אל מי שקורא ביקורות ...משהו לעתיד

ט י נ ה

New member
אל מי שקורא ביקורות ...משהו לעתיד

צריך המון סבלנות כדי לעבור בתוך הלונפרק הזה שנקרא " קרירת רוק " וזאת משום שאם סומרים כתבות ,ביקורות ,תמונות ועוד מגלים ... שהזמן אכן עושה את שלו. אני לא אגיב כאן בפומבי על שכותבים עלי כי זה לא רלוונטי ואכן ביקורות הן תמיד אבל תמיד משהו שלמדתי ממנו ולקחתי משהו לעתיד הפרטי שלי. אבל !!!!!! מזל שיש לי קלסר עב כרס בבית בו מתועדים כל אותם עיתונאי הזמן הזה כשהיו בתחילת דרכם ,ולא תאמינו איזה קטישות קטילות עד אבק קיבלו אז התקליט הראשון והשני אותם הם עכשיו כמובן מהללים. על זה יאמר בהונגרית " פסיאנסה ...... " יענו סבלנות. יש סיכוי שעוד 15 שנה הם פשוט פתאום יאהבו את עובדים בכביש ואת נפגשים ואז אזכר בכתבות האלו שהם קטשו אותם עד עפר. אכן לונפארק מקום יפה ומענין הוא. מה שכן ,אשמח אם ידיקו יותר בפרטים ... " שוברים " היה סרט הזוי בו כולם גילמו מעין דמויות תנכיות קומיות ... ולמרבית הפלא למדתי היום תרבות מעריב שבעצם זהו סרט תקופתי על חיי שלי ,או קי אומנם הגעתי ל 41 אבל עדיין לא מסתדר לי ענין הגיל התנכי שלי ......... אופס כמעט שכחתי איזה מזל שבחרו לשים תמונה זו כי אפילו אני דיפדפתי ולא ראיתי את הכתבה עד הבוקר כאשר ראיתי את הקישור.

אגב !!

כבר קראתי לפני בערך שנה באינטרנט או בעיתון (אינני זוכר) ביקורת נוסטלגית טובה על האלבום "נפגשים" במסגרת ביקורות על אלבומים ותיקים. חבל שלא שמרתי את זה !!

ט י נ ה

New member
אל תצטער מותק ..הכל כאן

זהו מאמר העונה לשם " זמן ההימן האבוד " מאמר נפלא ומרגש וקהוא קיים באריון למעלה מיכל יודעת איפה. וזו דומא מצוינת למה שעוד כמה שנים יגידו על נפגשים בעזרת השם. ובכן אבי ... מה נשמע ? הכי חשוב מתה לראות אותך את רומי ואת אשתך אז יאללה ... סי

גם אנחנו מאוד רוצים לבוא סופסוף

אפרופו הופעות, מה הולך להיות בתכלת? האם זו הופעה ארוכה/קצרה ? מה הולך להיות שם?

ט י נ ה

New member
הי אופנוע

קצרה פלייבקים עם צארלי גארט מופע מסיבה לחברה ממשרד רואי חשבון הופעה סגורה אפשר להיכנס דרכי חצי שעה של להיטים סה טו

samc

New member
למה לא היית-הפסדתה

אופנוע לא מגיע ל-תמונע?

זהו, העניין הוא

שפתאום יש ימבה ימבה סידורים, אריזות של ציודים בקרטונים (איך שאני שונא לעבור דירה
) ו..מחלות ילדים (לא ידעתי שילד חולה זה אחד הדברים הכי לא נעימים שבעולם, וכמה הם סובלים..מסכנים, הטרגדיה היא שהם לא יכולים להגיד מה כואב להם, ורק אחרי עינוי סיני אצל הרופא מגלים..ומסתבר שגם אז זה לא בטוח), ככה שאני היום באמת מצדיע לסי, גם לגדל ילד/ים וגם להיות זמרת זה לא הכי פשוט שבעולם. א..ב..ל !! אנחנו חייבים, פשוט חייבים להגיע להופעה, האמת שזה כבר חסר לי מאוד ובוא נבוא להופעה ולא יעבור עוד זמן רב !!!

חוצמזה אני רואה

שבסילווסטר סי מופיעה בראשון, יש לי זכרון מאוד נעים מהופעה של סי בסילווסטר לפני כמה שנים, ואני מעריך (כבר מפחד להתחייב) שאגיע- אם לא יקרה דבר בלתי צפוי (למרות שנראה לי בסוף שזה היום שנצטרך לפנות פה את הדירה). ו א ת ם, מה איתכם בסילווסטר ?????

למעלה