אל נא רפא נא!

אל נא רפא נא!

רציתי לשאול אתכם אחיי לאמונה איך אתם נוהגים בעניין של רפואה פיזית האם אתם הולכים לרופא כשאתם חולים האם אתם לוקחים כדור אקמול כשכואב לכם הראש או שאתם סומכים רק על אבינו שבשמיים לגבי כל בעיה גופנית? אני יודע שזו שאלה קצת מוזרה אבל אני מאוד אשמח לשמוע

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifבוקר טוב יקרים../images/Emo39.gifזו שאלה מאוד לגיטימית

מאוהב יקר
(בטח גם יש לך שם לא?
) ישוע התהלך שלוש שנים בין ההמונים וריפה את כולם, כולל אלו שהיו עם מחלה פיזית בלבד ואלו שהמחלה נגרמה בגךך שרוחות רעים שכנו באדם, הללוייה ישוע יש לו את השלטון להבריא במילה אחת אין ספור מחלות. מצד שני מצוייו במפורש בספר הקדוש שהיו בכמה מקומות הפניות ל"מתכונים" מסויימים ולדרכים שיש בהם שימוש בחומרים מסויימים ושיטות לריפוי! ברור שזה לא סותר להתפלל ולבקש את הריפוי מאלוהים אבל יש עלינו אחריות בהרבה מקרים לדאוג גם לקבל את התרופה הנכונה ולשמור עקרונית על עצמנו. אלוהים משתמש ברופאים המון, ודרכם ביצע בימינו המון נסים, שלפעמים הרופאים עצמם מודים בזה ולפעמים לא.. תחשוב שאם אלוהים היה מרפא אנשים בביתם ישר כשחולים, אז למה שיהיו רופאים מלכתחילה ובכלל יש מלא רופאים מאמינים! וגם לא היה מי שיתעד את הנס הזה בפועל כי מי שהולך שנתיים לצילומים וטיפולים כימים ובסוף אומרים לו אתה סופר ימים, וישוע מרפא אותו אז יש תיעוד מוכח למחלה שאכלה את גופו, והיתה אמורה להרוג אותו גם אך כשאדון התהילה והאהבה הושיט לו יד, הכל נמס בשנייה וגופו חזר להיות כמו של ילד צעיר
הללוייה. עדיין כמו אז, הרבה מחלות נגרמות מרוחות רעים וצריך לדעת להילחם בהן באספקט הרוחי ולגרש אותם בשלטון שניתן לנו מישוע ובשמו, באיגרת של יעקב פרק חמש כתוב שמי שחולה שיקרא לזקני הכניסייה שיתפללוא יתו וימשחו אותו בזית וכו'..אז התפילה ובקשת עזרת אלוהים בריפוי זה לא רק דבר שאנו צריכים אלא שבלעדיו נפסיד את מועדי האל, לריפוי ושחרור.

שלום מאוהב ותודה על השאלה, באמת חשובה

בנוסף לדבריה של ששפרד, אנו צריכים לזכור שאלוהים נתן לאדם הן את היכולת האנליטית לפתח שיטות ריפוי ולהמציא את הרפואה, והן את היכולת לדאוג לעצמו ולשלום גופו שנתן לו במתנה, על כן אחריותינו להשתמש ביכולות אלו, בברכות שאלוהים נתן לנו, וזה אינו סותר או שולל את התפילה ואת האמונה שישוע הוא הרופא הנצחי שלנו. ובאותה הזדמנות תרשה לי לברך אותך על הצטרפותך אלינו

תיקון קטן

אלהים נתן לאדם...למצוא את הרפואה. כמו שהחשמל לא הומצא, הוא נמצא, אלו דברים שנמצאים בבריאה עבורנו.

למעלה