"אל הרי חברון" + "פרח לילי"

"אל הרי חברון" + "פרח לילי"

מישהו נתקל בשירים/ריקודים? פרח לילי הוא למיטב ידיעתי של להקת אטרף. אל הרי חברון - אין לי מושג. ואם למישהו יש את המילים בכלל יבוא על הברכה דין

אני! אני! רק השבוע רקדנו

את אל הרי חברון. אם אני לא טועה השיר הוא של צמד העמרנים. אגב, אני מחפשת בטירוף לקנות דיסק שלהם. עד היום הסתכלו עלי בחנויות המוזיקה כאילו אני איזה חייזר כששאלתי אם יש שם דיסק של הצמד הנ"ל. מישהו יודע אם קיים דיסק כזה בכלל? ואם כן-איפה נתקלתם בו?

אני חושב ששם הריקוד הוא

בין הרי חברון בכול מקרה אם תרצי את השיר הנ"ל ואת פרח הלילך שלחי לי במסר את האימייל ואעביר לך את השירים

או.קיי. תודה!! ../images/Emo140.gif

אם כי את פרח הלילך יש לי, אפילו ב-2 גרסאות. וחוץ מזה צדקת-באמת קוראים לריקוד בין הרי חברון. תודה על התיקון!

בי

New member
בין הרי חברון רוקדים

בכל הרקדות הנוסטלגיה ברחבי הארץ.

|סדינדונית בין הרי חברון שמו המקורי

בין הרי חברון שמו המקורי - " אגדת הל"ה " לזכר שלושים וחמישה הבחורים לוחמי פלמ"ח שיצאו במלחמת העצמאות להגיש עזרה לגוש עציון אשר היתה נצורה, בדרכם נתקלו בהמוני ערבים מהסביבה ובקרב עקוב מדם נפלו עד האחרון שבהם, ראי בית אחרון שבשיר!!! "אבן אחז הנער ואגרופו פלדה, אבן אחת ידע עוד בטרם תמה האגדה" ואז המוזיקה נחלשת והעמרנים שרים "בין הרי חברון לא נדם עוד צעדם עוד" יש עוד דברים מעבר לחיבור צעדים גרידא ולא כל היוצרים שמים דגש לזה יבורכו המקשיבים היוצרים ולא היצרנים אחים ראובני כמדומני בשכונת התקווה דרך ההגנה מאיר ראובני אם לדייק ישמח לעזור לך וירון מישר כמובן בהשגת השירים אייל לוי

avigal23

New member
אני אני אני יודעת על פרח לילי!!!

ריקוד מקסים...אני אוהבת את הקצב את התנועות אם אני זוכרת נכון טוביה טישלר היוצר-עם התנועות שלו...טוביה כל הכבוד!!!ריקוד מצויין!

תראו את ההבדלים!

שתיכן באותו גיל ושתיכן מדברות על משהו כל כך שונה: אצל אביגיל זה "פרח לילי" ריקוד של טוביה משנה זו. ואיו אצל מיכל אביב זה "פרח הלילך" של שלמה ממן, משנות ה-80. מעניין לא?

avigal23

New member
כנראה מיכל התכוונה לריקוד אחר כי

מה שדינדונית כתבה זה פרח לילי של להקת אטרף וזה אכן הריקוד של טוביה טישלר... ירון-שמי אביגל...תיקון לא אביגיל...

avigal23

New member
דינדונית!

זו לא אני שהתבלבלתי....ריקוד מאוד יפה!!!!

ריקוד חדש

מאוד כייפי. ולגבי פרח הלילך: אני לא אוהבת את הריקוד, אבל זה יותר בגלל משהו שקשור לשיר עצמו.

למעלה