אלתגידו שידעתם לפני!

אלתגידו שידעתם לפני! ../images/Emo10.gif

כתוב במעריב לנוער שקייט ואורלנדו לא חברים והם רק ביחד בעניני עסקים!! אבל..אבל.. מה עם כל התמונות שהוא נישק אותה?... ו...איך נדע אם משקרים לנו?
כיפעם אחת ציטטו את אורלנדו שהוא אומר שהם חברים חצי שנה ובלה בלה ופעם אחת ציטטו אותואומר שזה רק עסקים!
הלפ מי!

נוקי8

New member
אכן...זאת התמונה:

אתם בטוח מכירות אבל זה בלי הכיתוב הזה שיש בצדד...מן הסתם...

אבאלה ראש 1 עכשיו

אמאלה! אויר! אני יודרדת למטה ואח שלי דאג לפתוח תעיתון על הפוסטר שלו! אמאלה לא קיבלתי כזאת התקפת לב מאז שירדתי למטה וראיתי שאיי ואן על השער

Anat L

New member
חחחחח

מתי איי1 היו על השער? לפני 10 שנים בערך?
אה וד"א שמתי לב שאת אוהבת את גבסו אז אני הולכת לראות אותו יום שבת

מרי בל

New member
אמממממ

כעיקרון הם אמרו שהם שומרים על אש קטנה בגלל העבודה וכאלה ומדברים כל יום וזה אז נראה לי שזה גם זה וגם זה.... אנערף ואם בא לך לסרוק ולראות לי מה שכתוב אני אודה לך מאוד מאוד

הכתבה במעריב לנוער החדש!

והכתבה שהם ביחד זה גם היה במעריב לנוער לפני איזה חודש... יש לי את הכתבה אני מצטטת: "למרות תרגולי הנשיקה והעובדה שהוא מתאר את שותפתו לעבודה כמדהימה, אורלנדו רוצה מאוד שיזכרו שיש לו חברה בשם קייט בוסוורת, 20, שחקנית שהופיעה בסרט הגולשים "בלו קראש". למרות שהשניים סוגרים כבר חצי שנה של חברות, מה שנחשב ללמערכת יחסים ארוכהכ ורצינית בקנה מידה הוליוודי, הם מחליפים בניהם מתנות, אך טבעות הם לאמתכוונים לבחור בזמן הקרוב -->"זה יהיה צעד פזיז מידי" מסביר אורלנדו. "אנחנו מכירים רק מינואר, ואמנם נתיי לה שרשרתזהב בתמנה, אבל זה לא אומר כלום, כי אנחנו פשוט נהננים לקנות מתנות זה לזו""

little bry

New member
../images/Emo12.gif

איזה בלאגןןןןןןןןןןןןן פפפפפחחח מה הולך פה בכלל? ובמעריב לנוער אורלנד בפינה של הפוסטרים רק צריך להתקשר ולבחור אותו!!! הנה המספר:067555444 תקישו אחד אחרכך שוב אחד ושוב אחד, ואז מספר שלושש הפוסטר של אורלנדו!!!

מרי בל

New member
איזה ייבוש=\

כבר נכנסתי לאשליות שאורלנדו פנוי טוב אז ככה: שותפתו לעבודה זאת קיירה נייטלי (BITCH) מה שסופר בכתבה זה שאורלנדו וקייט בוסוורת' מאוהבים אבל לא עד כיוון של חתונה ואורלנדו החמודי קנה לה שרשרת זהב (מושלמי) ולא רצה שיפרשו את זה כלא נכון אז הוא דיבר עוד קצת שלא ממש לעניין ואממ זהו אורלנדו נשאר שלה:~{

M i k a M o o

New member
אוף!!!../images/Emo42.gif

שתמות!! אני רוצה את אורלנדו!!!! אם יש לו חברה איך נוכל להתחתן!?!!?!?! יש לי את הפוסטר!!! הוא תלוי על הארון שלי מול המיטה!
ונישקתי אותו כל היום בביצפר! חברה שלי נתנה לי אותו!

נחשו מי החברה הזאת?../images/Emo9.gif

וגמני רציתי אותו, שיהיה לי על הארון לצד ג'וניש! אבל מיקה רצתה אותו נורא.. אפילו שזה מהכסף *שלי* ומהעיתון *שלי* ומהריר *שלי*, עדיין נתתי לה.. אווווווווווףףףףףף... אני רוצה את הפוסטר..
אוך.. טוב נו..

מרי בל

New member
איזה חמודה

אני צכה יותר חברות כאלה *_* בכולופן הפוסטר הוא של איזה תמונה?

little bry

New member
../images/Emo99.gif

ראיתי תפוסטררר גם חברה שלי הביאה לי אותוו מושלםםםםםם אבל צריך גם את זה ממעריב לנוערר אז תצביעוווווווווווווווו

../images/Emo163.gif|ג'וני||ספארו|

דיי אני לא יכולה בלי אורלנדו על הקיר שליי!! אני רוצה את הפוסטר..! אמרתי לחברה שלי ובלגל שהיא חמודה ומתוקה היא תחזיר לי! גם נורא רציתי להדפיס מלא תמונות של ג'וניש ואורלנדו, אלב המדפסת שלי מדפיסה רק בורוד!!
אז אני צריכה את הפוסטרררר

little bry

New member
כנ"ללללללל

המדפסת שלי התחרפנה, והתחילה לרשום מילים בסינית כל פעם שמבקשים ממנה להדפיס מצ'ו גררררררררר חחחחחחחח גמני צריכה את הפוסטררררר הזהההה והוא גם ממש ממש מושלמי שםםםםםם אז בכלל

Galadriel 3000

New member
איזו מדפסת ואיזה בטטה?

לי אין מדפסת צבעונית בכלל. אצלי זה עוד בגדר חלום בהקיץ (יחד עם המחשב האישי שלי עם האינטרנט והאיסיקיו והקשקושים) תשמחו שיש לכם מדפסות שאפשר לתקן! ובינתיים הנה תמונה למדפסת שמדפיסה בורוד.

למעלה