אל : חתולה שחורה ובת גלים - המשך

nizanm

New member
אל : חתולה שחורה ובת גלים - המשך

המשך שרשור מעמוד 3: זו היתה הצעתכן: " פריסת השוואה בין: קבוצה א'- להישאר במקום העבודה הנוכחי. קבוצה ב'- לעבור למקום אחר שהסגן מציע לי. יש לפרוס 7 קלפים בלבד ואנחנו נעשה את החלוקה. קלף 7 אגב מתאר מצב קיים. 6 הקלפים הנותרים מחולקים ל- 2 קבוצות לפי סדר מסוים. " קודם כל שאלה חיונית: לפרוס "פריסת הרגש" או פריסת "הלב הזוהר"? תודה רבה.

blackcat2

New member
פשוט פריסת שאלה רגילה../images/Emo9.gif

היכנס לפריסת שאלה ותבחר 6 קלפים. הקלף השביעי, יצא אוטומטית כקלף מסכם. בי

צוף3

New member
פרוס את פריסת הפרסה, יש בה 7

קלפים והעתק אותם אחד אחר השני כפי שיצאו.

blackcat2

New member
בהמשך לתגובה של צוף../images/Emo187.gif

מה שחשוב זה 7 קלפים כך שכל פריסה שתניב מספר זה היא תקינה. בי

nizanm

New member
הנה תוצאות הפריסה :

שאלתי : האם להשאר במקום העבודה או לנסות לעבור למחלקה אחרת או לנסות לעבור מקום ועיר אחרת כרצון הסגן? כרצון צריך היה להיות כהצעת התוצאות : 1 - עבר ארבעה מטות 2 - הווה מלך החרבות 3 - עתיד מרכבה 4 - רצונות השואל שמונה מטבעות 5 - הסביבה מלכת החרבות 6 - חששות השואל שבעה מטות 7 - סיכום אס המטבעות

צוף3

New member
הי

קבוצה א'- להישאר במקום העבודה הנוכחי.מרכבה,4 מטות,מלכת חרבות קבוצה ב'- לעבור למקום אחר שהסגן מציע לי.8 מטבעות,מלך החרבות,7 מטות נקודת מוצא: אס המטבעות לטעמי האופציה הטובה יותר (ויש להדגיש ששתיהן טובות עבורך) היא אופציה א' - להישאר במקום העבודה. תחושת התסכול אומנם לא תחלוף, אולם היא עדיפה בעיני על פני אופציה ב', במקום אחר שיהיה תחרותי מאוד ויהיה עליך כל הזמן להתגונן כדי לשמור על המעמד שלך, יהיו הרבה מאבקים ואתגרים לאו דווקא שיתרמו לך. זה ינבע כפי הנראה ממעמד גבוהיותר.

nizanm

New member
אחלה.תודה. במקים העבודה הנוכחי

ישנו מנהל שרוצה שאעבור אליו ונעבוד יחד. מה דעתכן? לאחרונה אשתו עברה אלי והיא מזכירתי. הפתיעה אותי שהיא עובדת טובה, למרות שהעיפו אותה מכמה מחלקות אחרות קודם.

צוף3

New member
איזה יופי

באופציה א' הקלף האמצעי הוא 4 מטות שמסמל לעיתים נישואין או קשרים ארוכים ומבוססים גם ברמת שותפות טובה... נשמע מצויין... אבל רק אתה יכול לדעת כמובן בהצלחה

nizanm

New member
צוף!

אם הקלפים אומרים שזה יהיה כל כך טוב, אז למה עלי לחכות בכלל?

צוף3

New member
nizanm!

התייחסתי לקלף 4 מטות בתגובה האחרונה ולכך שיש שם רמז לשותפות טובה שיכולה להיווצר בינך לבין אשת הבוס. אם לחכות או לא זה לשיקול דעתך...

צוף3

New member
בבקשה ../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif בשבילך

ב - ה - צ - ל - ח - ה !!!!!!!!!!!!!!

למעלה