אל הרוח, אל המים, אל האש

חוצפאי

New member
אל הרוח, אל המים, אל האש

ואל הפריון. יצאתי למשמרת לילה מ-י-י-ט-ו-ר-פ-ת. מזלטובים לכל מי שיש לו הומולדת. געגועים לכולם, במיוחד לאלעד'לה שלא ענה לי כל הבוקר
ביי שלוש לכולם

yuval k

New member
כמו תפוח שרחק מן העץ

אל הדרך, עד אליך עד לאופק, כבת דמותך שהאיצה בי כדופק אל תפנה, אל תבכה, אל תכבה

sattla

New member
... אל תבכה, אני בוכה בשבילך אל תפנ

ה אני אצעד בשבילך עד כלות... רגלי בכל אי עד ???? וגופי שבור למרגלות הנהר העכור...

חוצפאי

New member
ביפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ../images/Emo70.gif

אל תבכה, אני בוכה בשבילך אל תפנה, אני אצעד בשבילך עד כלות, רגלי בחולי עד אפול וגופי שבור למרגלות הנהר העכור

פלוטוֹ

New member
ביפפפפפפפפפפפפפפ 2../images/Emo70.gif

מקיץ אל חלום - גלי עטרי / נינט טייב מלים ולחן: ברוך פרידלנד עיבוד: מתי כספי שוב, כמו מקיץ אל חלום מתחמק מן האור מגשש בין כתליו החזון ערפילי כחלב כשל חולם מאוכזב המכווץ אישוניו אל תבכה, אני בוכה בשבילך אל תפנה, אני אצעד בשבילך עד כלות, רגלי בחולי עד אפול וגופי שבור למרגלות הנהר האכול שוב בהמייה רחוקה כמו עוד מוות בזוי הנסתר בסמטה שממול מנותק ואסור כטאבו על כתפי אם אותי תבקש אל תבכה, אני בוכה בשבילך אל תפנה, אני אצעד בשבילך עד כלות, רגלי בחולי עד אפול וגופי שבור למרגלות הנהר העכור אל הרוח, אל המים, אל האש כמו תפוח שרחק מן העץ אל הדרך, עד אליך עד לאופק, כבת דמותך שהאיצה בי כדופק אל תפנה, אל תבכה, אל תכבה אל תבכה, אני בוכה בשבילך אל תפנה, אני אצעד בשבילך עד כלות, רגלי בחולי עד אפול וגופי שבור למרגלות הנהר העכור אל הרוח, אל המים, אל האש כמו תפוח שרחק מן העץ אל הדרך, עד אליך עד לאופק, כבת דמותך שהאיצה בי כדופק אל הרוח, אל המים, אל האש כמו תפוח שרחק מן העץ אל הדרך, עד אליך עד לאופק, כבת דמותך שהאיצה בי כדופק אל תפנה, אל תבכה, אל תכבה

igor21

New member
ביפפפפפפפפפפפפפפפפפפ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מקיץ אל חלום \ גלי עטרי (לחן) נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה

חוצפאי

New member
ביפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מקיץ אל חלום \ גלי עטרי (ריקוד) ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה למעלה למטה <הפסקה> ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה ימינה שמאלה.

sattla

New member
ביפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מקיץ אל חלום \ sattla פזמון... סוף...

sattla

New member
לא חושב, אני חושב שזה היה נמוך,

ממש נמוך, תרתי משמע...

למעלה