אל מנהל הפורום

מצב
הנושא נעול.

roonen5

New member
אל מנהל הפורום

אל מנהל הפורום
רציתי לדעת האם שווה ללמוד הנדסאי באדריכלות בארץ?או שהאדריכלים פשוט לוקחים את כל העבודה? האם אפשר להשלים לימודים לאדריכל בארץ? וכוונתי שלא ללמוד עוד 5 שנים(כלומר מסלול מקוצר)?. ואם לא.אז האם אפשר בחו"ל? אם אפשר בנוסף גם כמה טיפים לגבי המקצוע(דברים שלא כולם כול כך יודעים) תודה רבה .

לימודים.

אל מנהל הפורום
רציתי לדעת האם שווה ללמוד הנדסאי באדריכלות בארץ?או שהאדריכלים פשוט לוקחים את כל העבודה? האם אפשר להשלים לימודים לאדריכל בארץ? וכוונתי שלא ללמוד עוד 5 שנים(כלומר מסלול מקוצר)?. ואם לא.אז האם אפשר בחו"ל? אם אפשר בנוסף גם כמה טיפים לגבי המקצוע(דברים שלא כולם כול כך יודעים) תודה רבה .
לימודים.
זו לא שאלה פשוטה. אני מכיר אישית הנדסאים שעובדים כבעלי משרדים ומצליחים בגדול. זה עניין של יכולת אישית ונחישות. אישית, אני ממליץ על לימודים מסודרים לתואר מלא ולו רק מתוך תהליך למידה הרבה יותר יסודי וממצא. גם תנאי הקבלה והיוקרה מנתבים לשם מרצים טובים וסטודנטים רציניים יותר לזמן ארוך יותר. מכאן...בד"כ מדובר בבעלי מקצוע טובים יותר. בארץ לא תקבל קרדיט על לימודי הנדסאות בבתי ספר לאדריכלות. בחו"ל יש מקומות שאפשר. [אין לי ידיעה ספציפית בעניין] תשוטט קצת בפורום, אולי תהיה לך שאלה ספציפית...ואז תשאל שוב.

מצב
הנושא נעול.
למעלה