אל.איי ריד עוזב את האקס פקטור!

Moses The Fish

New member
אל.איי ריד עוזב את האקס פקטור!

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/tv/x_factor/4697514/la-reid-quits-us-x-factor.html

המממ. בהתחשב ברייטינג המאכזב ובכך שלפני הלייבשואוז הוא דיבר על זה שצריך לשמור על עקביות בפאנל ושהוא ישמח שהפאנל יישאר כמו שהוא לעונה הבאה, נדמה לי שהוא פשוט זיהה שסיימון הולך לפטר את אחת מהבנות, או את שתיהן, והוא פשוט לא רוצה להיות חלק מתאונת הרכבת הזאת...

זה מאוד מאכזב, מצד אחד, כי זה אומר שבנוסף לכך שכמעט בטוח שלפחות אחת מהבנות תתפ(ו)טר, אז זה שוב ריסטארט לעונה, ושוב הם לא יצליחו לייצר הרגלי צפייה בתוכנית, ושוב עונה רביעית תהיה בסימן שאלה ענק. מצד שני, זו ההזדמנות של סיימון לעשות ריסטארט לתוכנית - ללהק כוכב ענק במקום אל.איי שלאף אחד לא אכפת ממנו (רצוי איזה ניק ג'ונס כזה, ולהעיף את דמי שיושבת על אותה משבצת), ואם בריטני עוזבת אז לנסות לקנות איזו כוכבת אר נ' בי גדולה כמו אלישיה קיז או ביונסה (שבחיים לא יקרה...)

בקיצור, אני חושבת שזה בעיקר מרמז על כך שדמי לובאטו ובריטני ספירס כמעט בטוח בחוץ.

Bar Ben David

New member
Finelly

אני שצחה שהוא עוזב.
אני חושבת שאשר הוא רעיון טוב ( הואלא בתוכנית אחרת כבר?)
בקשר לאופציה שיפטרו או אחת הבנות תפוטר אני מקווה שלא יקרה אבל אם חייבים לפטר אז בריטני יכולה לעזוב ובמקומה שיביאו באמת אמנית RֲB כזאת או את שנייה טווין(ככה כותבים את זה?) שהייתה אחלה בתור אורחת בעונה 9 של איידול.
האופציה שאני הייתי רוצה שתהיה והסיכוי שואף ל 0 הוא שפאולה תחליף את בריטני אבל לא לא יכול להיות בגלל ההיסטוריה אבל אם בריטני עפה יכול להיות מעולה אם המחליף של אל איי יהיה... ג'סטין טימלייק!!!! הוא גם בעל לייבל או משהו כזה לא?

Uri04

New member
good riddance!

לא סובל אותו. הוא שחצן, מזוייף ואחראי לשערוריה שנקראת ג'סטין ביבר.

andre93

New member
בהחלט תאונת רכבת

זה הביטוי המדויק למה שקורה בעונה הזו.
מעניין לראות איך סיימון ייצא מהמצב הזה. את מי הוא כבר יכול ללהק במקום אל איי? שלא לדבר על מחליפים לדמי או בריטני...
האם סיימון ירצה שוב להמר ולהביא כוכבים שיכולים לפגוע עוד יותר בתוכנית? האם זה שווה לו את הכסף?
בקיצור כאב ראש, לא מקנא בסיימון

Bar Ben David

New member
לא תהיה לו ברירה

הוא יצטרך לוותר על הכבוד ולהתחנן לניקול שריל או פאולה לחזור כי אף זמרת בעלת שם גדול לא תסכים אלא אם כן תקבל סכום נכבד.
זה לא הכאב ראש רק שלו זה של כל המפיקים הרי מי שמחליט בסוף זה לא רק הוא.
הסיכוי שהבנות יעזבו או יפוטרו לדעתי קטן כי גם ככה הם צריכים למצוא מחליף לאל איי וגם הביקורות לא אוהבות בגלל את קלואי אז סיכוי גדול שגם היא תמצא את הדרך החוצה.
חוץ מזה סיימון יהיה גם בגרסה הבריטית לכבוד העונה ה10 שכנראה תהיה גם האחרונה (חבל שבישראל מגלית פונציאל רק שהפורמט גוסס) אז דם השתפפתו של סיימון בסימן שאלה הרי איך הוא יעשה את זה שני הסדרות משודרת על פי ידעתי באותם ימים.
בקיצור החודשים הבאים יהיו מלאים בהימורים לגבי העונה הבאה...

andre93

New member
מה? סיימון חוזר לאקס פקטור הבריטי?

לא שמעתי על זה כלום

ואם ישאירו את שתי הבנות ביחד זה רק יחמיר את המצב.

Bar Ben David

New member
יש סיכוי גדול

ITV הרשת המשדרת את אקס פקטור רוצה את סיימון מאוד בעונה הבאה וסיימון אמר שהוא רוצה לעשות איחוד של השופטים המקוריים של החרות.
לפי מה שקראתי סיימון רוצה גם את לואי שרון דני ושריל אבל שריל בטח לא תחזור.
אם סיימון באמת חוזר אז איך הוא יוכל לgשות את שתי העונות בו זמנית וגם להיות מנטור טוב שיתחבר לאקטים שלו.

andre93

New member
אז הוא יצטרך לדחות את אקס פקטור האמריקאי...

אבל לא חושב שהוא יעשה את זה כדי לא לפגוע במוניטין שלו ושל התוכנית.

shaharEB

New member
האמת...לא אכפת לי כל כך

ב2 העונות עד כה, הוא אומר את אותם דברים, אותן ביקורות, אותם שקרים שהוא מפזר לכל מתמודד

לא אכפת לי שהוא ילך, אפשר לרענן קצת את הפאנל לא יקרה שוםדבר..

בטח סיימון מתבאס שהוא התפטר ולא שהוא פיטר אותו

Shiri from the block

Active member
לא כזה משנה לי אם הוא עוזב אם בריטני לא ממשיכה לעונה הבאה אני גם לא אצפה בזה..

omer719

New member
מעולה! עוד משבצת פנויה

להביא מישהו מעניין

אני רק מקווה שלא באמת יתחילו מאפס, אני מקווה שלפחות אחת מהבנות תישאר, אני ממש אשמח אם שתיהן.

is00

New member
Roc Nation החתימו את פייג' תומאס.

ככה נכתב בפורום אחר של התכנית שנפתח בעקבות ציוץ של פייג' עצמה. לא נראה לי שכרגע יש לזה אישור רשמי, אבל חשבתי שכדאי להעלות את זה גם פה.

למעלה