אל-גורוז' עלול להחמיץ את אתונה

אל-גורוז' עלול להחמיץ את אתונה

אל-גורוז' עלול להחמיץ את האולימפיאדה אלוף העולם בריצה ל-1,500 מטרים מתקשה להחלים מבעיית נשימה, שמטרידה אותו מאז חודש ינואר. אל-גורוז': חושש מאוד, אקבל את ההחלטה ב-6 באוגוסט. מאת מערכת ONE 06/07/2004 18:15 הישאם אל-גורוז', ארבע פעמים אלוף העולם בריצה ל-1,500 מטרים, חושש כי לא יזכה לשחזר את הישגיו הרבים גם באולימפיאדת אתונה בחודש הבא, בעקבות בעיה מסתורית בנשימה שעלולה לגרום לו להחמיץ את המשחקים. המרוקני הפסיד בשבוע שעבר בריצה לראשונה מאז שהסתפק במדליית הכסף בסידני 2000, בתחרות ברומא, ואמר כעת: "אני חושש מאוד לגבי השאלה האם אהיה באולימפיאדה או לא. אקבל את ההחלטה שלי ב-6 באוגוסט. אני שולט כבר תשע שנים, אבל אם לא אהיה במקום גבוה בדירוג העולמי, ייתכן שלא אסע לאתונה". אל-גורוז', שמשתמש בתרופות מדי יום בניסיון להתגבר על הבעיה, סיפר: "הדבר עדיין לא נפתר. עליי לקחת תרופות כל יום וזה גורם לי להרגיש עייפות. אני עדיין מתאמן, אבל מתקשה לנשום אחרי אימונים. הבעיה החלה ב-16 בינואר, וביקרתי רופא מומחה בטולוז. הוא גילה אלרגיות ונתן לי טיפול לשלושה חודשים. התרופות עוצרות את הבעיה אבל לא מרפאות אותה. כעת אני לא מרגיש רע כל-כך, אבל אני לא יכול להפסיק את הטיפול". למרות שליטתו הכמעט מוחלטת בריצה ל-1,500, לאל-גורוז' אין מדליית זהב אולימפית אלא רק שתיים מכסף.

למעלה