אל עמיתי התל-אביבים

דנה ב

New member
אל עמיתי התל-אביבים../images/Emo24.gif

אמי ואני מתכננות יום כיף, אם-בת בתל אביב.
החלטנו שזו הזדמנות טובה לדגום את "רפאל" (הלא כן?!
) ואנו מתכננות לסעוד שם בצהריים. אנו מתכננות להגיע מוקדם מחיפה ולכן אשמח לקבל המלצות על בתי קפה חביבים בכרך התל-אביבי, לקפה טוב ראשון של בוקר עם משהו קטן לנשנש ליד.
רב תודות דנה

oreo

New member
בתי קפה תל אביבים החביבים עלי

מתוקה (שד"ל) - מאפים/עוגות/עוגיות מעולים, ואני מאוד אוהבת את האווירה שם (יש גם סלט טופו מעולה אבל זה לא ממש לבוקר
) טאצה דורו (נווה צדק) - האמת שלא טעמתי את האוכל שם אבל הקפה שלהם מעולה (טוב נו אולי לא בדיוק כמו באיטליה אבל עדיין) והמקום חמוד. סניפי ארקפה - לקפה טוב ומאפים ועוגות מצוינים. אוירה זה לא הצד החזק שלהם. סניפי לחם ארז - אבל לדעתי יש לחם ארז גם בחיפה.

עירד29

New member
בתי קפה../images/Emo96.gif

´ארקפה´ על כל סניפיו(זה שברוטשילד מומלץ).
´נועה´ של ניר צוק ביפו.
אבן גבירול ר´ח משופע בבתי קפה. ושיהיה אחלה של יום המשפחה

meravbr

New member
בנוסף להמלצות המצוינות שניתנו לך,

ממליצה מאד על לה סנטרל (רוטשילד פינת אלנבי, בצומת ממוקמים גם ארקפה וסטארבקס) -- יש להם מאפים מ-צ-ו-י-נ-י-ם ובכלל מקום מלבב נורא. למתוקה שהוזכרה פה בזכות העוגיות המעולות שלה (שווה להזמין צלחת MIX של עוגיות) יש שני סניפים - ברחוב שד"ל קרוב לרוטשילד ובפינת רחוב הארבעה - קרליבך ליד הסינמטק. גם מומלצת בחום... וכמובן - הקפה של ארקפה, אין כמוהו.

ועוד המלצה, מיכאלה

בתנאי שתהיה שמש ויהיה נעים בחוץ (דבר שלא כל כך נראה עכשיו)

פומפיה

New member
קפה לבוקר בת"א ../images/Emo96.gif

נוח, אחד העם.
באצ'ו, אבן גבירול. מאוד אוהבת את העיצוב. לאורך אבן גבירול יש המון בתי קפה נחמדים.
בתי קפה למיניהם בנווה צדק. לא בגלל הקפה, אלא בגלל המיקום.
בית קפה במתחם בזל. והצעה מהפכנית - תעצרו לקפה בארקפה שבהרצליה. כך תוכלו להתרענן וליהנות שוב בבית קפה תל-אביבי
. אני מרבה בנסיעות מחיפה לת"א והפכתי את זה להרגל קבוע.

דנה ב

New member
המון../images/Emo51.gif

רשמתי לפני את המלצותיכם. מודה לכולכם מקרב
יום מקסים דנה

למעלה