אל על האוסף הישראלי מחפשת פריטים

Dor Ashtuiker

New member
אל על האוסף הישראלי מחפשת פריטים

היי אני מחפש לאל על האוסף הישראלי פריטים נוספים שקשורים לחברה בעיקר דגמי מטוסים.
הדי אור, אם יש לך פריטים פנויים של דגמי מטוסים שהינך לא צריך (בעיקר דגמי מטוסים) אשמח שתיצור איתי קשר
בגלל שהאוסף שלי מתמקד בעיקר בפריטים חדשים ובהווה ובעתיד החברה אשמח לקבל מכם פריטים הקשורים לעידן זה.

אתה כמו טווס שמתהדר בנוצות שלא שלו
לשים בפינה לוגו של אל על ולרשום מתחת "האוסף הישראלי" זו הטעיה, מצג שווא, הפרת זכויות יוצרים והפרת סימן רשום. אל על יכולים לתבוע אותך על זה, ואז יהיה לך גם כתב תביעה לשים באוסף שלך.
&nbsp
אני לא מבין את ההתעקשות שלך לקרוא לאוסף פרטי "אל על האוסף הישראלי", כאילו הוא משהו רשמי של מדינת ישראל או של חברת אל על. זה אוסף פרטי שלך, הוא יפה ומכובד בזכות עצמו, זכותך להיות גאה בו, להציג אותו, לבקש פריטים עבורו - אבל לא זכותך לשקר לגבי הגורם העומד מאחוריו. כרגע מה שאתה עושה הוא פשוט סוג של הונאה.

dobo

New member
דסלוק, אל תשלח ידך בנער

מדובר בבחור צעיר ונלהב לדבר, ואין צורך בתגובה אגרסיבית ופומבית שכזו.
אולי בכלל הוא מחלק את האוסף שלו לשני חלקים, ישראלי=בעברית, לועזי=שפות זרות, ואולי הוא קורא לו ככה מתמימות;
ואולי הוא קורא ככה לאוסף כי כבר עכשיו הוא מכוון גבוה, ויודע שיבוא היום וזה יהיה האוסף הגדול והרשמי של פרטי אל על בארץ (הדי, מאחוריך).
ראוי לטעמי לפנות אליו במסר פרטי ולהביע דעתך, ולא להלבין פניו ברבים.

דור, הצעתי לך בעבר ואני מציע שוב-
דגם מטוס אלעל שחולק על ידם ללקוחות VIP.
רק תבוא ותיקח.

Dor Ashtuiker

New member
נכון! עכשיו נזכרתי שוב. ובנוסף לזה:

תודה רבה!! אצור איתך קשר בהקדם ומקווה לאסוף אותו.
בנוסף, אני גם שמח להודיע שאחרי ספירת הכסף שחסכתי שנה הגעתי לסכום של 10,000₪. לאחר חישוב כלכלי אני שמח להודיע שאני יקנה לאוסף שלי כ-30 דגמי מטוסי בואינג 787-9 דרימליינר החדשים של אל על!
למעשה, לא עוד הרבה זמן אני יהיה האספן המחזיק במספר הרב ביותר של דגמי מטוסי בואינג 787-9 בצביעת חברת אל על!
ומי שלא יודע נכון לעכשיו אני האספן שמחזיק בהכי הרבה דגמים של בואינג 737-900 של חברת אל על! כ-13 דגמים.

rachelea

New member
יופי !

ועכשיו רק נותר לשפר מעט:
א. כמו שאתה כותב "אני....אני...אני..."(חמש פעמים), כך, יש לכתוב בא' רבתי גם
את הפועל שבא אחרי הא' :
אקנה = אני אקנה (ולא אני יקנה)
אהיה = אני אהיה (ולא אני יהיה)
ב. קח לתשומת ליבך את הערתו של דסלוק. אין זו פעם ראשונה שאנו מעירים לך,
כאן בפורום, על שימוש לא ראוי בלוגו של אל-על. חבל שאינך לוקח הדברים
לתשומת ליבך. הדבר גורם לקורא את דבריך רוגז ואי נעימות עד לכדי זלזול
באופן בו אתה מטפח את האוסף שלך. לא ייגרע מאומה אם תשמיט את הלוגו
מתמונות שאתה מעלה.

rachelea

New member
חה...חה...חה אמנון נהדר!

ואיך שהשיר כורך הכל גם את הטיות הפועל וגם את שמי...

לא הצלחתי לפתוח ע"י הקלקה ולכן העתקתי הכתובת והדבקתי.
יופי של שיר הקשור לנושא.

אוסיף .אם כבר .הערה או הארה .

את האל"ף בזמן עתיד יש לנקד בסגול ֶ ולא חלילה בחיריק
כפי שזה נשמע . או שיש כאלה שהוגים בקמץ.
אתכם הסליחה צ'י

גלעד133

New member
אוסף אל על

לא שהנושא מדבר אלי אבל מתוך סקרנות עקבתי. הילד מלא אמביציה ושחצן לא קטן. לך תדע לאן יגיע עם האוסף תוך מספר שנים. לפי ההתנסחות הוא לא בדרך הנכונה והוא יגיע להיות פוליטיקאי או מנהל בשרות הציבורי או משהוא בסגנון. נקווה שלפחות האוסף יתקדם לכיוון הנכון.

זה אוסף או צי?

30 מטוסי דרימליינר? אפילו למושא האוסף אין כמות כזו.
אלא אם הוא מתכנן לעתיד, ריקון השוק יגרום להאמרת מחירי הדגם מ200 ל300 בעוד 40 שנה.
* לדעתי כתמי דם ממטוס יונייטד נמכרים יותר יקר כבר היום.

hadi orr

New member
לא נשאר לי להוסיף שהערות היו נכונות ובונות. אין כאן נסיון

להלבין את פני הנער. הדברים נאמרו לו ולא פעם אחת. המודעה כפי שהיא נראית אפילו אני השתכנעתי כי הוא מייצג את אל על לאוסף שלהם והם מבקשים פריטים בשביל מוזיאון שהם בונים (ובהחלט זה בתהליכים וכנראה אתן להם מספר פריטים כאשר יגיע היום שבאמת יבנו ויסימו אותו). אמרו לו בפעם הקודמת כי זו הטיה. כי זה שקר. כי זה לא נכון אבל למרות כל מה שאמרו לו הוא החליט כי הוא "ימשיך" לנהוג ככה. אני חושב שהמשך דרכו הלא נכונה (בלשון המעטה) בהחלט מחייבת תגובה. והתגובות היו הולמות.

ולגבי שהוא יצליח לבנות אוסף יותר מפואר מהאוסף שלי, זה יתקבל רק בברכה ובהנאה כי אני אוהב לראות פריטים שאין לי ולשאוף להשיגם. מאחל לו בהצלחה אבל שישנה את דרכו.

למעלה