ( זוהי שמה של האלרגיה שלך) ואסטמה וכן עשירה בויטמין C שבמינון גבוהה מונע הפרשת היסטמין ( תחליף לאנטי היסטמינים קונבנציונליים). חשוב לנוח הרבה , ללכת לישון מוקדם - אם כל זה לא עוזר תוך שבוע הייתי ממליצה לך לגשת לקבל עזרה מקצועית ( דיקור , נטורופט, רפלקסולוגיה או כל ריפוי אחר שנראה לך.) הרבה בריאות

עילי

New member
שאלת סקרנות אל אור ואהבה

קראתי את ההודעה שלך , ואני אדם אלרגי ואני יודעת שכל כך קשה לעבור התקפים של התעטשויות חוזרות ונישנות עינים אדומות, וזה כמובן מעייף בנוסף לתזונה שיעל המליצה אני גם לוקחת לורסטין שהוא לא מסוג התרופות אשר צריך ל"אמר" אותם בפורום זה, ואחרי לקיחת הלורסטין (שלא זקוק למרשם רופא), אני נכנסת לישון לפחות חצי שעה וברוב המקרים אני כמה כחדשה עד ההתקף הבא. לגבי שאלת הסקרנות שלו האם היית במקום האירוע של אסון התאומים? ואם כן ספרי יותר.

m_katzmann

New member
את בעצם יודעת מה הבעיה שלך

שלום לך אור ואהבה! (וואו איזה שם פצצה) את בעצם יודעת מה הבעיה שלך, את רק מתעקשת לא להכיר בה. האלרגיות הן רק ביטוי לפחד שהתחדד במיוחד לאחר אסון התאומים. האלרגיה היא רק הביטוי החיצוני, הרגעי ואם לא תטפלי בפחד הוא יפרוץ החוצה בצורות שונות כואבות יותר ויותר עד שתתייחסי אליו, עד שתפסיקי להדחיק אותו, עד שתעמדי מולו. הבעייה היא של מה שקרה לך פעם ואת הרי אומרת שאת בתהליך רגשי יותר טוב מאי פעם, כלומר את מודעת לכך שהיתה לך בעיה ולדעתי היא לא נפתרה, היא רק טואטאה מתחת לפני השטח. ותראי מה את צריכה לעשות כדי לטאטא את ההרגשה הזאת לבחור שם כל כך מדהים שזורק עליך את כל עלומות הקרניים . יש בך המון אור ואהבה פנימיים - חפשי אותם ותגלי כמה הם חזקים ומקרינים. כמה יכולים לעזור לך בריפוי העצמי. ואת לא צריכה אותנו. את יודעת את כל התשובות. אז הסתכלי עמוק עמוק בפנים , הוציאי החוצה את כל השחור והכניסי פנימה המון אור. מאיה

m_katzmann

New member
לא בדיוק הבנתי את הערתך

היי נופשת, לא הבנתי בדיוק את הערתך.את יכולה לפרט אותה קצת יותר ולשאלתך - כן, אני מטפלת בקנסיולוגיה חינוכית. מאיה

נופשת

New member
הסבר

אני התכוונתי שלכך שבתחום שלנו , בכל תחום שהוא מדיקור ועד הדבר הכי לא ממוקד שיש, ההתכוונות היא לפתוח את הכל למעגלים חדשים והרמוניים יותר. לא להנציח בעיות. לא לקבוע למישהו בעיות. לא להאשים מישהו בבעיות.

ל- m-katzmann

יקירתי, את צודקת, אני יודעת מה הגורם לאלרגיות שלי. אני חושבת שאסון התאומים מסמל עבורי יותר זמן בו התחלתי התבוננות פנימה מתוך מקום אמיתי. זה קורה לנו רק כאשר (לצערי) אנו חווים או רואים (כפי שאני ראיתי) אסון בסדר גודל כזה. הבנתי שמה שהיה לפני כן בחיי לא יכול להמשיך כך... ואכן כך היה, ומאז אני יותר מתמודדת עם קליפות וחסימות. אני מקבלת הרבה אור ואהבה מאנשים אחרים שמקיפים אותי ואני רוצה לשלוח בחזרה לכולם הרבה אור ואהבה, לכל מי שצריך בלי חשבון. אהבתי לקרוא את המסר שלך, ורציתי להודות לך על שהזכרת לי את מה שאני כבר יודעת. אך תמיד צריך איזה מלאך קטן (ומקרה הזאת היית את המלאך) שיבוא ויזכיר עד כמה אנחנו רוצים להיות מחוברים לאור. שולחת לך הרבה אור ואהבה אינסופיים.

m_katzmann

New member
../images/Emo51.gif אור ואהבה

ואת צריכה לראות עכשיו את עיני הבוהקות ואני כבר לא יודעת מי צריך להודות למי. אשמח להמשיך לשוחח איתך באי מייל, כי אני חושבת שאת חייבת להתמודד עם הקושי הזה כדי לא לשאת עוד בעול הזה. מקווה בשבילך לימים טובים יותר שיגיעו אם רק תרצי. הכל תלוי רק בך. אני מאמינה בכח שבך. מאיה

גונבן*

New member
היסטמיניים טיבעיים וחסינות לאלרגיה

אלרגיה הינה תופעה גופנית שמתבטאת במיגוון של סימפטומים פיזיים ועיצביים הנגרמים כתוצאה מתגובת הגוף לגירוי מסוים. הסימפטומים יכולים להתבטא במערכת הנשימה, על פני העור, ואף במערכות פנימיות כמו מחזור הדם ותפקודי האברים. הרפואה הרגילה מטפלת באלרגיה בדרך חקירת הגורם לאלרגיה ומתן של חומרים סותרים הנקראים אנטי היסטמינים. בשנים האחרונות העלתה הרפואה את התאוריה לפיה קיימים בגוף באפן טבעי היסטמינים שתפקידם לטפל במצבים בהם ישנו גורם מגרה המביא לאלרגיה. היסטמינים אלה מקבילים למערכת החיסונית של הגוף, אבל תפקידם אינו להלחם בוירוסים וחידקים, אלא לעורר את הגוף להפריש חומרים מרגיעים בעת תגובה עם גורם האלרגיה. ההיסטמינים פועלים ממש כמו חומצות אמיניות שליחות, ה"מודיעות" לבלוטות על הצורך בהרגעה בעת התקפת אלרגיה. מסיבה זו יתכן כי לעיתים התגובה לגורם האלרגיה ממושכת מהמגע עם הגורם עצמו. רבות נאמר ברפואה האלטרנטיבית על האלרגיה וגורמיה. נטען כי ביסוד האלרגיה סיבות פסיכוסומטיות, או שהאלרגיה מבטאת חוסר איזון גופני במישורים אחרים שאינם קשורים ישירות לאלרגנט, וכן ביחס לדרך החיים המלאכותית הבלתי בריאה של העידן המודרני שהוא הגורם הראשי לאלרגיות, דיהנו שרוב האלרגיות נגרמות ממגע עם חומרים רעליים ולא טבעיים. ההומיאופתיה כרפואה מתמחית בטיפול באלרגיה, וממולץ מאד ללכת לטיפול של הומיאופת מומחה לצורך בירור המצב הגופני וצורת הטיפול. בד"כ ההומיאופת נוקט בשיטה של מניעת מה שיכול לתרום לאלרגיה (מקוקה-קולה דרך שוקולד ועד שום ובצל) ומתן טיפול הומיאופתיה פוטנתי. הטיפול נועד להגביר את התגובה האלרגית לצורך ביטוי מלא של הסימפטומים (זה יכול להתבטא בנזלת חזקה יותר, בכאב ראש ובתגובות נוספות) שלאחריו יבוא השיחרור מתסמיני האלרגיה.

למעלה