אל מלא רחמים

אל מלא רחמים

קח את הכאב ממני, תקח אותו מכולם כולם אומללים, עשירים ועניים שמנים ורזים, ילדים ומבוגרים... אין על מי להסתכל בתקווה מלאה, אין אפילו במי לקנא. ילדות הורגות את עצמן איזה עולם בראת להן??? שרי אוצר בראת להן, אנסים שתלת להן בפינות מאורפלות, להורים עצובים הבאת תינוקות חולים, רקחת סמים וכדורי הרגע כדי שתשכחן לחיות. צעקת להן בראש מילים גסות , חפרת בלבבות בורות. שיתקת לאנשים טובים את הידיים כדי שלא יכלו לגעת ולשונאים פיתחת שרירים כדי שיכלו להכות. זרעת בעינינו דמעות כדי שלא נוכל לבכות, הפרחת מוות וחולי מתוך אדמות של ארצות קדושות. לנשק לקחת כל טוהר שהיה שיכנת אנשים ברחובות בראת להם שמים ולא גגות. לימדת אותנו יחסיי מין אבל שחכת ללמד גם לאהוב. הבטחת לנו במוחותנו דמויות מושלמות, מטרות נפלאות, אבל לא אמרת שהן לא באמת קימות. נתת עבדות לילדים כדי שיהיה להוריים מה לאכול. אין לי כבר על מה להודות לך פרחים ונחלים לא מפצים על ילדות מתות. תפסיק לשקר שהכל לטובה הכוח בנו לברוא הכל מחדש ולא בך אבל המציאות שממנה נועדנו לפרוח כל כך קשה. אל רחום דיינו מרצונך להושיע.

ין דהן

New member
אני גם חי בעולם

ואני יודע שלא תוהבי את מה שאכתוב אני יודע שקשה להבין אבל זה כח האמונה גם לי קשה ואני משתדל לראות תמיד את הזריחה ולא את השקיעה המצב קשה דיברי הנבואה של נשיא הדור מה"מ שאמר שזהו דור אחרון לגלות ודור ראשון לגאולה זהו הדור הכי נחות מכל הדורות אם זה בפשע סמים וכו`... וכמו שהלילה מסתיר ומעלים על אור היום והלילה בשיאו לפני הזריחה שיש הסתר והעלם לחלוטין כך בדורינו זה אנחנו בחושך שהכי קרוב לזריחה ועי ` מעשה טוב אפלו קטן כל אחד יכול להביא אותה זה סוף עבודת הבירורים בעולם העיניין הוא לצפות לבקש ולהאמין ויבוא בעז"ה

למעלה