אל גראן פודר

The first joker

New member
אל גראן פודר

אהלן, אני מתכננת להיות בפרו ובוליביה במאי-יוני. קראתי שבלה- פאז יש את פסטיבל האל גראן פודר בסוף מאי- תחילת יוני. השאלה שלי זה- איך אני אדע מתי בדיוק הוא יוצא? אני רוצה לתכנן את הטיול ככה שיצא לי להיות בפסטיבל... וגם, כמה ימים הוא?

natyh

New member
קצת קישורים בתמונות

תמונות . לפי המגזין טרה אדמה מדובר בחג שאורך יומיים ביוני 3-4 ביוני אך הזמנים עלולים להשתנות משנה לשנה את זמני החגים הטוב ביותר לברר בשגרירות בוליביה .

kogawa

New member
פסטיבידאד דה נואסטרו סניור חסוס דל גראן פודר

יופי של פסטיבל - הכנה לאינטיראיימי של סאקסייוואימן ואחריו חגיגות הממצ'ה כרמן בפאוקרטמבו שישה שבועות של שיכרון חושים ביבשת של אמריגו-ווספוצ'י בממלכתו של אטוואלפה מאד ממליץ על הפסטיבל הזה

natyh

New member
הכונה לממלכת הטאווטיסויו ?

כי את הממלכה של אטוואלפה אני לא מכיר.... למיטב הבנתי אחרי נצחוכו על הואסקאר הוא לא הספיק למלוך ואפילו לא שניה .... לא ?

kogawa

New member
זה שהשודד פיזארו חנק אותו למוות

אין זה הופך את הממלכה לארצם של פרדיננד ואיזבל אטוואלפה זכה בה ביושר בדרכם של אנשי השמש ולכן היא שלו אללה ירחמו.. זוהי אינם ארצם של סאן מרטין וסימון בוליבר הזרים זוהי ארצם של האינטיס, הקצ'ואה ובני מינם המונגולואידים אנשי השמש והירח

natyh

New member
השם הוא בקצ'ואה

טואנטיסויו ארץ ארבעת המחוזות . כך נקראה האימפריה בזמנה .

The first joker

New member
אה?

אני מכירה שיש את פסטיבל האינטיראיימי ב24.6 בקוסקו. איפה זה סאקסיוואימן? מתי זה הפסטיבל שם? מה זה חגיגות הממצ'ה? איפה זה פאוקטמבו? הבנתי מההודעה שלך רק את מילות הקישור :)

kogawa

New member
התמצאות:

קוזקו היא בירת האינקה, אבל פסטיבל היום הקצר "אינטיראיימי" נערך מספר ק"מ מהעיר במצודת סקסייוואיימן. פסטיבל ממצ'ה-כרמן הוא פסטיבל מדהים שמעטים מכירים - ראי כתבה בגו-טרוול וצילום מצורף פאוקרטמבו נמצאת כשש שעות נסיעה מקוסקו צפונה

The first joker

New member
תודה

אמנם אני לא יודעת ספרדית, אבל גם נתת לי רעיון טוב להתקשר לשגרירות וגם ממש עשית לי חשק לא לוותר על הפסטיבל עם כל התמונות! תודה תודה!

natyh

New member
קישור לכל חגי פירו

חגים שלא יהיה משעמם .... והנה ה ממצה כרמן החגיגה של פאוקרטמבו , אחד היישובים המדהימים אם לא היפה ביותר בפירו.

למעלה