אל אלוהי!

pokegirl

New member
אל אלוהי!

מה קרה לברוק?!?!?! הוא חזר... והוא מתנהג מוזר... קשה לתאר... הכל בגלל פרופסור אייוי... כל הזמן מיסטי אומרת שהיא ``זרקה`` אותו... כל פעם שמישהו מזכיר את השם שלה... הוא מגיב בצורה משונה... באתר שבו מצאתי את התמונה הייתה תאוריה מעניינת על זה שהיא אנסה אותו... אם תרצו עוד תמונות, תגידו

Dragonite

New member
מעניין...

בהסתמך על הסדרה היפאנית יכול מאוד להיות שזה מה שקרה, ובטח בארה``ב צנזרו את זה... אגב, ראית את הפרק? או שאת מסמכת על תמונות\תקציר? לפי מה שאני הבנתי (מתקשיר שמתבסס על הפרק ביפאן) היא התעלמה ממנו ולכן הוא עזב...

pokegirl

New member
בערך...

לא סיפרתי מה קרוה בפרק... רק לפי התקציר+התמונות מבינים בערך מה קורה שם... גם אני קראתי שהיא התעלמה ממנו, אבל לא נראה לי שמישהו יגיב ככה אם רק התעלמו ממנו...

אורי.14

New member
לי יש את הפרק

לא אומרים בפרק למה הוא מתנהג ככה, אלא פשוט כל פעם שאומרים או את המלה פרופסור או אייוי אז הוא נהפך לכחול ואומר לא להגיד את השם הזה... ובינתיים הוא לא רוצה להגיד מה קרה לו אבל נראה לי שהיא פשוט לא אהבה אותו בחזרה, כי בפרק הזה היא מבקשת מפרופסור אוק שימסור לברוק ד``ש ממנה

pokegirl

New member
אני ידעתי

על כל הקטע ההוא שהוא לא רוצה לשמוע את השם שלה וזה... אבל על זה שהיא מסרה לו ד``ש, לא שמעתי

למעלה